Tidnings Magasinet

Alla recensioner

Tidnings Magasinet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Tidnings Magasinet

Även fast hela världen och allting har blivit så digitalt och internetbaserat så tycker väldigt många personer ändå om att läsa en fysisk tidning, och de vill inte att hela de grejen ska dö ut. Det är en viss charm att sitta och läsa en fysisk tidning, plus att man smidigt kan klippa eller dra ut en sida om det är något som man skulle vilja spara på. Vissa tycker om att varje morgon gå ut till postlådan för att läsa en nyhetstidning till morgonkaffet, medans andra gillar att prenumerera på en speciell tidning som är inriktad på något skilt som text: båtar, bilar, matlagning, träning etc. Tidnings Magasinet är ett företag och en hemsida där man kan hitta tidningar. De har ett stort sortiment av olika tidningar för alla åldrar och de erbjuder fri frakt på tidningarna. 

Kommer jag att bli nöjd om jag väljer att köpa mina favorittidningar hos Tidnings Magasinet? Är pengarna dyrare hos Tidnings Magasinet eller i butik? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Tidnings Magasinet
Tidnings Magasinet är grundat och lanserat i Sverige och har funnits på den svenska marknaden sedan 2008. Företaget erbjuder både svenska tidningar men även internationella och hos dem kan man påbörja en tidningsprenumeration. Företaget som äger och driver Tidnings Magasinet driver även ett motsvarande företag på den finska marknaden

Vad erbjuder Tidnings Magasinet sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom tidningskategorier som tex bil och motor, damtidningar, mat och vin, hälsa och skönhet och så vidare. Hos Tidnings Magasinet kan man inte köpa ett lösnummer av en tidning, utan man måste påbörja en prenumeration av någon tidning. Men det finns kortare prenumerationer att välja mellan om det skulle vara så att man inte är säker på om man kommer att tycka om tidningen eller inte. När man gör en beställning på någon tidning så kan det dröja mellan 2 till 10 veckor för dig att få hem din första tidning. När det kommer till betalningen på tidningarna som man beställer så sker de via räkning om man vill men det går även via kortbetalning, väljer man räkningen så brukar den komma med samtidigt då tidningen kommer. Om man vill så kan man även avbryta en prenumeration om man känner för det men man måste kontakta företaget för att kunna göra det. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Tidnings Magasinet?
Om man skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon, eller skicka e-post till dem. Men innan man kontaktar dem kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då hittar svaret på sin fråga. 

Har du någon erfarenhet av Tidnings Magasinet? Om ja, skriv då gärna en egen recension om dom. 


Hur och var ska man hitta intressant läsmaterial.