OmdömesStälle

  Recensioner SLIQHAQ

  Skönhetsprodukter

  och smink är idag ett intresse för både unga som gamla. Med smink kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sig med olika färger samt att man även kan lära ut till andra. Många jobbar med smink, och har ett väldigt stort intresse för det medans andra stiger upp på morgnarna och sminkar sig som de har gjort under flera års tid redan. Men oberoende på vilken grad intresset för smink och skönhet är så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig sina produkter. En sak man kan göra är att gå till en fysisk butik och kolla runt, men om man vill så kan man underlätta shoppandet genom att handla produkterna online. Genom att handla online kan man i lugn och ro sitta hemma i soffan och upptäcka ett stort online sortiment, och sedan beställa och hämta ut paketet inom några arbetsdagar. SLIQHAQ är en nätbutik och ett företag som erbjuder skönhetsprodukter.

  Hur långa är leveranstiderna hos SLIQHAQ och är betalningarna säkra? Hur mycket kommer frakten att kosta hit som jag bor och vad ska jag ta mig till om jag inte känner mig nöjd med en produkt? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner och se vad de tyckte och tänkte om företaget i fråga.

  Mer om SLIQHAQ

  Hela företaget och nätbutiken har funnits på den svenska marknaden sedan 2012. Företaget är både verksamma via sin nätbutik online men de driver även ett urmakeri och en fysisk butik som ligger i Umeå i Sverige. I största hand så är företaget verksamma genom att erbjuda olika typer av skönhetsprodukter och ansiktsvård för män. SLIQHAQ är även certifierade av Trygg E-handel.

  Vad erbjuder SLIQHAQ sina kunder?

  Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är doft, ansikte, hårvård, rakning och så vidare. Kunderna har även möjligheten att använda sig av sökfunktionen som finns inne på företagets hemsida för att söka bland alla produkter som finns i företagets sortiment. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. Görs det beställningar för 699 kr eller mer så behöver kunden inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktkostnad på 39 kr på beställningen. Den vanliga leveranstiden inom Sverige är 1 – 3 vardagar, inom Europa 3 – 8 vardagar och sedan utanför Europa så gäller 4 – 11 vardagar. Medans kundens paket är på väg kan hen spåra det.

  Hur kan kunderna kontakta SLIQHAQ?

  Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

  Har du handlat hos SLIQHAQ? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkter och annat.


  Hudvårdstips för män.

  Att skapa den optimala kundupplevelsen inom e-handel

  SLIQHAQ
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om SLIQHAQ

  Din recension

  FAQ

  Är SLIQHAQ ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om SLIQHAQ. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder SLIQHAQ?

  SLIQHAQ är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till SLIQHAQs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.