OmdömesStalle

  Recensioner Skistart

  Skistart är en bra hemsida för den som gillar sport och friluftsliv. Här finner du allt du kan tänkas behöva inom skidor, rullskidor, klättring och friluftsliv.

  Information om företaget

  Skistart är ett familjeägt företag som har varit verksamma från 2004. Skistart har alltid fokuserat mestadels på vintersport men säljer även utrustning för andra sporter och friluftsliv. Dem försöker alltid förbättras genom att optimera deras verksamhet så allt ska gå så fort som möjligt och kunden ska bli så nöjd som möjligt. Skistart leverera över hela världen men deras huvudmarknad är Sverige och Norge.

  Köpa skidor på nätet, går det?

  Vad erbjuder Skistart

  Jo, Skistart är ett företag som specialiserar sig inom skidor, rullskridskor, klättring m.m. I deras väl designade webbshop hittar allt du behöver inför vinter semestern till exempel skidor, skidkläder eller vad du nu behöver. Du hittar även utrustning för friluftsliv och andra sporter så som rullskridskor och klättring. Hemsidan är smidig att scrolla igenom och allt är lätt att hitta. Med väl definierade kategorier går det fort att hitta fram. Dem har även egna sidor för saker som är på rea just nu samt en outlet sida där du hittar massor med produkter till bra priser. Är du mer sugen på att gå se sakerna innan du köper har du även möjlighet till att besöka deras butik i Älvdalen. Skistart har ett samarbete med vasaloppet vilket innebär att du kan boka vallning och få dricka under vasaloppet. För denna tjänst tar dem betalt med kontanter eller swish direkt på plats. Om du gillar att läsa bloggar kan du kolla Skistarts blogg där dem delar med sig av sin vardag inom skidsport. Det finns även tipps om vallning och andra viktiga saker för skidåkare. Sitter du i Sverige och beställer hem från Skistart får du alltid fri frakt vid köp över 300 kr. Sitter du i resten av världen får du fri frakt om du beställer för mer än 1000 kr. Deras leveranstider för standard frakt är mellan 3-7 dagar. Väljer du express frakten får din beställning prioritet och skickas ut inom 24 timmar efter beställning. Frakt utanför Sverige brukar normalt vara mellan 4-8 dagar. Du som kund får alltid 90-dagars ångerrätt från Skistart.

  Tips, reklamationer och kontakt med Skistart

  Enligt dem själva så anser dem att dem själva är extremt snabba på att svara på mail. Deras epost och telefonnummer hittar du på hemsidan. Det finns även information om hur du kontaktar en person på företaget direkt vilket är väldigt schysst. Vill du reklamera eller byta något är det bara att höra av dig och skicka tillbaka varan med retursedel som följer med i paketet. Om du inte har kvar den finns den att hitta på deras hemsida under reklamationer. Vid reklamationer är det kunden som står för frakten tillbaka vilket kostar 75 kr med deras retursedel, dock så blir det dyrare med större paket som till exempel skidor. Då kostar 150 kr med retursedeln.

  Har du varit kund hos Skistart? Då får du gärna berätta vad du tycker och tänker om dem med en recension. Alla recensioner är välkomna.

  Skistart
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Skistart

  Din recension

  FAQ

  Är Skistart ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Skistart. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Skistart?

  Skistart är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skistart gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.