YFood

Alla recensioner

YFood

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

YFood

Att leva ett hälsosamt liv är något som är väldigt viktigt. Man har bara fått en kropp att leva i så därför är det viktigt att ta hand om just den kroppen. Och för att man ska hålla både kroppen och huvudet glatt så ska man tänka på att träna och röra på sig, se till att sova ordentligt och även äta hälsosam mat. Det är lättare än vad man kan tro att äta hälsosamt, man kan väldigt smidigt googla vad man ska tänka på då man vill äta hälsosamt och det finns till och med hälsosamma snacks som även är väldigt goda. Det finns tex hälsosam glass, godis utan socker och även olika sorters nötter som många tycker om att äta som snacks. YFood säljer online olika typer av drickor, bars och annat. 

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex YFood kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer info om YFood 
Företag som är grundat och lanserat i Tyskland och har funnits på online marknaden under några års tid. I dag är företaget YFood verksamma i 26 olika länder och på företaget arbetar det 50 personer. I dag driver inte YFood någon fysisk butik utan de är verksamma online via sin nätbutik. YFood erbjuder även sina kunder en typ av prenumeration där de med jämna mellanrum får hem produkter från YFood. 

Vad erbjuder YFood sina kunder?
Inne i nätbutiken kan kunderna välja att använda sökfunktionen för att hitta någon specifik produkt men de kan även kolla igenom de olika kategorierna med flera underkategorier. Då kunderna har gjort sin beställning hos YFood så är det DHL som sköter om leveransen av produkterna. Från och med att kundens beställning lämnar företagets lager kan kunden spåra det och i dagsläget levereras produkterna till de flesta länderna i EU. Kunderna kan prenumerera på företagets produkter och för att avbryta prenumerationen måste tre betalningar gått igenom. 

YFood erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att sedan få info om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna kontakta YFood?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du någon erfarenhet av företaget YFood? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Tips på hälsosam mat.