OmdömesStälle

  Recensioner Tomtop

  Kameror, datorer, mobiltelefoner och så vidare är alla produkter som är väldigt vanliga att ha idag och därför finns det så många olika märken och modeller av dem. Elektronikprylar är något som väldigt många personer tyr sig till eftersom det är ett ganska så intressant ämne. Eftersom det finns så många olika elektronikprylar så finns det även många olika företag som erbjuder dem. Detta kan handla om både fysiska butiker men även hur månha online butiker som helst. Näthandlen blir hela tiden vanligare och det är så pass vanligt idag så många handlar oftare online än i fysiska butiker. Eftersom vi talade om elektronikprylar så har Tomtop valt att online erbjuda det.

  Kommer jag att vara nöjd med produkterna som Tomtop erbjuer? Kommer själva frakten att få säkert til, eller kommer jag att få hem en trasig produkt? Det är några frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner inne hos oss på OmdömesStalle. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer info om Tomtop

  I juni 2004 grundades och lanserades återförsäljarna Tomtop som än idag online erbjuder olika typer av elektronik prylar. Idag driver inte Tomtop någon typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma online via sin hemsida och nätbutik. Tomtop hat ett online sortiment där det ingår cirka 1 miljon produkter.

  Det som Tomtop erbjuder sina kunder

  Olika produktkategorier som tex leksaker, accessoarer till bilen, video och audio finns inne på företagets hemsida. En sökfunktion finns även inne i nätbutiken så att kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet. Om kunder inom Sverige väljer att göra en beställning via Tomtop så kommer paketet att levereras från lagret i UK och då är den uppskattade leveranstiden mellan 5 till 12 dagar. Medans paketet är på väg har kunderna möjligheten att spåra paketet. På de flesta produkter som företaget säljer ingår det 12 månaders garanti.

  Tomtop erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att tex få kuponger till inkorgen på e-posten som de sedan kan använda i nätbutiken.

  Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos Tomtop

  Tomtop´s kundtjänst kan nås på ett smidigt sätt vilket är via e-post. Det är möjligt att kontakta dem och ställa sina frågor oberoende om man har varit kund hos dem tidigare eller inte. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Tomtop eller deras produkter, och vill du kanske berätta dina åsikter om dem? Om du väljer att skriva en recension hos oss vilket vi hoppas att du gör så kan du lägga till info i din recension som tex smidigheten i företagets nätbutik, om allting var som du hade förväntat dig och om du verkligen var nöjd över deras produkter och möjligtvis deras kundtjänst. Att skriva och läsa andra personers recensioner är gratis hos oss här på OmdömesStalle.


  Att pröva och ompröva teknik.

  Tomtop
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Tomtop

  Din recension

  FAQ

  Är Tomtop ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tomtop. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tomtop?

  Tomtop är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Tomtops webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.