Parfumdreams

Alla recensioner

Parfumdreams

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Parfumdreams

Att känna sig riktigt fräsch kan ha olika betydelser för olika personer. De allra flesta tycker troligtvis att de är som mest fräscha då de är nyduschade och har tvättat hår men förutom det finns det små saker och ting som folk tycker om att göra för att känna sig riktigt fräscha. Det kan vara att de sminkar sig, rakar hela kroppen från topp till tå eller så använder de sig av en riktigt väldoftande parfym. Vart ska man vända sig om man känner att man är ute efter en ny parfym? Antingen till sig själv eller som en present. Ja, där ute finns det flera företag som erbjuder sina kunder parfymer men Parfumdreams är en av dem.

Hur är det med returerna hos Parfumdreams eftersom smink och parfymer är skönhetsprodukter, kan det då lämnas tillbaka eller inte? Hur är priserna som företaget erbjuder, kommer jag att hitta exakt samma produkt hos nån annan butik till ett mycket bättre pris? Innan du handlar hos dem ska du inte gömma att du först kan börja med att läsa recensioner. 

Mer om Parfumdreams

Parfumdreams är ett företag som erbjuder sina kunder smink, skönhetsprodukter och parfymer online. De som arbetar på företaget försöker hela tiden att spendera tid med att göra efterforskning på alla de senaste trenderna för att de ska kunna erbjuda sina kunder det som är populärt på marknaden. Företaget har funnits på marknaden flera år och i dagsläget har de ett produktsortiment som består av 850 olika märken. Företaget driver olika nätbutiker beroende på vilket land det handlar om samt att de även har samarbeten med ett flertal tyska företag som är verksamma inom samma bransch. Parfumdreams försöker hela tiden att sträva efter att bli mer hållbara och genom att de har en solcellsanläggning producerar de mer ström än vad de faktiskt använder. 
 
Vad erbjuder Parfumdreams?

Alla priser som är synliga inne på hemsidan är färdigt inklusive moms och om en kund väljer att göra en beställning för 399 kr eller mer kommer hen inte att behöva betala någon fraktkostnad alls. I annat falls läggs det till en avgift på 39 kr på alla beställningar. Ett nyhetsbrev är det möjligt att prenumerera på hos Parfumdreams och kunder som väljer att göra det för första gången kommer att få en rabattkupong på 15%. Om en kund får hem en produkt som hen känner att hen skulle vilja lämna tillbaka den är det möjligt inom 180 dagar. Vid frågor kan företagets kundtjänst nås via e-post. 

Åsikter och erfarenheter av Parfumdreams

Skulle du kunna säga att du har några erfarenheter av detta företaget och deras produkter? Kommer du isåfall att handla hos dom igen eller inte? Skulle du rekommendera företaget till dina vänner och bekanta, varför/varför inte? Besvara dessa frågor i en recension som du lämnar här inne på OmdömesStälle. Det är helt gratis att både läsa och skriva recensioner hos oss, glöm inte det. 


Tips om man ska köpa en ny parfym.