Tomtop

Alla recensioner

Tomtop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Tomtop

Kameror, datorer, mobiltelefoner och så vidare är alla produkter som är väldigt vanliga att ha idag och därför finns det så många olika märken och modeller av dem. Elektronikprylar är något som väldigt många personer tyr sig till eftersom det är ett ganska så intressant ämne. Eftersom det finns så många olika elektronikprylar så finns det även många olika företag som erbjuder dem. Detta kan handla om både fysiska butiker men även hur månha online butiker som helst. Näthandlen blir hela tiden vanligare och det är så pass vanligt idag så många handlar oftare online än i fysiska butiker. Eftersom vi talade om elektronikprylar så har Tomtop valt att online erbjuda det. 
 
Kommer jag att vara nöjd med produkterna som Tomtop erbjuer? Kommer själva frakten att få säkert til, eller kommer jag att få hem en trasig produkt? Det är några frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner inne hos oss på OmdömesStalle. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer info om Tomtop
I juni 2004 grundades och lanserades återförsäljarna Tomtop som än idag online erbjuder olika typer av elektronik prylar. Idag driver inte Tomtop någon typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma online via sin hemsida och nätbutik. Tomtop hat ett online sortiment där det ingår cirka 1 miljon produkter. 

Det som Tomtop erbjuder sina kunder
Olika produktkategorier som tex leksaker, accessoarer till bilen, video och audio finns inne på företagets hemsida. En sökfunktion finns även inne i nätbutiken så att kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet. Om kunder inom Sverige väljer att göra en beställning via Tomtop så kommer paketet att levereras från lagret i UK och då är den uppskattade leveranstiden mellan 5 till 12 dagar. Medans paketet är på väg har kunderna möjligheten att spåra paketet. På de flesta produkter som företaget säljer ingår det 12 månaders garanti

Tomtop erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att tex få kuponger till inkorgen på e-posten som de sedan kan använda i nätbutiken. 

Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos Tomtop
Tomtop´s kundtjänst kan nås på ett smidigt sätt vilket är via e-post. Det är möjligt att kontakta dem och ställa sina frågor oberoende om man har varit kund hos dem tidigare eller inte.  Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du någon erfarenhet av Tomtop eller deras produkter, och vill du kanske berätta dina åsikter om dem? Om du väljer att skriva en recension hos oss vilket vi hoppas att du gör så kan du lägga till info i din recension som tex smidigheten i företagets nätbutik, om allting var som du hade förväntat dig och om du verkligen var nöjd över deras produkter och möjligtvis deras kundtjänst. Att skriva och läsa andra personers recensioner är gratis hos oss här på OmdömesStalle. 


Att pröva och ompröva teknik.