OmdömesStalle

  Recensioner Smyckendahls

  Smycken

  är något som väldigt många personer tycker om att bära och det är något som verkligen kan pigga upp en outfit. Ett stort skrikande halsband, eller ett litet tyst halsband är något som verkligen kan göra en outfit hel och det kan göra att personen som bär dem verkligen känner sig riktigt fin och speciell. En annan sak som verkligen är bra med smycken är att det är bra presenter att ge bort till någon man tycker om. Är det så att man är ute efter smycken, antingen till sig själv eller som present till någon så måste man hitta en butik som säljer vad man är ute efter. Det finns olika företag som säljer smycken och liknande produkter, men ett av dessa företag är Smyckendahls.

  Hur är kvaliteten på produkterna om man väljer att beställa från Smyckendahls? Hur ska man göra om det är så att man får hem ett smycke som sedan är sönder? Eller om man har råkat beställa fel produkt och känner att man vill lämna tillbaka den? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner.

  Mer information om Smyckendahls

  Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de är verksamma online och fungerar som en smyckesbutik via nätet. Smyckendahls fungerar som en återförsäljare av smycken och erbjuder sina kunder produkter från kända, samt mindre kända tillverkare.

  Vad erbjuder Smyckendahls sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna kolla igenom olika produktkategorier som tex halsband, armband, örhängen och så vidare. Det finns även en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att hitta de produkter de är ute efter. Smyckendahls erbjuder smycken för män, kvinnor och för barn. Om det görs beställningar via hemsidan som överstiger 300 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på kundens slutgiltiga beställning, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 39 kronor på beställningen. Företaget levererar sina produkter inom Sverige och det är Postnord som har hand om alla leveranser. Små och mindre leveranser levereras direkt till kundernas brevlåda och väljer kunderna att beställa något större så levereras det till kundens närmaste post ombud.

  Smyckendahls erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att de ska få information om kampanjer till e-posten.

  Har du någon erfarenhet av Smyckendahls?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Smyckendahls? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Olika vigselringar till olika priser.

  Googleoptimering

  Smyckendahls
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Smyckendahls

  Din recension

  FAQ

  Är Smyckendahls ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Smyckendahls. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Smyckendahls?

  Smyckendahls är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Smyckendahls gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.