Trinny London

Alla recensioner

Trinny London

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Trinny London

Vart brukar du vända dig om du ska köpa nya smink- eller skönhetsprodukter? Brukar du gå in på första bästa sajt och göra en beställning, eller brukar du göra din beställning där som du har gjort den under flera års tid redan? För varje dag som går dyker det upp nya reklamer och annonser på företag och det kan kännas lite överväldigande eftersom man inte kanske vet var man ska lägga en beställning. Om man känner sig osäker över ett visst företag så ska man alltid börja med att läsa recensioner, och var kan man göra det? Jo, inne hos oss så klart på OmdömesStälle. Vi har valt att samla recensioner och erfarenheter skrivna av många olika kunder där ute, i detta fallet kan man både läsa och skriva recensioner om skönhetsföretaget Trinny London.

Om Trinny London
Företaget har funnits på marknaden sedan år 2017 då det är grundades och lanserades i London, där av företagsnamnet. Det är som grundade företaget valde att göra det eftersom det är villiga varje kvinna där ute självsäkerheten att vara den hon ville vara och känner sig för. Trinny heter personen som valde att ta fram företaget och hon bestämde sig för att göra det eftersom hon hade fått nog av överfulla sminkväskor och necessärer, och ville helt enkelt skapa en snabb kombination av skönhet och smink i endast några få hybrid produkter. Förutom smink och skönhetsprodukter har företaget även accessoarer och speglar i sitt sortiment samt att det i dagsläget är ett utav Europas snabbast växande skönhetsmärken.

Det som erbjuds hos Trinny London
De flesta produkter som finns i företagets sortiment är veganska men dock inte alla. Alla de oveganska samt de veganska ingredienser finns listade inne på sajten för tydligare information. Alla produkter som finns i sortimentet är dock inte testade på djur, de är alltså cruelty free. Trinny levererar sina produkter till länder runt om i hela världen och om en europeisk kund väljer att göra en beställning på 120€ eller mer behöver hen inte att betala någon fraktkostnad. I annat falls läggs det till en avgift på 8,95€ på beställningen. Efter att företaget tagit emot kundens beställning kommer de att skicka iväg beställningen inom några arbetsdagar, efter det kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 3 till 7 arbetsdagar. Det är möjligt för en kund att göra en retur oberoende vilket land hen befinner sig i, dock är det endast kunder inom UK som kan göra returer kostnadsfritt. För att göra en retur eller ställa några frågor kan kundtjänsten hos Trinny London nås via e-post, telefon eller livechatt. 

Erfarenheter av Trinny London
Är du en smink- eller skönhetsintresserad person som valt att göra en beställning hos detta företaget? Tycker du isåfall att produkterna hade ett bra pigment eller inte, kan du berätta hur de påverkade din hy och även om du tror att du kommer att handla hos dem igen eller inte. Använd dina egna ord och tankar då du skriver din recension


Sminktips.