Stööks

Alla recensioner

Stööks

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Maria
M
Maria Johnson
Efter att jag lagt en beställning och fått en bekräftelse har jag efter en vecka ännu inte hört något. Jag har idag försökt kontakta butiken via mail. Så skitdålig! Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Kuoma och tretorn stövlar, + merrel skor


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bara helt tyst!

  Efter att jag lagt en beställning och fått en bekräftelse har jag efter en vecka ännu inte hört något.
  Jag har idag försökt kontakta butiken via mail.
  Så skitdålig!


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Stööks

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Stööks är ett företag som driver en nätbutik och de erbjuder sina kunder skor och kängor.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Stööks? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Information om företaget Stööks
Stööks är ett företag som grundades och lanserades under 1926 och de har hittills drivits av fyra generationer. Företagets fysiska butik har funnits på samma plats sedan starten och sedan 2010 har företaget drivit sin nätbutik. Under mars 2020 så valde företaget att utöka sitt sortiment genom att börja sälja fritids- och arbetskläder och det kommer att fortsätta att utöka sortimentet hela tiden. 

Hurdana erbjudanden har företaget Stööks?
Stööks erbjuder produkter för män, kvinnor samt barn och de har olika kategorier på sin hemsida som tex gummistövlar, handskar, strumpor och så vidare. Stööks har även en rea-kategori på sin hemsida där man kan se vilka produkter som för tillfället säljs till extra bra pris. Om man gör en beställning på hemsidan inom Sverige som är på mer än 500 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktavgift, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad som varierar beroende på vilket fraktalternativ man väljer. Den vanliga leveranstiden är mellan 1–3 vardagar och då levereras paketet till närmaste ombud. Företaget erbjuder 30 dagar öppet köp på sina produkter om det skulle vara så att man ångrar sig och vill lämna tillbaka någon produkt. 

Hur kan man kontakta Stööks vid behov?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att fylla i ett kontaktformulär, genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Skulle man vara i behovet av att lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du några tankar eller åsikter om Stööks? Om du har det kan du skriva en egen recension


Tips på hur man väljer rätt par skor.