OmdömesStalle

  Recensioner Skapamer

  Att ha en hobby är något som många har, och som man alltid har haft under alla år. Detta med hobbyer kan variera ganska så mycket, vissa tycker om att träna och att göra på sig i from al olika lagsporter medans andra vill hålla på med sina intressen helt själv och göra det i lugn och ro. Att hålla på med garn, sticka och virka är något som många personer tycker om att spendera sin tid med att göra, oberoende ålder. Det är lugn och stillsamt att sitta och hålla på med att sticka och men får ett sorts lugn i kroppen som är helt motsatsen till att tex träna. Är det så att man har detta som hobby så måste man ju även hitta en plats och en butik där man kan införskaffa sig dessa prylar. Man kan gå till en fysisk butik och se hur utbudet ser ut där, men man kan även beställa produkter online. Skapamer är en nätbutik som erbjuder just denna sortens produkter.

  Om man råkat beställa fel från Skapamer vad ska man göra då? Hur lång tid har man på sig att göra en retur och är kvaliteten bra på produkterna? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Skapamer

  Under 2010 grundades och lanserades företaget i Sverige och de är verksamma genom att erbjuda sina kunder produkter via sin hemsida och har i dag inte någon fysisk butik. Skapamer är certifierad av Trygg e-handel och drivs i dag av Skapamer i Kristinestad, vilket är en bifirma till Skapamer e-handel Norden AB.

  Mat-och pysselbloggaren Madame Edith berättar hur hon får pengar tillbaka på allt hon handlar

  Vad erbjuder Skapamer sina kunder

  Hobbymaterial, kontorsmaterial, verktyg, böcker och så vidare är produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. De fungerar som en återförsäljare och erbjuder sina kunder produkter från olika märken och tillverkare. Kunderna behöver inte betala någon fraktavgift om de väljer att göra beställningar på mer än 299 kr, i annat fall läggs det till en avgift på 29 kr på kundens slutgiltiga beställning. Klarna har hand om betalningarna som sker via Skapamer vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Priserna som kan ses inne på företagets hemsida är i svenska kronor och är inklusive moms.

  Har du handlat hos Skapamer?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Skapamer? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Stickningstips.

  Skapamer
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  2.8
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2.6
  Prissättning
  rating
  4.6
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Helt bedrövligt

  VARNING - ett riktigt blufföretag!

  Funderar du på att handla här så gör du klokt i att handla på annat e-handel.

  Dålig service, och när man väl fått tag i dem så ger de ett så platt och icke-hjälpsamt intryck så man undrar om allt står rätt till…

  Bättre att skänka pengarna till välgörande ändamål än hit.

  Av: Fredrik19-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3.5
  rating

  Dålig service

  Beställde ett gäng olika saker för runt 1000 kr som skulle bli present till min dotter. Varorna skulle levereras den 2/6. När varorna ff inte kommit den 4e som var hennes födelsedag gick jag in och kollade status. Då visade det sig att två av alla dessa varor inte fanns i lager. (Vilket inte framkom när jag gjorde beställningen.) Jag mailade de den 11/6 och har ff inte fått svar fast de enligt dem själva har personal på plats för det ändamålet alla vardagar mellan 07.00 och 15.30... Uselt...

  Av: Camilla Geschwind18-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Varning till er som stickar och virkar, garanterar inte samma färgbad.

  Beställde flera nystan av samma färg men fick olika färgbad. Ringde till Skapamer och blev så snorkigt och otrevligt bemött; de garanterar inte samma färgbad oavsett hur många nystan man än beställer???!!! Det är rena lotteriet! Om man är missnöjd får man returnera oöppnade nystan men bekosta returfrakt själv. Detta är ju helt befängt!!!
  Helt sanslöst dåligt!!!

  Av: Carin Jonsson06-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Skapamer

  Din recension

  FAQ

  Är Skapamer ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Skapamer. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.8/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Skapamer?

  Skapamer är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skapamer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.