OmdömesStälle

  Recensioner RobotExperten

  Bor man eller har bott i ett egnahemshus eller annan bostad så vet man att det är otroligt mycket jobb, inte bara inne i huset utan även på gården. Man måste på sommaren klippa gräset, på hösten kratta löv och på vintern är man tvungen att skotta snö. Men eftersom det finns så mycket olika saker som man är tvungen att göra så finns det även produkter för att underlätta allt arbete. Det finns tex robotgräsklippare, snöslunga och liknande produkter. Man kan hitta dessa produkter både online och i fysiska butiker, och det kan vara smidigt att köpa dessa produkter online eftersom man då slipper anpassa sig till öppettider och man kan vara hemma och shoppa. RobotExperten är ett företag som erbjuder robotdammsugare, robotgräsklippare mm.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex RobotExperten kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Info om företaget RobotExperten

  Svenskt företag som har funnits sedan 2008 på marknaden online. Egmont Publishing är det medieföretag som äger RobotExperten. RobotExperten driver i dag inte någon fysisk butik utan är verksamma online och de fungerar som en återförsäljare av olika robotprodukter. Företaget köper in sina produkter från olika tillverkare som de sedan säljer. RobotExperten säljer även sina produkter till andra länder än Sverige.

  How-To | Montera Grafikkort

  Vad erbjuds hos RobotExperten?

  Företaget erbjuder sina kunder olika husrobotar, som kunderna både kan använda inomhus och utomhus. En sökfunktion finns inne på hemsidan där kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet, samt att det finns olika produktkategorier som tex: robotgolvtvättar, transport, robotgräsklippare mm. Om kunderna väljer att göra beställningar på 500 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad. I annat fall läggs det till en fraktkostnad på kundens beställning som hen kan se innan beställningen genomförs. Från och med att kunden har tagit emot sin produkt så kan hen nom 365 dagar returnera sin produkt. Vid godkänd retur så betalar företaget hela köpbeloppet till kunden som gjorde beställningen. Vid retur ska kunden börja att fylla i ett formulär på hemsidan.

  RobotExperten erbjuder även ett nyhetsbrev till sina kunder som de kan prenumerera på.

  Hur kontaktar man RobotExperten?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av RobotExperten? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Produkt som finns hos RobotExperten.

  RobotExperten
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om RobotExperten

  Din recension

  FAQ

  Är RobotExperten ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om RobotExperten. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder RobotExperten?

  RobotExperten är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till RobotExpertens webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.