Razer

Alla recensioner

Razer

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Razer

Razer är det ledande livsstils företag för gamers. Företaget grundades och lanserades under 1998 och de har valt att specialisera sig på tangentbord och datormus. Tack vare företagets stora publik och intresserade har de lyckats bygga och designa världens största spel-fokuserade ekosystem när det kommer till mjukvara och hårdvara. Razers onlineplattform har över 60 miljoner användare, välkommen att läsa mer om detta intressanta och innovativa företag som otroligt många använder sig av. 

Om Razer
Razer har 2 huvudkontor som ligger i San Fransisco och Singapore och de har även 18 kontor världen över. Razer har blivit välkänt som det ledande företaget när det gäller spel relaterade produkter i USA, China och Europa. På hemsidan kan du läsa intressant information om företagets historia där det ingår vad som har hänt under alla år som de har varit verksamma. Razers mest sålda produkt är en datormus som heter Naga och den är så unik eftersom den har 12 knappar på sidan av musen som ger alla användare en mycket större snabbhet när det gäller olika datorspel som tex World of Warcraft där det finns en stor mängd förmågor som kan aktiveras. 

Vad erbjuder Razer?
Razer har ett stort utbud av alla olika slags produkter när det gäller spelprodukter, deras hemsida är lättnavigerad och tydlig att använda och om du skulle behöva hjälp med något som gäller deras produkter behöver du bara kontakta dem så att de kan hjälpa dig under vägen då du ska göra din beställning. Produkter du kan hitta hos Razer är datorer, mobiltelefoner, musmattor, möss, tangentbord och även hörlurar. När du har köpt en Razer produkt kan du gå in på hemsidan för att ladda ner deras mjukvara, där kan du sedan logga in och fylla i vilken produkt du har och sedan kan du ändra en massa saker tex belysningen på tangentbordet. Vissa av företagets produkter är i en kategori som heter ”Chroma” och det är en serie av produkter som kan lysa upp till 16.8 miljoner färger. 

Inne på Razers hemsida kan du läsa om deras olika garantier som gäller deras olika produkter och skulle det hända något med produkten som du äger så kontakta företaget då så snabbt som möjligt efter att du upptäck felet för att se om det kommer att gå på garantin eller ej. 

Komma i kontakt med Razer
Om du har några frågor eller funderingar om något som företaget gör eller något som gäller deras produkter behöver du inte tveka utan det är bara att höra av dig, du kan välja att komma i kontakt med dem via chatt, på telefon eller via e-post och de ser alltid till att försöka svara på alla frågor så snabbt som möjligt. Du kan även läsa de oftast ställda frågorna på hemsidan så att du kanske får svar på det som du undrar över. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har handlat via dem eller provat/använt någon utav deras produkter, många vill jättegärna höra andras åsikter och erfarenheter.