OmdömesStalle

    Recensioner Outl1

    Om Outl1

    Outl1 är ett svenskt företag som erbjuder högkvalitetsprodukter till 40–70 procent lägre priser och inte nog med det så erbjuder de även prisgaranti. Företagets affärsidé är en enkel mening, och det är ”Priset är inte allt” och med handen på hjärtat har det verkligen en betydelse. Företaget oul1 drivs utav Arc E-commerce Ab och både deras kontor och lager ligger i Haninge i Sverige. Outl1 kan erbjuda produkter till så bra priser eftersom de köper in varorna direkt från olika fabriker helt utan några krångliga mellanhänder. De säljer alla sina produkter online och de har ingen fysisk butik, de gör det eftersom de då kan sälja med låga marginaler utan några dyra butikslokaler. För att skapa så bra relation som möjligt mellan Outl1 och fabrikerna de köper in sina produkter av ser de till att besöka sina leverantörer regelbundet.

    Vad erbjuder Outl1?

    Inne på outl1s hemsida kan du hitta värmepumpar, maskiner, utemöbler, växthus, elbilar för barn, grillar, cyklar, utemöbler och mycket mer. När du går in på företagets lättnavigerade och tydliga hemsida kommer du först att se dagens klipp och även de populäraste produkterna på hemsidan. Du kan även läsa mer information om alla de olika kategorierna de erbjuder sina kunder och du kan även gå in på företagets ”fyndhörna” för att hitta otroliga rabatter och fantastiska erbjudanden. Outl1 erbjuder även att du kan köpa tunga och stora produkter som kan vara svåra och krångliga att frakta om du själv skulle köpa dem i en butik, så därför för att underlätta ditt köp kommer alla produkter som är 20kg eller tyngre att skickas fraktfritt hem till din dörr.

    Oberoende vad du valt att handla hos Outl1 kommer du att bli erbjuden gratis frakt om du gör en beställning på över 1 500 kronor, om du gör en mindre beställning kommer frakten att ligga på 99 kronor. Underhögsäsong är leveranstiden lite längre men i de allra vanligaste fall kommer leveranstiden att ligga på 2 till 5 arbetsdagar eftersom de kommer direkt från företagets lager. Alla paket som kommer från Outl1 skickas med DHL. Du kan handla tryggt via denna hemsida eftersom du får 14 dagars öppet köp och även svensk produktgaranti som du kan lita på. På vissa varor på hemsidan erbjuds det ett års garanti. Företaget samarbetar med Klarna och när du ska betala för din beställning kan du välja mellan att betala med kort, faktura, avbetalning, eller genom att gå in på din internetbank.

    Har du några frågor till Outl1?

    Om du har några frågor eller funderingar till företaget kan du välja att skicka e-post till dem eller så kan du ringa till säljavdelningen under vardagar. Som privatperson har du upp till 3 års reklamationsrätt men du borde göra en reklamation inom skälig tid om du upptäckt ett fel hos någon produkt hos Outl1. När du ska lämna in en reklamation ska du göra det via e-post där du beskriver felet och även helst några bilder på felet.

    Har du handlat hos Outl1?

    Om du har gjort det så skriv då en egen recension om företaget och berätta vad du tycker om dem.

    Kolla in detta växthus du kan köpa hos Outl1.

    Outl1
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (49)

    3.8
    16% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    4.6
    Tjänst
    rating
    2.6
    Prissättning
    rating
    4
    Leverans
    rating
    3.8

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

    Köpte Ac

    Tog 2 månader innan jag fick varan, denna Ac var sönder ifrån start låter som ett söndrigt plan, jag får inte returnera varan och supporten är nära på obefintlig. Jag får stå för frakt av produkt tillbaka, jag får slicka mina sår och ta detta som en dyr läxa 5000kr i sjön. Jag är så arg på detta skitföretag!

    Av: Josef Nobach22-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    VARNING för detta bluff-företag

    VARNING! Köp inget från detta bluffbolag. Köpte ett spa samt loungemöbler för 64000 kr, de skulle ha betalt inom 24 timmar(!) vilket de fick. Varorna fanns i lager och vi skulle få dem inom 2-6 vardagar. Nu 3 v senare har inte ens varorna kommit till det första fraktbolaget som ligger max 50 km bort från Out1. Vi har fått fyra olika datum då varorna ska ha skickats. Idag efter MÅNGA mail kröp det fram att varorna inte ens fanns på lagret! Det går inte att ringa kundtjänst, utan endast maila och man får bara "datorsvar" och lögner. När jag nu läst recensioner om företaget får man reda på att kvaliteén på varorna är katastrofal dessutom. De har minst 600 anmälningar mot sig hos ARN. Att de ens får finnas kvar är ett mysterium. UNDVIK detta bluff-företag.

    Av: Joanna Grzegorska16-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Loungegrupp

    Tog över 2 månader innan min beställda vara kom.
    Skruvhålen satt inte mitt emot varandra på ett flertal ställen, så svår att få ihop.
    Sitthöjden var ej utmärkt i annonsen, så jag utgick ifrån att den var som en vanlig soffa. Men nej, 27 cm sitthöjd, gör att en fullvuxen person har knäna vid magen när man sitter ner. Dom utlovar även att soffan kan få plats med 5 personer. Möjligtvis barn då.
    Företaget säger sig ha lager i Sverige, men när varan kom stod det made in Vietnam på den.
    Det förklarade dom små måtten.

    Av: Åsa Ericsson13-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Urselt

    Fruktansvärt dåligt från början och vi är ännu inte klara. Hade jag vetat detta från början hade jag ALDRIG köpt från denna sida.

    Vi köpte en ovanmarkpool för ca 17000 och beställde i sambande med detta en Poolpump (värme) som skulle levereras i första halvan av Maj (ännu ej sett röken av den).

    Poolen lyckades DSV slarva bort och det tog lång tid innan jag lyckades övertyga Outl1 om att detta inte låg på mitt ansvar och att de skulle skicka en ny Pool till mej och sedan lösa sitt problem med sin speditör. ( ingen kompensation erbjöds) jag hade hyrt in företag för att markbereda med mera , men fick bara till svar att sådant skall man aldrig göra innan poolen kommit... Så att lita på en sida när det står, finns i lager skickas inom 3 arbetsdagar kan man INTE göra, ej heller lita på att de följer upp sina leveranser eller åtgärdar fel så snart de dykt upp. Löften om återkopplingar som aldrig skedde.

    Nu till pumpen... i samband med att vi beställde denna frågade vi om kunde lita på den estimerade lev. tiden och man sa att detta skulle INTE va några problem. Vi beställde 2 v minst före sista orderdatum för att säkra vår leverans. När vi nu kontaktade Outl1 och meddelade att vi nu är i ANDRA halvan av Maj och att man inte ens hört av sig med en uppdatering / anledning till varför man ej levererat i FÖRSTA halvan som man lovat, fick vi till svar att det var olyckligt och att det troligen blir första veckan i Juni... kompensation? NIX sånt sysslar man inte med på förbokningar...men att låsa pengarna på KLARNA och ha bra oderstatus i sin bokföring det har man inga problem med.


    FUKTANSVÄRT DÅLIGT från start till upplopp... kommer vi i mål?? tveksamt.

    Ja man var mycket snabba med att be oss avbeställa...kan detta vara ett tecken på att man sålt FLER enheter än man har påväg in??? HÖGST TROLIGT!


    Tillägg: jag blev kontaktad och man skulle göra allt för att fixa detta enligt representant från OUTL1. När jag återkoppla idag får jag svaret att kanske du kan få besked torsdag/fredag... detta är så sjukt dåligt skött så jag finner snart inga ord.

    Hur detta företag beter sig är anmärkningsvärt, man skyller STÄNDIGT ifrån sig och tar NOLL ansvar för sitt extremt dåliga flödesschema.
    SÄLJ INTE MER ÄN NI KLARAR LEVERERA!

    Av: William07-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Varning handla inte här!!

    Absolut det sämsta jag varit med om ....köpte batteridriven gräsklippar 1877 riksdaler för typ barnleksak fungerade 3minuter . Och reklamera haha .. första svar två dagar senare och sen maila med tre olika och samma visa slriva vänta två dagar osv.skickade mitt nummer för att det går inte ringa till dem upps jo så klart om man vill beställa missnöja då blir det mail och vänta så vill ni bli sv med pengar öppna fönstret släng ut drm slipper ni alla fall vänta på något som dem inte viöl genomföra vilket fall som helst...näää ko anmällan ska görad

    Av: Torbjörn b03-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    6
    rating

    Dålig kundtjänst, ej tillmötesgående eller serviceinriktade

    Dålig kundtjänst, ej tillmötesgående eller serviceinriktade. Köpte luftkonditioner och produkten är inte som det ska utloppsslang sitter inte alls lossna helatid. Hade skickat mail till er om retur fick inget svar rekommendera inte köpa hos de.

    Av: Nopparat02-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Dålig kundtjänst, ej tillmötesgående eller serviceinriktade

    Dålig kundtjänst, ej tillmötesgående eller serviceinriktade. Köpte fel vara, kunde ej få byta till rätt vara. De tillämpar ej bytesrätt.

    Av: Maria02-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Great company

    Great company,
    Best prices at high quality, quick delivery and serious customer service!
    I recommend it !!

    Av: Gerta31-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Handla inte på outl1

    Köpte gräsklipparrobot. Fick den inte att fungera alls.
    Fick göra uppdatering själv, även fabriksåterställning. Svar från kundtjänst tog flera dagar. Till slut fick jag skicka tillbaka paketet, frakten fick jag själv stå för, mycket egendomligt eftersom produkten var trasig från start. Har bråkat med företaget i snart en månad, har inte heller fått tillbaka mina pengar.
    Handla inte från outl1 du kommer att ångra dej om du får problem med köpet

    Av: Lena23-05-2021
    Lollo08-06-2021

    Anmäl till ARN. De har mkt på sig nu så du gör alla en tjänst om du anmäler

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    7
    rating

    Alla måste vara försiktigt på Outl1 de är bluff företag

    Outl1 de är oseriösa och har haft väldigt dåligt historie. Jag beställde badrumsmöbler och fick sprickor på två lådor när jag gjorde reklamation så de betalade ut BARA 200kr och ville inte ha de pengarna för vill inte ha skrot lådor. Vad ska man göra på 200kr om jag hade betalat för badrumsmöbler för 3000kr??? Och varje gån de svarar på mig så ...( Jag kan se att ni har varit i kontakt med handläggare som hjälpt er med ert ärende.
    Där ni kommit överens om och fått det som saknades och även kompensation därav kommer vi inte kunna skicka ut nya lådor.))) så de brukar svara. De känns att de läser ej och de bryr sig inte om kundens önskemål. Och de står aldrig för deras kvalité de är oseriösa när det gäller reklamation ovs. Alla som jag pratade med de vill ej hjälpa till. Alla måste vara försiktiga med de. De enda jag vill ha att få nya lådor. Vill inte ha 200kr. Önskade om man kan ladda bilder så jag kan vissa till er alla här

    Av: Saif Bette18-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Robot

    Robbotklippare son inte vill bli programerad. Får svar som inte funkar. Jag har en klippare som har en uppdatering som inte
    finns enl hemsidan. Är det så att min klippares instuktrionsbok ej är konpatibel med programvaran?
    Ni som skiver svar har ni någonsin programerat en klippare själva???

    Av: Torbjörn Wallin18-05-2021
    Hej! Fick också till svar att uppdatera vår klippare, ifrågasätter om det är jag som ska göra det? Produkten var ju helt ny. Ska aldrig mer handla där igen23-05-2021

    Fick också till svar att uppdatera. Hallå, produkten är ju nu så detvär väl inte jag som ska göra det?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    6.5
    rating

    AKTA ER

    Bluff-företag! Vill du ångra köpet Eller häva det så går det inte.

    Av: Anna-Maria Enkvist15-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    1

    Var är den beställda produkten

    Av: Lars.hahne14-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Missnöjd och OUTL1 oseriösa akta er

    Hade beställt badrumsmöbler sen oktober månad och fick den mitten i april månad och haft dålig situation med en kollega som jag chattar med. fanns spricka på de 2 lådor och saknades delar. Kommer aldrig kunna beställa mer från er, alltså vågar inte.
    Jag har köpt och betalat pengar för att få skadefri och alla delar. Ni är så oseriösa

    Av: Saif Bette12-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2.5
    rating

    Missnöjd!

    Beställde ett växthus 12 april 2021 som till slut efter jag mailat kundtjänst och frågat var det tagit vägen, kom fram 23 april. Vid uppackning av växthuset visar det sig att de 142 skruvar som används till att sätta ihop växthuset med fattas och likaså de skruvar (26st) som används till att sätta fast dörrarna. Vi kan alltså inte få upp växthuset utan dessa. Detta skrev jag om till kundtjänst 25 april och fick till svar att det borde gå snabbt att få det som fattades. Idag är det 3 maj och ingenting har hänt. I produktbeskrivningen under vårt växthus står det också att det kan fästas i marken med ingjutningsjärn vilket vi förväntade oss skulle medfölja. Det gjorde det inte sa kundtjänst som hänvisade till produktanvisning och manual som visade expanderbultar och sa att det var de som menades. Vilket för oss är en helt annan sak. Nu har jag mailat kundtjänst igen ang skruvarna som saknas. Det är så tråkigt att detta händer och under all kritik med en kundtjänst som tar upp till 48 timmar på sig att svara. Nej Tack jag kan inte rekommendera någon att handla från Outl!.

    Av: Lena K Gustafsson03-05-2021
    Saif Bette18-05-2021

    När jag beställde badrumsmöbler då saknade skruvarna och fick de efter en månad och plus fick jag lådor med spricka över allt. De är så skit företag och de är oseriösa

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    ÅNGRA KÖP

    Det var ömojligt att ångra köp,dem hittar på olika orsak att inte ta ansvar,man tror inte att det är sant,hoppas verkligen att detta företag går i konkurs

    Av: vehbija hadzibajramovic23-04-2021
    Saif Bette18-05-2021

    De är oseriösa. Jag har anmält de

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Bra service

    Vill tacka er för bra och snabb service.

    Av: Michael Axelsson 26-02-2021
    Klas Ancker05-04-2021

    usel service

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    10
    rating

    Dålig kvalitét på växthuset

    Har köpt ett växthus från outl1 Det är nog det sämsta köp jag någonsin gjort. Det var svårt att montera då beskrivning och förborrade hål inte stämde. Aluminiumprofilerna är veka och klarar inte ett par cm fluffig snö. I beskrivningen står att det är stadiga profiler och att det är ett växthus som klarar svenskt klimat. Hur ser svenskt klimat ut i outl1’s värld kan man ju fråga sig? När jag påpekar det får jag till svar ”att det står i monteringsanvisningen att det inte klarar en ansamling snö o löv” Alltså skall man först beställa växthuset, öppna emballagen och först då upptäcka denna upplysning. De kunde ju skriva det i beskrivningen under växthuset istf att skriva att det är stadigare än andra växthus.
    Växthuset var mindre än det jag beställt och det hade inte outl1 tänkt upplysa om.
    Det var många fler fel som upptäcktes under resans gång. Vad ni än gör, köp inte växthus från outl1!!!!
    De har heller ingen förståelse för problemet.
    En av kontakterna har lovat kompensation i form av utrustning men vad hjälper det om växthuset inte håller måttet.

    Av: Lisbet Johansson 24-02-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Varning köp ej från dom

    Beställde bastu och duschkabin från dom och fick 3st paket med bastun i. Där börjar min mardröm suck
    Dom hänvisar där jag skrev på att jag fått allt i 3 kollin men det var endast 3st lösa paket i leveransen och skrev på.
    Bråkat sen augusti med dom att det bara var bastun i 3paket.
    Fick nu från info om att det skulle vara ytterligare 4paket som duschkabinen skulle legat i som ett kolli.
    Har inte fått duschkabinen men betalat nästan 10000kr för den som inte kom men som dom säger att jag fått.
    Maktlös och toklurad på deras följesedel fy fan

    Av: Tom25-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Skojar företag

    Titta på SVT Plus avsnitt om Outl1 så förstår ni varför ingen bör handla där. De har 100 tals anmälningar hos ARN

    Av: Anton22-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Skriv din egen recension om Outl1

    Din recension

    FAQ

    Är Outl1 ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Outl1. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.8/10, med 16% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Outl1?

    Outl1 är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Outl1 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.