Space NK

Alla recensioner

Space NK

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Space NK

Allt vanligare blir det att man handlar online stället för i fysiska butiker. Nätshopping är som allt annat här i världen vilket betyder att de drar med sig både för-och nackdelar. En fördel är att man kan handla både hela dygnet och året runt, men en nackdel är att kunden inte har möjligheten att se sina produkter i verkligheten vilket ibland kan leda till att man får hem något helt annat. Oberoende om man handlar online eller i fysiska butiker så vill man vara med om en bra upplevelse, och det kan vi här på OmdömesStälle hjälpa till med. Vi samlar recensioner och erfarenheter av personer som har tankar och åsikter om olika företag som finns där ute, och i detta fallet handlar det om Space NK som erbjuder sina kunder skönhetsprodukter. 

Mer om Space NK
Under 1991 grundades och lanserades företaget men senare under 1993 öppnade de sin första fysiska butik där de erbjöd smoothies, kläder och skönhetsprodukter som annars var svåra att hitta. Space NK har idag 72 stycken fysiska butiker som är utspridda både i England och USA. Företaget erbjuder sina kunder främst skönhetsprodukter via sin nätbutik men i sitt sortiment har de även produkter såsom: parfymer, presentpaket och accessoarer. 

Alla produkter är kategoriserade inne i nätbutiken men kunderna kan även använda sig av sökfunktionen för att söka bland alla dessa produkter. Kunden kan även filtrera för att endast se produkter från ett skillt märke. 

Det som erbjuds hos Space NK
Kunden kommer att bli erbjuden gratis standard frakt om hen väljer att handla för 50€ eller mer och gratis expressleverans om beställningen överstiger 120€. Kunder som befinner sig inom Eu behöver inte betala några extra utgifter som moms och tull och kunden kan räkna med att få sitt paket inom 5-7 arbetsdagar från och med den dagen då beställningen gjorts. Om en kund väljer att göra ett inköp på mindre än 50€ kommer en avgift för leveransen på 5€ att läggas till på beställningen, 9€ om kunden vill ha expressleverans som tar mellan 1-2 arbetsdagar. Om kunden får hem sitt paket och sedan av någon anledning vill lämna tillbaka någon produkt finns möjligheten till det inom 28 dagar räknat från den dagen då beställningen gjordes. Kunden har även möjligheten att lämna tillbaka en produkt som redan är öppnad och använd om hen är missnöjd med den för att byta ut produkten till en annan. Space NK har besvarat de oftast ställda frågorna inne på sin hemsida men de har även en kundtjänst som kan kontaktas genom att ringa dem, skicka mejl eller meddelande via WhatsApp. 

Åsikter om Space NK
Skulle du ärligt kunna säga att du har några erfarenheter av detta företag? Om du har det, glöm inte då att lämna en recension härinne hos oss. I din recension kan du använda dina egna ord och uppfattningar då du berättar om du var nöjd över produkterna och om du skulle rekommendera dem till dina vänner och bekanta eller inte. 


10 stycken skönhetstips.