OmdömesStalle

  Recensioner Parfymonline

  Hudvård och andra skönhetsprodukter

  är något som väldigt många personer väljer att använda sig utav dagligen. Vissa har en speciell parfym som de verkligen gillar som de har använt under flera års tid, inom sminkprodukter brukar man hitta olika favoriter och när det kommer till annan hudvård så kanske man känner för att experimentera och köpa olika varje gång en gammal produkt tar slut. Med dagens e-handel och tjänster online så går det självklart att hitta även skönhetsprodukter och smink online, hos olika butiker och återförsäljare. Vissa väljer att satsa på att erbjuda sina kunder en viss sorts produkt medans andra företag vill ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer allt vad man kan tänka sig. Parfymonlie är ett företag som erbjuder sina kunder huvudsakligen parfymer, men även andra produkter inom skönhet.

  Hur fungerar leveranserna hos Parfymonline? Vid behov av retur vart ska man vända sig då eller om man vill lämna in en reklamation? Det är frågor man kan finna svarat på genom att handla hos företaget, men man kan även läsa recensioner av kunder som förut har handlat hos företaget och få svaret på dessa frågor.

  Mer information om Parfymonline

  Under 2010 grundades och lanserades företaget av en familj. När företaget började vara verksamma på den svenska marknaden sålde det endast parfymer via nätet, i dagsläget säljer det även andra produkter inom smink och skönhet. Under åren som företaget varit verksamma har det sålt produkter till och med den 260 000 kunder och i företagets sortiment finns mer än 6 000 produkter från mer än 300 varumärken.

  Vad erbjuder Parfymonline sina kunder

  Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som till exempel doft, hudvård, hårvård, make up och så vidare. På hemsidan går det även att filtrera så att man ser produkter endast utgående från vissa varumärken. Företaget erbjuder produkter både kvinnor och män. Alla priser som syns inne på hemsidan är inklusive moms och står i svenska kronor och för att få handla på hemsidan måste man vara över 18 år gammal. Företaget levererar sina produkter inom Sverige och vill man handla av företagets produkter till andra länder så har de andra hemsidor till det. Den normala fraktavgiften är 29 kronor men detta kan variera beroende på vikt och volym på paketet, man kommer att kunna se den totala kostnaden innan man genomför sin beställning. Paketet kommer att levereras till närmaste postombud och då kommer kunden att ha 14 dagar på sig att hämta ut paketet. Är kunden i behovet av att returnera en produkt som hen köp från företaget så har man 14 dagar på sig från och med att man har hämtat ut till paket att returnera det, produkten får inte ha bruten försegling av hälso- och hygienskäl.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Parfymonline?

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten.

  Har du handlat hos Parfymonline? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.


  Tips på olika parfymer.

  Detroit: Become Human [PS4] #13 Lets Play med Smutsen

  Parfymonline
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Fantastiskt 5 av 5

  Jag beställde natten mellan torsdag den 17e och fredag den 18e december.
  Fick paketet till mitt paketinslagnings igår tisdagen den 22e.
  Så ni som läser recensionerna på alla sajter, tro inte på skiten folket skriver. Jag misstänker att det är folk som försöker skada företaget pga avundsjuka mm. Så låt er inte luras av de falska recensionerna. Jag ger parfymonline.se 5 av 5 inom alla kategorier.

  Med vänlig hälsning, Michell A

  Av: Michell23-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Parfymonline

  Din recension

  FAQ

  Är Parfymonline ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Parfymonline. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Parfymonline?

  Parfymonline är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parfymonline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.