ShytoBuy

Alla recensioner

ShytoBuy

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

ShytoBuy

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Man kan handla all sin mat online, sina receptbelagda mediciner, inredning och andra prylar till hemmet samt allt som man kan tänkas behöva till ett barn eller ett husdjur. Det är smidigt att handla online eftersom man inte alls behöver lämna hemmet och man behöver endast hämta ut sina nya produkter inom några arbetsdagar. Det är även bra att man kan handla online eftersom det ibland kanske finns produkter som man kanske känner sig lite blyg att köpa i fysiska butiker. Det finns ett företag som bland annat är verksamma i Sverige med namnet ShytoBuy och de har valt att specialisera sig på att sälja produkter som man annars kan känna sig lite blyg av att köpa. 

Genom att läsa andra personers recensioner om olika företag kan man få svar på olika knepiga frågor. Det kan vara frågor som tex: hur fungerar leveranserna och vilka olika betalningsmetoder går att använda, och är betalningen säker? Och hur ska jag ta mig till om jag skulle få hem en produkt som jag sist och slutligen inte alls var nöjd med och vill skicka tillbaka. 

Mer info om företaget ShytoBuy
Företaget startades under 2005 med sin e-handel och har sedan dess kunnat hjälpa över 100 000 kunder med att hitta produkter. ShytoBuy ville starta upp sitt företag eftersom de vet att man kan känna sig lite pinsam när man köper vissa produkter i fysiska butiker, men att man är mycket mer diskret om man beställer dem online

Vad erbjuder ShytoBuy sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier som tex hudvård, hårvård, kroppsvård, personlig vård etc. Om man vet exakt vad det är man letar efter på hemsidan kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. ShytoBuy har även en skild kategori med namnet ”specialerbjudanden” och där kan man hitta de produkterna som för tillfället är med i någon kampanj eller på något visst erbjudande. Om man gör en beställning på hemsidan som är mer än 499 kr kommer frakten att vara gratis, men om beställningen är mindre än 499 kr kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 29 kr. Leveranstiden är 5 – 7 arbetsdagar men man kan få sitt paket snabbare genom att betala en dyrare fraktkostnad. 

ShytoBuy har ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om olika erbjudanden och kampanjer direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med företaget ShytoBuy?
Vill man komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man antingen välja att göra det genom att ringa dem på telefon, skicka e-post eller chatta med dem direkt inne på hemsidan. Innan man kontaktar företaget kan man alltid gå in på hemsidan för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. 

Har du några tankar eller åsikter om företaget ShytoBuy? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension


ShytoBuy.