Pretty Little Thing

Alla recensioner

Pretty Little Thing

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Pretty Little Thing

Att beställa och prova modeartiklar och kläder är väldigt populärt, både bland personer som arbetar med sociala medier och att dela med men även bland privatpersoner som helt enkelt har ett modetintresse. Om man har bestämt sig för att förnya sin garderob och berätta nya produkter, vart ska man börja då? Vi här på OmdömesStälle kan inte svara på alla frågor som finns, men det som vi valt att göra är att samla erfarenheter i formen av recensioner från olika personer som finns där ute. I detta fallet handlar det om e-handelsbutiken PrettyLittleThing som erbjuder sina kunder kläder och accessoarer. 

Mer information om PrettyLittleThing
Under mars 2012 grundades och lanserades sajten på marknaden och då hade de totalt 20 produkter i sitt sortiment. Senare under 2016 öppnade företaget sitt första Showroom i London och under samma år höll kändisen Kylie Jenner ett lanserings evenemang tillsammasn med PrettyLittleThing. Under 2019 tog företaget in sin första kollektion som är gjord av återvunna material och i dagsläget är företaget verksamma i flera olika länder samt att de har fysiska showrooms på flera ställen. Produkter som PrettyLittleThing har i sitt sortiment är: klänningar, överdelar, nederdelar, skor, accessoarer samt att en del av deras sortiment även består av skönhetsprodukter. PLT säljer sina egna produkter vilket betyder att de idag inte har några andra återförsäljare. 

Det som PrettyLittleThing erbjuder
Företaget har valt att främst erbjuda produkter för kvinnor och inne på sajten finns en storleksguide med tips på hur man ska tänka angående storlekarna. Efter att kunden lagt till alla produkter i den virtuella kundkorgen som hen vill köpa så kommer betalningen att ske via Klarna. Detta betyder att kunderna har möjligheten att betala direkt med kort, via internetbanken, på delbetalning eller på faktura. PLT levererar sina produkter till länder runt om i världen och kunder som befinner sig inom Sverige får betala en leveranskostnad på 8 € för standard leveransen som tar mellan 5-10 arbetsdagar. Möjligheten finns även att få paketet levererar extra snabbt genom att betala en avgift på 20,99 €. Efter att kunden fått hem sin beställning finns möjligheten att lämna tillbaka någon produkt inom 28 dagar från och med mottagandet. För att göra en retur ska en blankett printats ut, fyllas i och en avgift på 5 € ska betalas för kunder som befinner sig inom EU. Efter att PLT sedan tar emot den returnerade produkten kommer företaget att bli återbetald inom 14 arbetsdagar samt en bekräftelse till e-posten på att returen blivit godkänd. PrettyLittleThing har en kundtjänst som kan konatktas via mejl eller en chatt som finns inne på sajten. 

Erfarenheter av PrettyLittleThing
Har du valt att handla hos PLT? Var du isåfall nöjd över storlekarna eller valde du fel storlek? Tyckte du att du fick vad du betalade för och tror du att du kommer handla hos dem igen eller inte? I din recension kan du berätta varför du tycker som du gör och för- och nackdelar som du snappade upp. 


Produkter som PrettyLittleThing har i sitt sortiment.