River Island

Alla recensioner

River Island

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

River Island

Vilka basplagg bör man ha i sin garderob? När ska man ta tag och faktiskt rensa ur sin garderob, och är det verkligen värt att smaka samma skjorta som är fin men man inte burit den under de senaste året? Om man ska ta och införskaffa lite nya plagg till sin garderob så finns det ganska så många alternativ på vart man kan vända sig, River Island är ett alternativ. Detta är en nätbutik som valt att erbjuda kläder och accessoarer både för kvinnor och män och deras produkter kan köpas direkt via deras nätbutik i fysiska butiker. Dock här hos oss har du möjligheten att få höra vad andra personer har att säga om företaget. Detta kan t.ex. handla om storlekar, priser och även kvaliteten. 

Mer om River Island
River Island är ett företag som redan funnits med i branschen under de senaste 60 åren. Runt om i Storbritannien driver River Island cirka 300 fysiska butiker, men de har även sex stycken onlinebutiker som är verksamma i olika länder världen över. Inne i nätbutiken är produkterna indelade i kategorier, men det finns givetvis även en sökfunktion om en kund är ute efter en specifik produkt. 

Vad erbjuds hos River Island? 
Inne i nätbutiken finns en storleksguide om kunderna är osäkra på vilken storlek de ska välja. Efter att kunden bestämt sig för vilka produkter hen vill köpa och även lagt till dem i den virtuella kundkorgen kan hen bestämma hur betalningen ska ske. Det finns olika betalningsalternativ och det är till exempel direkt via kort eller internetbanken, PayPal, faktura, delbetalning eller med presentkort. I Sverige finns det inga fysiska butiker men kunder inom Sverige har möjlighet att få gratis standardleverans, eller för 81 kr sin  beställning levererad direkt hem till dörren. Från och med att företaget tagit emot kundens beställning och sedan skickat iväg det kommer leveransen att ske inom några arbetsdagar, och kunden har även möjligheten att spåra sitt paket medans det är på väg. Räknat från och med den dagen då kunden tar emot sitt paket har hen ännu möjligheten att inom 28 dagar göra en retur. För att retur ska kunna bli godkänd ska kunden ha kvar det originella kvittot samt att produkterna fortfarande ska ha alla lappar kvar. För att kunna göra en retur ska en blankett fyllas i på hemsidan och efter det kommer kunden att bli återbetald på samma sätt som betalningen skedde från första början. River Island har en kundtjänst som kan kontaktas antingen via e-post, meddelande eller telefon. 

Erfarenheter av River Island
Skulle du kunna säga att det i din garderob finns kläder från River Island? Om det är så, kan inte du då berätta för oss om du tyckte att storlekarna var bra, om priset kändes rätt jämfört med kvaliteten och annat som du kanske känner att du vill berätta för oss här på OmdömesStälle. Ärliga och pålitliga recensioner är det som vi samlar på oss. 


Hur man skapar den perfekta basgarderoben.