The Body Shop

Alla recensioner

The Body Shop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula

Topformula

2 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

The Body Shop

Hudvård och skönhetsprodukter har verkligen under de senaste åren tagit världen med storm. Folk på sociala medier pratar hela tiden om dessa typer av produkter, och detta leder ju även till att företag där ute väljer att experimentera och hela tiden ta fram nya produkter som de sedan laserar på marknaden. Det finns företag som är helt nya och dyker upp, men det finns även företag som funnits med i spelet en längre tid. The Body Shop är ett företag som helt enkelt erbjuder hådvård- och skönhetsprodukter

Jag har tidigare hört om The Body Shop, är deras produkter värda sitt pris? Har de även veganska produkter i sitt sortimentet, eller är alla deras produkter veganska? Testar The Body Shop på djur? Ta reda på svaren till dessa frågor genom att läsa andra personers recensioner

Om The Body Shop
Företaget kommer från England och företagets historia började under 1976. Anita Roddick är personen som valde att börja med företaget, och sedan företagets start har visionen hela tiden varit densamma vilket är att erbjuda produkter från etiskt medvetna källor och ingredienser med naturligt ursprung, samt produktförpackningar som enkelt kan fyllas på. Företagets produkter kan idag köpas direkt via deras egen nätbutik, men de har även fysisk butiker i många olika länder världen över. 

The Body Shop och Anita själv har sedan företagets start även valt att ta fram och driva olika typer av kampanjer. Anita gick med i greenpeace för att tex kämpa mot valfångst. The Body Shop har även ett poängsystem där kunder kan samla pengar på att göra inköp, och dessa poäng kan sedan användas vid senare inköp. 

Det som erbjuds hos The Body Shop
Ansikte, kropp, makeup, hår, doft är exempel på olika produktkategorier som finns inne på företagets nätbutik. Men det finns även en sökfunktion inne på hemsidan där kunderna kan söka bland alla produkter som finns i hela sortimentet. Om kunderna väljer att göra ett inköp på 400 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på antingen 50 kr eller 80 kr beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat. Kunderna har även möjligheten att kostnadsfritt hämta ut sitt paket i en fysisk The Body Shop butik. Efter att en kund har tagit emot sitt paket har hen ännu möjligheten att göra en retur inom 15 dagar. Det är möjligt att göra en retur antingen genom att skicka paketet tillbaka med posten, men kunden kan även gå till en fysisk butik och lämna sitt paket där. Vid frågor eller funderingar har The Body Shop en kundtjänst som kan nås via telefon, e-post eller live chatten på hemsidan. 

Erfarenheter av The Body Shop
Är du en person som tycker om att använda hudvårdsprodukter från detta företaget? Kan inte du då ta och berätta vilka produkter du tycker mest om, om du skulle säga att produkterna har hjälpt din hy och även om du skullet tipsa om företaget och deras produkter till vänner och bekanta. 


Julkalender från The Body Shop.