SheIn

Alla recensioner

SheIn

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

SheIn

När du handlar kläder online vill du självklart att du handlar från ett pålitligt företag som erbjuder bra kundservice och samtidigt förmånliga priser för de bästa produkterna. Shein är ett företag som erbjuder ett brett utbud av modeprodukter - läs recensioner hos oss för att ta reda på om Shein är ett pålitligt företag just för dig!

Shein är en internationell e-handelsplattform inom modehandelssektorn. Företagets namn uttalas She-In. Företaget fokuserar främst på dammode men erbjuder också mode för män och barn, accessoarer, skor, handväskor och olika andra modeartiklar. Shein fokuserar främst på Europa, Amerika, Australien och Mellanöstern. Varumärket grundades i oktober 2008 och täcker nu mer än 220 länder och regioner runt om i världen. På den här sidan kan du ta reda på de erfarenheter som andra människor har med Shein, så att du alltid vet var du står. Du kan också söka efter andra liknande företag på OmdömesStälle.

Om Shein
Shein grundades år 2008 i New Jersey, USA. Förutom huvudkontoret i USA har webbshoppen även filialer i bland annat Kina och Belgien. I början hade webbutiken endast ett litet lager varifrån de skickade alla sina produkter, men webbshoppen har nu flyttat till ett lager på mer än 10 000 kvadratmeter i Kina. Dessutom arbetar Shein tillsammans med olika transportföretag så att ett flygplan eller en lastbil alltid är tillgänglig för att leverera dina paket. Webbshoppen levererar nu till ett åttiotal länder runt om i världen.

Produkter och tjänster
I början av webbshoppen sålde Shein endast dammode. Shein har nu utökat detta till herrmode, barnmode, men även till smink och hem (inklusive husdjur). Det som också har förändrats sedan webbshopen grundades år 2008 är att företaget nu också tillverkar kläder och underkläder för stora storlekar. Plusstorlekar på Shein sträcker sig från 0XL till 5XL.

Rekommendationer och tips om Shein
Har du handlat från Shein tidigare och vill dela med dig om dina upplevelser? Vi har skapat OmdömesStälle för att just du ska kunna läsa recensioner om olika företag för att få den bästa kundupplevelsen. Hos oss kan du lämna oberoende recensioner och ge dina egna rekommendationer baserat på dina egna erfarenheter med ett visst företag. Har du handlat från Shein? Är Shein pålitligt, och hur fungerar deras kundtjänst? Lämna din recension hos oss!