test"""" Tretti » Omdömen och kundupplevelser 2021
OmdömesStalle

  Recensioner Tretti

  Tretti är företaget som erbjuder hushållsapparater och vitvaror och alltid via nätet. Via dem kan du hitta de smartaste produkterna och vila produkter som är de bästa just nu när det kommer till vitvaror och hushållsprodukter. De har 15 år av erfarenhet i bagaget och de har Nordens största sortiment av vitvaror, så att du ska kunna hitta exakt de produkter du är ute efter. Välkommen till företaget som är vardagens vitvaruhjältar.

  Information om Tretti

  Tretti vill varje dag både inspirera och ge råd till alla personer när det kommer till vitvaror och hushållsapparater. De har ett otroligt stort sortiment som är en hel värld av inspiration där det hela tiden strävar efter att ta fram de bästa produkterna till dig och din familj. Tretti har flera vitvaruspecialister som kan hjälpa dig när du behöver det så att du alltid ska hitta exakt det du behöver och det du är ute efter. All information om alla produkter inne på hemsidan uppdateras väldigt ofta så att du ska känna att det är så smidigt och enkelt som möjligt att handla via dem. Tretti har otroligt många nöjda kunder som inne på hemsidan prisjakt har företaget betyget 4,6 av 5 möjliga.

  Tretti.

  Vad erbjuder Tretti?

  Tretti har en lättnavigerad och tydlig hemsida som vem som helst kan hitta vad de är ute efter. Det första du ser på hemsidan är vilka rabatter som gäller just nu och även vilka produkter som är de bästsäljande. Du kan smidigt gå igenom de olika kategorierna som är tex. hem och rengöring, personvård, hushåll etc. Du kan även kolla in kategorin ”kampanjer” för att hitta endast de produkter som är rabatterade just nu.

  Oberoende vad du köper via företaget kommer det att ingå 365 dagars öppet köp så länge produkten är oanvänd och fortfarande i orginalemballage. När du beställer något via Tretti kan du alltid känna dig både säker och trygg eftersom de erbjuder flera olika betalningsmetoder och frakten är alltid gratis, oberoende vad du köper.

  Synpunkter, tips och reklamationer till Tretti

  Ibland är det inte så lätt att hitta just de produkter man är ute efter, fast man vet vad det är vad man skulle behöva. Om du känner just det behöver du bara kontakta företaget så kommer det att hjälpa dig längs hela vägen. Om du undrar över något eller har några frågor eller funderingar kan du först börja med att gå in på hemsidan och läsa de oftast ställda frågorna, om du inte hittar svaret på din fråga där kan du kontakta företaget antingen via e-post eller på telefon. Deras kundtjänst är öppen under helgfria vardagar och de sitter alltid redo vid telefonen att dela med sig av sin kunskap till dig. Om du får hem en produkt som du inte är nöjd med eller som det är något fel på ska du såklart lämna in en reklamation, du behöver bara kontakta företaget så kommer de att hjälpa dig med reklamationen.

  Glöm inte att skriva en egen recension om Tretti om du har köpt dina hushållsprodukter eller vitvaror via dem.

  Tretti
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  3
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  6
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Jag avråder alla att handla från Tretti.se

  Jag avråder skarpt alla att handla från Tretti.se! Otroligt dålig service! Köpte en produkt för 3 veckor sedan som gick sönder efter 2 veckor. Svaren jag har fått är mycket luddiga och jag bollas runt mellan olika personer. Dessutom så var kundservice rent ut sagt otrevliga.

  Av: C.15-04-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Skriv din egen recension om Tretti

  Din recension

  FAQ

  Är Tretti ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tretti. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tretti?

  Tretti är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tretti gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.