OmdömesStalle

    Recensioner Outl1

    Om Outl1

    Outl1 är ett svenskt företag som erbjuder högkvalitetsprodukter till 40–70 procent lägre priser och inte nog med det så erbjuder de även prisgaranti. Företagets affärsidé är en enkel mening, och det är ”Priset är inte allt” och med handen på hjärtat har det verkligen en betydelse. Företaget oul1 drivs utav Arc E-commerce Ab och både deras kontor och lager ligger i Haninge i Sverige. Outl1 kan erbjuda produkter till så bra priser eftersom de köper in varorna direkt från olika fabriker helt utan några krångliga mellanhänder. De säljer alla sina produkter online och de har ingen fysisk butik, de gör det eftersom de då kan sälja med låga marginaler utan några dyra butikslokaler. För att skapa så bra relation som möjligt mellan Outl1 och fabrikerna de köper in sina produkter av ser de till att besöka sina leverantörer regelbundet.

    Kolla in detta växthus du kan köpa hos Outl1.

    Vad erbjuder Outl1?

    Inne på outl1s hemsida kan du hitta värmepumpar, maskiner, utemöbler, växthus, elbilar för barn, grillar, cyklar, utemöbler och mycket mer. När du går in på företagets lättnavigerade och tydliga hemsida kommer du först att se dagens klipp och även de populäraste produkterna på hemsidan. Du kan även läsa mer information om alla de olika kategorierna de erbjuder sina kunder och du kan även gå in på företagets ”fyndhörna” för att hitta otroliga rabatter och fantastiska erbjudanden. Outl1 erbjuder även att du kan köpa tunga och stora produkter som kan vara svåra och krångliga att frakta om du själv skulle köpa dem i en butik, så därför för att underlätta ditt köp kommer alla produkter som är 20kg eller tyngre att skickas fraktfritt hem till din dörr.

    Oberoende vad du valt att handla hos Outl1 kommer du att bli erbjuden gratis frakt om du gör en beställning på över 1 500 kronor, om du gör en mindre beställning kommer frakten att ligga på 99 kronor. Underhögsäsong är leveranstiden lite längre men i de allra vanligaste fall kommer leveranstiden att ligga på 2 till 5 arbetsdagar eftersom de kommer direkt från företagets lager. Alla paket som kommer från Outl1 skickas med DHL. Du kan handla tryggt via denna hemsida eftersom du får 14 dagars öppet köp och även svensk produktgaranti som du kan lita på. På vissa varor på hemsidan erbjuds det ett års garanti. Företaget samarbetar med Klarna och när du ska betala för din beställning kan du välja mellan att betala med kort, faktura, avbetalning, eller genom att gå in på din internetbank.

    Har du några frågor till Outl1?

    Om du har några frågor eller funderingar till företaget kan du välja att skicka e-post till dem eller så kan du ringa till säljavdelningen under vardagar. Som privatperson har du upp till 3 års reklamationsrätt men du borde göra en reklamation inom skälig tid om du upptäckt ett fel hos någon produkt hos Outl1. När du ska lämna in en reklamation ska du göra det via e-post där du beskriver felet och även helst några bilder på felet.

    Har du handlat hos Outl1?

    Om du har gjort det så skriv då en egen recension om företaget och berätta vad du tycker om dem.

    Outl1
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (16)

    3.8
    25% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    4.8
    Tjänst
    rating
    2.6
    Prissättning
    rating
    4.2
    Leverans
    rating
    3.6

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

    Varning!

    Beställ aldrig härifrån!
    Vi fick hem en grupp med utemöbler som var trasiga. 6 månader senare har vi fortfarande inte fått ersättning och företaget har nu slutat att besvara våra mail. Tyvärr får vi gå vidare genom att anmäla detta. Jättetråkigt!

    Av: Marcus Ericsson15-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    Oandvänbar BMX-cykel

    Jag köpte em BMX-cykel till mitt barnbarn, där framgaffel och hjulaxel inte hade samma mått. Framhjulet gick alltså inte att montera. Sidostödet gick heller inte att använda om man monterade "pegen" på vänster bak. Kundservice gick inte att nå på telefon och mailsvar fick jag nära 3 veckor efter att jag skickat.
    Nu har jag själv modifierat cykeln så att den går att använda.
    VARNING för outl1!

    Av: Leif Bengtsson12-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    VARNING! Oseriöst företag.

    Försökte reklamera en defekt vara i två månader. Mestadels fick jag autosvar om hög belastning och när de väl svarade så ignorerade de min önskan om reklamation och hittade på alla möjliga ursäkter.

    Försökte få kontakt med dem på Facebook men de dolde mina kommentarer och ignorerar inläggen.

    ARN har fick ta över ärendet.

    Efter det och att jag lämnade ett negativt omdöme på Trust Pilot så ringde (!) Micke på Eftermarknad upp mig. Telefonnummer 08 410 210 05, numret tillhör Arc E-Commerce AB som äger Outl1. Han mailade från support-mailen. Samma mail som jag mailat till ang reklamation i 2 månader. Han ringde även från det nummer som jag ringde dem på innan jag lämnade dåligt omdöme och anmälde till ARN. Då kunde inte de hjälpa mig på "den avdelningen".

    Trots det så hade det "inte nått dem" hur mitt ärende skötts. De hade ingen aning om att någon sitter och döljer obekväma kommentarer på deras Facebook. Eller ignorerar kontaktförsök i chatten.

    Men, jag skulle självklart få återbetalning och det fick jag idag. Äntligen. De kommer och hämtar upp resterande varor på torsdag, kostnadsfritt. Trots detta skulle jag å det grövsta avråda från att beställa härifrån. Utan anmälan till ARN så hade inte detta löst sig, det är jag övertygad om.

    Till er som bara fastnat i en loop med supporten, som verkar göra sitt bästa för att trötta ut kunder, gör en anmälan till ARN. Lämna omdömen som andra kan ta del av, tex här på Trust Pilot och andra ställen där de själva inte kan gå in och redigera. Och ta alla överenskommelser skriftligen.


    Av: Lisa01-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Saknas grejer

    Nu är det 3 dje gången jag jagar er för det fattas saker till montering första gången ingen bruksanvisning sedan skruvar till montering nu när vi satt ihop allt inga fötter med till soffan å ringa är inte lönt kommer ändå inte fram.

    Av: Lars-inge LINDBERG27-08-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    6.5
    rating

    VARNING!

    De slutar svara när man vill reklamera. Döljer ens kommentarer på Facebooksidan och det finns inget nummer att nå dem på.

    Har anmält till ARN som så många andra. Avråder alla från att handla från dem.

    Av: Lisa19-08-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Oseriösa

    Håller med alla andra som varnat om att handla från detta bolag!!! Produkten jag beställde var trasig när den levererades, försökte få kontakt med kundtjänst i över en vecka för att reklamera varan. När jag fick kontakt tyckte de jag skulle testa att laga produkten själv (utan kompensation). Har nu skickat tillbaka varan och väntat i tre veckor på att fakturan ska makuleras. Ingen svara på mail och telefonnummer finns inte.

    Av: Line07-08-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Vill ni bli lurade handla av out1

    Har köpt en trasig barn fyrhjuling.får bara mail att dom har mycket att göra de förstår de tar tid att lura en massa kunder de här företaget är ett sånt som man handlar av en gång O ALDRIG MER

    Av: Tommy jonsson20-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Uselt kundbemötande

    Extremt dåligt bemötande mot kund. Tog över två månader att få kontakt med kundservice för att returnera. Kommer aldrig mer att handla från de, rekommenderas EJ!!

    Av: Lovisa17-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Köp inget från Outl1

    Jag köpte en studsmatta som ännu efter 30 dagar inte levererats och inget besked har lämnats. Bara automatiska svarsmeddelanden från en s.k. kundtjänst och ingen telefon. Inte heller anträffbara på något annat sätt heller. Helt oseriösa och det verkar som om företaget är på upphällningen. Så håll er borta från dem. Om ni ändå handlar så betala aldrig med en gång. Jag handlade dumt nog med kort och beloppet drogs från mitt konto trots att inte våran levererats.
    Om ni har handlat: anmäl allt som går att anmäla till Allmänna Reklamationsnämnden,
    Skriv om företaget på alla omdömessajtet och sociala medier så andra inte hamnar i samma situation.

    Av: Kri******************* Ado******01-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2.5
    rating

    Undvik detta ställe!

    Undvik om möjligt, bara det faktum att kundservice inte har ett telefonnummer borde vara en röd flagga. Har skickat email på en skadad vara som jag fick, har inte fått svar på 2 veckor, skrivit till kundservice via chatten flertal ggr och ännu inget definitivt besked. Cykeln som jag beställt har dessutom en billig vevparti (ojämna tänder) som jag redan som ny får byta ut då kedjan hoppar vid högre belastning.

    Av: Karzan Amin20-06-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    4.5
    rating

    Aldrig mer!!!!

    Snabb leverans, men när 6 delar var skadade eller helt saknades började problemen. Inye ens efter 2 månader har en enda detalj kommit och systematiskt blir vi utan hjälp trots att vi blivit kontaktade 3 gånger o lovade att vara ett prioriterat ärende pga väntan. Extremt dålig service!!! Kommer aldrig handla här mer o varnar andra att göra det / C

    Av: Caroline Gustavsson16-06-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Varning för detta företag

    Varning för detta företag
    Varning för detta företag, oseriösa, står inte för om en produkt inte fungerar trots att jag fick betala 19900kr för en elmoped ( Fatscooter ) som köptes i november föra året, vi har inte använd ( Fatscooter ) mer en en månad.
    Allt går jätte bra tills man köper, sedan står man där, reklamerar till ARN

    Av: Ioan Ciugudean11-06-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    VARNING

    Handla ej här. Du blir lurad!

    Av: Mikael Bergvall04-06-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    ej existerande kundservice

    Levererad robotgräsklippare har ett funktionsfel, motor klippartallrik går ej igång. Omöjligt att få kontakt med företaget. Web kundservice ger bara auto svar att de ska återkomma. över en månad utan svar på korrespondans.

    Av: Lars Johansson26-05-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    6.5
    rating

    Växthus

    Köpte ett växthus i kanalplast 2015. 2020 blåser en ruta ut trots att växthuset står skyddat och det visar sig att plasten är i bedrövligt skick, spröd och har flera hål i yttre lagret. Företaget vägrar att ersätta med hänvisning till att garantitiden på 4 år gått ut. Bedrövligt. Åtminstone 10 år tycker jag ett växthus ska hålla.

    Av: Martin 21-02-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    6.5
    rating

    Trasig robotgräsklippare

    Snabb beställning och leverans, men det roliga tar slut där.
    Helt outbildad arrogant support struntar helt och hållet i reklamationer tills man tränar och ångrar köpet och måste betala retur frakt
    Köp ingenting från det väldigt oseriösa företaget

    Av: Nedzad24-12-2019
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    6
    rating

    Skriv din egen recension om Outl1

    Din recension

    FAQ

    Är Outl1 ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Outl1. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.8/10, med 25% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Outl1?

    Outl1 är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Outl1 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.