OmdömesStalle

    Recensioner Outl1

    Om Outl1

    Outl1 är ett svenskt företag som erbjuder högkvalitetsprodukter till 40–70 procent lägre priser och inte nog med det så erbjuder de även prisgaranti. Företagets affärsidé är en enkel mening, och det är ”Priset är inte allt” och med handen på hjärtat har det verkligen en betydelse. Företaget oul1 drivs utav Arc E-commerce Ab och både deras kontor och lager ligger i Haninge i Sverige. Outl1 kan erbjuda produkter till så bra priser eftersom de köper in varorna direkt från olika fabriker helt utan några krångliga mellanhänder. De säljer alla sina produkter online och de har ingen fysisk butik, de gör det eftersom de då kan sälja med låga marginaler utan några dyra butikslokaler. För att skapa så bra relation som möjligt mellan Outl1 och fabrikerna de köper in sina produkter av ser de till att besöka sina leverantörer regelbundet.

    Kolla in detta växthus du kan köpa hos Outl1.

    Vad erbjuder Outl1?

    Inne på outl1s hemsida kan du hitta värmepumpar, maskiner, utemöbler, växthus, elbilar för barn, grillar, cyklar, utemöbler och mycket mer. När du går in på företagets lättnavigerade och tydliga hemsida kommer du först att se dagens klipp och även de populäraste produkterna på hemsidan. Du kan även läsa mer information om alla de olika kategorierna de erbjuder sina kunder och du kan även gå in på företagets ”fyndhörna” för att hitta otroliga rabatter och fantastiska erbjudanden. Outl1 erbjuder även att du kan köpa tunga och stora produkter som kan vara svåra och krångliga att frakta om du själv skulle köpa dem i en butik, så därför för att underlätta ditt köp kommer alla produkter som är 20kg eller tyngre att skickas fraktfritt hem till din dörr.

    Oberoende vad du valt att handla hos Outl1 kommer du att bli erbjuden gratis frakt om du gör en beställning på över 1 500 kronor, om du gör en mindre beställning kommer frakten att ligga på 99 kronor. Underhögsäsong är leveranstiden lite längre men i de allra vanligaste fall kommer leveranstiden att ligga på 2 till 5 arbetsdagar eftersom de kommer direkt från företagets lager. Alla paket som kommer från Outl1 skickas med DHL. Du kan handla tryggt via denna hemsida eftersom du får 14 dagars öppet köp och även svensk produktgaranti som du kan lita på. På vissa varor på hemsidan erbjuds det ett års garanti. Företaget samarbetar med Klarna och när du ska betala för din beställning kan du välja mellan att betala med kort, faktura, avbetalning, eller genom att gå in på din internetbank.

    Har du några frågor till Outl1?

    Om du har några frågor eller funderingar till företaget kan du välja att skicka e-post till dem eller så kan du ringa till säljavdelningen under vardagar. Som privatperson har du upp till 3 års reklamationsrätt men du borde göra en reklamation inom skälig tid om du upptäckt ett fel hos någon produkt hos Outl1. När du ska lämna in en reklamation ska du göra det via e-post där du beskriver felet och även helst några bilder på felet.

    Har du handlat hos Outl1?

    Om du har gjort det så skriv då en egen recension om företaget och berätta vad du tycker om dem.

    Outl1
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (33)

    3.8
    15% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    4.6
    Tjänst
    rating
    2.6
    Prissättning
    rating
    4.2
    Leverans
    rating
    3.6

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

    Bra service

    Vill tacka er för bra och snabb service.

    Av: Michael Axelsson 26-02-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    10
    rating

    Dålig kvalitét på växthuset

    Har köpt ett växthus från outl1 Det är nog det sämsta köp jag någonsin gjort. Det var svårt att montera då beskrivning och förborrade hål inte stämde. Aluminiumprofilerna är veka och klarar inte ett par cm fluffig snö. I beskrivningen står att det är stadiga profiler och att det är ett växthus som klarar svenskt klimat. Hur ser svenskt klimat ut i outl1’s värld kan man ju fråga sig? När jag påpekar det får jag till svar ”att det står i monteringsanvisningen att det inte klarar en ansamling snö o löv” Alltså skall man först beställa växthuset, öppna emballagen och först då upptäcka denna upplysning. De kunde ju skriva det i beskrivningen under växthuset istf att skriva att det är stadigare än andra växthus.
    Växthuset var mindre än det jag beställt och det hade inte outl1 tänkt upplysa om.
    Det var många fler fel som upptäcktes under resans gång. Vad ni än gör, köp inte växthus från outl1!!!!
    De har heller ingen förståelse för problemet.
    En av kontakterna har lovat kompensation i form av utrustning men vad hjälper det om växthuset inte håller måttet.

    Av: Lisbet Johansson 24-02-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Varning köp ej från dom

    Beställde bastu och duschkabin från dom och fick 3st paket med bastun i. Där börjar min mardröm suck
    Dom hänvisar där jag skrev på att jag fått allt i 3 kollin men det var endast 3st lösa paket i leveransen och skrev på.
    Bråkat sen augusti med dom att det bara var bastun i 3paket.
    Fick nu från info om att det skulle vara ytterligare 4paket som duschkabinen skulle legat i som ett kolli.
    Har inte fått duschkabinen men betalat nästan 10000kr för den som inte kom men som dom säger att jag fått.
    Maktlös och toklurad på deras följesedel fy fan

    Av: Tom25-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Skojar företag

    Titta på SVT Plus avsnitt om Outl1 så förstår ni varför ingen bör handla där. De har 100 tals anmälningar hos ARN

    Av: Anton22-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Dålig service

    Svårt att få hjälp. Finns ingen service tekniker att prata med,, blir hänvisad till Outl. 1 mejl hela tiden och dom agerar mellan hand. Man kan undra om ni överhuvudtaget har nån teknisk personal med tanke på dom svar man får från er

    Av: Ammi Estwik19-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Dålig service

    Ville reklamera efter 15 dagar, i jul tid, men fick nej då de hade 14 dagars retur-rätt. Svagt.
    Kommer inte använda dem igen!

    Av: Peder22-12-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Handla inte från Outl1

    Jag vill varna er från att handla från detta företag, dom har ingen kundservice som går att nå på telefon utan det är bara mail som gäller och på säljavdelningen så tar dom inte ansvar för något utan hänvisar bara till att man ska maila kundservice.
    När man frågar efter en chef så får man inte prata med någon utan man kan maila till företaget, gud vet om mailet ens når någon ansvarig chef.
    Köpte en duschkabin där det saknas delar och kundservice hävdar bara att vi monterar fel, man bemödar sig inte ens att läsa hela mailet utan kollar bara på filmen och säger att den ska monteras mot vägg med väggfäste som inte fanns med i förpackningen.
    Tur att duschen inte kostade mer än 6000 kr, vi hade tänkt köpa ett spabad för 70 000 kr men köpte från en seriös firma istället, man kan bara tacka gudarna för att vi inte köpte från detta företag.

    Av: Catarina Lakkala Larsson17-12-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4.5
    rating

    Varning varning. Leta vidare.

    Beställde och köpte ett växthus till min fru i present. Allt gick smidigt under beställningen och de återkopplade snabbt när man hade frågor men efter att beställningen var lagd och vi fick leveransen har kontakten med dem försvårats avsevärt. Vi upptäckte vid leveransen v35 att 3 st glasrutor var trasiga och att de hade skickat med för lite tätningslist och vi har i dagsläget v 49 fortfarande inte fått varken nya glasrutor eller någon tätningslist. De har vid två tillfällen försökt skicka nya glasrutor men de har båda gångerna kommit fram trasiga, så går det när man lägger glasskivor på en för liten pall. Det är fruktansvärt svårt att få kontakt med deras så kallade kundservice via mail och omöjligt att få tala med någon på telefon. Deras svar nu är att vi får kontakta en glasmästare som ordnar fönster åt oss samt att vi får fixa tätningslister själva för de har inte mer tätningslist. Jag har aldrig varit med om en kundservice som helt saknar intresse av att hjälpa deras kunder när det uppstår problem.
    Handla inte av dessa utan leta vidare!!!!!!

    Av: Markus L03-12-2020
    seija11-01-2021

    Vi köpte en inglasad uterum som levererades 18 /9 2020. Det fattades 11 stycken olika listor. Snabbt efter att vi gjort reklamation fick vi lovad att få dessa saknade delarna. Vi väntar fortfarande efter nästan 4 månader. Helt oacceptabelt. Vi ångrar djupt att vi handlat hos outl1 och vågar /vill absolut inte rekommendera dem.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Badkaret var redan sålt men ingen hörde av sig

    Beställde ett badkar från deras fyndhörna. Fick orderbekräftelse och faktura. Skulle levereras inom några dagar. Hände inget och efter 10 dagar hörde jag av mig och fick veta att produkten redan var såld. Ingen ursäkt ingen kompensation. Så jävla dåligt.

    Av: Maria Windler03-12-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Jävla blufföretag!! Ingen service!!!

    Ett jävla skitföretag som är snabba med att sälja men näst intil obefintlig hjälp när något går sönder! Vet inte hur många veckor det tagit för mig totalt att få reda på vad som är fel och att få en reservdel skickad. Det är skamligt hur jävla dåliga och långsamma de är! Önksar man kunde tvinga detta jävla dyngföretag att stänga igen!!

    Av: Mattias R26-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Handla inte här om du kan komma att behöva nå kundservice

    Urusel återkoppling från kundservice. Köpte cykel vars broms och växel strulat från dag 1. Skitkvalitet på bromsklossar vilket gör att jag i dagsläget inte kan bromsa alls. Av växlarna kan jag endast använda 4 av 7 st. Cykel inköpt i juli. Använd sporadiskt aug-okt. Kundservice tycker jag ska försöka laga själv och vägrar att ta emot min reklamation utan en video som bevis, medan deras säljare rekomenderat mig att visa upp cykeln på deras verkstad som råkar ligga i samma kommun som jag bor i. Tvingades utsätta mig själv för fara för att filma mig själv på cykeln, utan fungerande bromsar. Men som bekant så svara ju kundservice inte så lär dröja innan jag får ett svar. Hade tänkt handla både förråd och utemöbler från detta skitföretag men väljer annan butik nu.

    Av: NMS20-10-2020
    Dani22-10-2020

    jag kommer att använda ditt mail där du försöker att vilseleda med era allmänna villkor och Force Majeure för en leverans som ni har haft fullt ansvar för. Detta kommer förutom att komma till Göteborgs Tingsrätt även gå till Konsumentverket, men vi kopplar in både Göteborgs Tingsrätt och Konsumentverket för att säkerställa att vi krossar er.

    Sylvie Andersson22-10-2020

    Har också problem med dom efter vi köpte en värmepump för ca 30-papp! Har kollat lite och hittat ett namn på den som driver företaget kankse, Joacim Gilbert Boivie, man kan få svar via hans privat fb sida i och med man får inget svar/hjälp via Outl1 fb sida.

    Ulla Lindblad27-10-2020

    Outl1:s returer är omöjliga. Kostar så mkt att hela ångerrätten, och för den delen även, bytesrätten sätts ur spel. Handla inte på outl1. Misstag som kan kosta dig mer än det smakar.

    Irene10-11-2020

    Samma här. Vi köpt en elbil. Funkar ej. Vi fick skicka fram o tillbaka!! Otrevlig upplevelse

    Annika 22-01-2021

    Har problem med kundtjänst efter att jag har köpt en kamin, spydiga mejl, svarar att dom inte kan kommenterar, skickade fel prylar men skyller på mig fast jag beställde på telefon, kollade att allt var bra. Får mejl varje dag av dom att jag ska svara. Skriver att jag inte har samma försäkringsskydd om jag inte anlitar en hantverkare. Dom svarar inte på frågor, hittar på saker, herregud vad är detta egentligen för företag

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    6.5
    rating

    Reklamtation

    Fick hem ett gåband där mattan är förstörd så att gåbandet inte går att använda.
    Reklamerat varan men har inte fått någon återkoppling från OUT1.
    Redan betalat för gåbandet som jag inte kan använda

    Av: Jen12-10-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    5
    rating

    Aldrig mer OUTL1 eller Lyfco

    Köpte en Robotgräsklippare, Lyfco, Från företaget OUTL1, som krånglade. Hade mailkonversation med kundtjänst, som hela tiden återkommer med mail om att de har så mycket att göra och att de skall återkomma. Värdelöst!!!
    Så höll det på i ett halvår innan jag tillsist fick sända in klipparen för service, som de INTE kunde laga, utan föreslog att jag skulle byta upp mig till en lyxigare modell., mot ett pristillägg naturligtvis....
    Nåväl, fick den nya, OCH, vad händer, Jo naturligtvis krånglar den också, och samma visa upprepar sig!
    Hopplöst att få kontakt med kundtjänst, har bett att någon chef skall kontakta mig då jag vill upphäva köpet. Det enda jag får till svar är att jag får sända in den för reparation, vilket jag gör.
    Detta var i somras, när gräset växte som mest, och jag var utan klippare i 6 veckor innan den kom tillbaka med anmärkning om att verkstaden inte hittat några fel på den....
    Jag kopplar in den, och naturligtvis visar den fel direkt, och efter hand dyker det upp fler fel. Ny kontakt med kundtjänst, och samma visa igen, hopplöst att få kontakt, men tillsist ber de mig att sända in klipparen på service igen, vilket jag väntat med tills nu i oktober, då gräset inte växer så mycket.
    Bifogade en videofilm till kundtjänst för att visa symtomen på klipparen, men tro inte att man ens brytt sig om att hämta filmen från WeTransfer, NEJDÅ!
    Fick info från WeTransfer att filmen efter 1 vecka raderats för att inte mottagaren brytt sej om att hämta den. Så DJ-A Dåligt!
    Detta företag gör allt för att sälja, men inget för att underhålla befintliga kunder, vilket är en dödssynd!
    En bubbla som inte kommer att hålla, då ryktet sprids att detta företag har urdålig service, det räcker att man googlar dem på nätet.
    Mun-till-mun-rykte, både positivt och negativt, sprid snabbt åt båda håll...
    Kan verkligen inte rekommendera dem till någon, avråder alla jag känner att handla av dem!

    Av: Jörgen Agrell08-10-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Handla inte

    Beställde grindar och dom kom trasiga och delar fattas , en Micke ringer till slut upp efter veckor av mailande och säger att jag kan kasta varan eller göra vad jag vill med den , ok säger jag men jag vill ha ett mail att det är ok från dig , då plötsligt ville dom ha den i retur. Misstänker att dom sedan inte skulle stå för vad dom sagt och jag hade fått betala den ändå. Så jävla fult.

    Av: Patrik Hedlund07-10-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    Duschkabin

    Köpet av en dushkabin, ni levererade till oss med skadad förpackining och skadad vara inuti, vi har redan skrivit en recens men vi har ännu inte fått någon svar och därför aldrig kommer mer att köppa av er.

    Av: Deivis30-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Varning! Oseriösa och oetiska!

    Varning!
    Detta företag skall ni undvika. De är lätta att handla av men blir det problem är de hopplösa! Köpte trädgårdsmöbler för 20.000 av dem i våras. Efter bara några veckor såg möblerna förskräckliga ut och började ramla isär. Jag skriv till dem för att reklamera. Nu har de förhala detta i 2 månader, kommer ett mail med några veckors mellanrum.
    De vägrar att acceptera reklamationen, vill erbjuda mig 1000 till 5000 kronor som ersättning för en trasig produkt. Jag tackade såklart nej och då skulle de istället sända en ny möbel. Efter ytterligare några veckor meddelar de att den inte finns längre och försöker åter erbjuda lite kontanter. Vilket skämt till kundservice och etik! Oseriöst så det förslår! Borde få näringsförbud!

    Av: Mats Rydsbo30-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Totalt värdelösa!

    Dom blåser dig på pengar! Lurar på dig saker du inte vill ha, och man ska vara glad ifall man får sina grejer ett halvår sent. Absolut det sämsta företaget jag handlat hos. Handla inte på out1! Låt oss bojkotta out1 till konkurs!

    Av: Sven Karlsson22-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Varning!

    Beställ aldrig härifrån!
    Vi fick hem en grupp med utemöbler som var trasiga. 6 månader senare har vi fortfarande inte fått ersättning och företaget har nu slutat att besvara våra mail. Tyvärr får vi gå vidare genom att anmäla detta. Jättetråkigt!

    Av: Marcus Ericsson15-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    Oandvänbar BMX-cykel

    Jag köpte em BMX-cykel till mitt barnbarn, där framgaffel och hjulaxel inte hade samma mått. Framhjulet gick alltså inte att montera. Sidostödet gick heller inte att använda om man monterade "pegen" på vänster bak. Kundservice gick inte att nå på telefon och mailsvar fick jag nära 3 veckor efter att jag skickat.
    Nu har jag själv modifierat cykeln så att den går att använda.
    VARNING för outl1!

    Av: Leif Bengtsson12-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    VARNING! Oseriöst företag.

    Försökte reklamera en defekt vara i två månader. Mestadels fick jag autosvar om hög belastning och när de väl svarade så ignorerade de min önskan om reklamation och hittade på alla möjliga ursäkter.

    Försökte få kontakt med dem på Facebook men de dolde mina kommentarer och ignorerar inläggen.

    ARN har fick ta över ärendet.

    Efter det och att jag lämnade ett negativt omdöme på Trust Pilot så ringde (!) Micke på Eftermarknad upp mig. Telefonnummer 08 410 210 05, numret tillhör Arc E-Commerce AB som äger Outl1. Han mailade från support-mailen. Samma mail som jag mailat till ang reklamation i 2 månader. Han ringde även från det nummer som jag ringde dem på innan jag lämnade dåligt omdöme och anmälde till ARN. Då kunde inte de hjälpa mig på "den avdelningen".

    Trots det så hade det "inte nått dem" hur mitt ärende skötts. De hade ingen aning om att någon sitter och döljer obekväma kommentarer på deras Facebook. Eller ignorerar kontaktförsök i chatten.

    Men, jag skulle självklart få återbetalning och det fick jag idag. Äntligen. De kommer och hämtar upp resterande varor på torsdag, kostnadsfritt. Trots detta skulle jag å det grövsta avråda från att beställa härifrån. Utan anmälan till ARN så hade inte detta löst sig, det är jag övertygad om.

    Till er som bara fastnat i en loop med supporten, som verkar göra sitt bästa för att trötta ut kunder, gör en anmälan till ARN. Lämna omdömen som andra kan ta del av, tex här på Trust Pilot och andra ställen där de själva inte kan gå in och redigera. Och ta alla överenskommelser skriftligen.


    Av: Lisa01-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Skriv din egen recension om Outl1

    Din recension

    FAQ

    Är Outl1 ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Outl1. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.8/10, med 15% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Outl1?

    Outl1 är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Outl1 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.