OmdömesStalle

  Recensioner Superfruit

  Olika vitaminer och kosttillskott är något som är väldigt bra att ta, i synnerhet under vinterhalvåret då vi här i norden inte får så mycket sol och alla de vitaminer vi egentligen behöver för att må bra. Det finns många olika sorter, märken samt tillverkare av dessa kosttillskott samt att de alla fungerar på lite olika sätt. Vissa tillskott ska underlätta i träningen, vissa ska hjälpa en att gå ner i vikt samt att vissa ska ge de tillskott man behöver dagligen. Är det så att man är sugen på att börja med något kosttillskott så kan man såklart åka till en fysisk butik, prata med personalen och sedan se hur utbudet ser ut där. Men det är ganska tidskrävande samt att man måste anpassa sig till butikens öppettider. Så därför kan det vara bara att handla kosttillskott via nätet. På internet finns det tusentals butiker att välja mellan och man kan i lugn och ro sitta och shoppa och det har ingen skillnad vilken tid på dygnet det än är. Det finns många olika företag som både tillverkar och säljer olika sorters kosttillskott, men ett av dessa företag är Superfruit.

  Är produkterna värda sitt pris hos Superfruit? Hur är det med alla leveranser och hur ska man ta sig till om det skulle vara så att man känner sig missnöjd med en produkt? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om företaget Superfruit

  Företag som under 2007 grundades och lanserades och de erbjuder sina kunder olika typer av supermat. Företagets hela namn är Superfruit Scandinavia AB och de äger i dag tre olika registrerade varumärken vilka är: Superfruit, Foods och KLEEN Sports Nutrition. I företagets sortiment finns det över 100 artiklar.

  How-To | Vårstäda din dator!

  Vad erbjuds hos Superfruit?

  Ekologisk mat, kosttillskott och annan hälsokost är olika typer av produkter som Superfruit erbjuder sina kunder via sin nätbutik. Produktkategorier samt sökfunktion finns tillgängliga inne i nätbutiken för kunderna. Priserna som är synliga inne på hemsidan är inklusive moms (antingen 12% eller 25%) och kunderna kan välja i vilket språk de vill använda hemsidan. Om kunden väljer att göra en beställning på 500 kr eller mer så erbjuds kunden fri frakt, i annat fall läggs det till en avgift på beställningen. När det kommer till leveranser till andra länder än Sverige så gäller det andra fraktavgifter.

  Hur kan Superfruit kontaktas?

  Kundtjänsten hos Superfruit kan nås genom antingen är e-post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Superfruit? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt om du eventuellt gjorde en retur.


  Varför det är bra med olika kosttillskott.

  Superfruit
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Superfruit

  Din recension

  FAQ

  Är Superfruit ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Superfruit. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Superfruit?

  Superfruit är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Vitaminer & Kosttillskott. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Superfruit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.