P Lindberg

Alla recensioner

P Lindberg

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

P Lindberg

Bor man i ett egnahemshus eller kanske till och med på en bondgård så finns det mycket att tänka på. Man måste tex ha bra arbetskläder då man befinner sig på gården, man måste se till att sina djur mår bra om man kanske har får eller kor samt att man kanske behöver någon maskin som en traktor. Personer som redan arbetar på en gård eller har mycket att göra kan åtminstone beställa dessa produkter online för att underlätta P Lindberg är ett företag som erbjuder dessa typer av produkter. 

Finns det något jag borde veta om innan jag väljer att göra en beställning hos P Lindberg? Kommer produkterna att levereras direkt hem till mig, och finns det något jag borde veta om innan jag gör min beställning. Här på OmdömesStälle kan du läsa andra personers erfarenheter med olika företag. 

Mer om P Lindberg
Hela verksamhetens historia började redan under 1855 då John Frederik Christensen grundade den första smedjan i Danmark. Företaget fortsatte med sin verksamhet och hade under 1912 arbetshästar på jobb och under 2000 flyttade företaget till Vejen samt att de idag även är verksamma via sin nätbutik

I nätbutiken finns olika produktkategorier där produkterna är sorterade, samt att det även finns en sökfunktion som söker bland alla produkter i sortimentet. Inne i nätbutiken finns även en outlet där företaget har samlat produkter som för tillfället erbjuds till extra bra pris, samt att P Lindberg även har ett eget nyhetsbrev som kostnadsfritt kan prenumereras på. 

Det som erbjuds hos P Lindberg
Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor men kunden kan välja om hen vill se priserna inklusive/exklusive moms, för att kunna göra inköp via nätbutiken ska kunden vara åtminstone 18 år. Valfria produkter kan läggas till i kundkorgen och om det görs inköp på 3125 kr elle mer så kommer den leveransen att levereras gratis. I annat fall läggs det till en fraktkostnad på 150 kr varje beställning. Vardagen efter att beställningen har gjorts skickat företaget iväg kundens paket förutsatt att produkterna finns i lager, och efter det får kunden sitt paket inom ca 3 - 5 arbetsdagar. Från och med att kunden tagit emot sitt paket har hen ännu möjligheten att inom 14 dagar göra en retur på någon produkt, eller hela beställningen. Vid retur ska kunden fylla i orsaken till returen samt att det är kunden som får står för retur kostnaderna. Kundtjänsten hos P Lindberg kan nås antingen via telefon eller e-post. 

Åsikter och tankar om P Lindberg
Skulle du kunna säga att du har varit kund hos detta företaget? Om du har det så kan du väl berätta om du var nöjd med kvaliteten på produkterna, om du tyckte att priset kändes rätt och om du tror att du kommer att handla hos dem igen. Kom även ihåg att berätta varför du tycker som du gör, och att vara ärlig då du skriver din recension. 


Produkt som företaget har i sitt sortiment.