Önskefoto

Alla recensioner

Önskefoto

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

E
Emma Strandberg
Håller inte leveranstid, dålig kundservice som det tar flera dagar att få kontakt med och väldigt otrevliga. Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Kalender

  Håller inte leveranstid, dålig kundservice som det tar flera dagar att få kontakt med och väldigt otrevliga.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Önskefoto

Allting blir mer och mer digitalt för varje dag som går. Man kan handla allting online som man är ute efter, man kan studera helt på distans och man kan träffa nya vänner och bekantskaper online. Men med tanke på att alltid blir så digitalt hela tiden så kan det vara svårt att hålla reda på gamla minen, som tex i foto format. För var man tvungen att ta bilder med kameran, sedan gå och få dem framkallade och sedan lägga in varje bild för sig i ett fysiskt fotoalbum. Så är det inte i dag längre. Nu har man alla bilder i mobilen och går just den mobilen sönder så försvinner alla bilder om man inte har säkerhetskopierat dem. Men därför finns det företag som erbjuder sina kunder möjligheten att skapa fotoalbum med de bilderna som de har i mobilen. Det finns flera olika företag i Europa och i Norden som erbjuder dessa tjänster, men ett av dem är Önskefoto. 

Kostar det mycket att skapa ett fotoalbum eller någon annan produkt hos Önskefoto? Hur är det om man vill komma i kontakt med kundtjänsten eller om man vill lämna in en reklamation? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om företaget Önskefoto
Önskefoto grundades och lanserades under 1974 och är ett av de äldsta företaget i Sverige som är verksamma som ett fotoprodukts företag. Under 2011 gick företaget Önskefoto ihop med ett annat företag som heter albelli vilket är ett av de ledande företagen i Europa inom personliga fotoprodukter. abelli är ett av de snabbast växande företagen i Amsterdam och de har sålt produkter till mer än 4 miljoner personer till folk runt om i Europa. 

Vad erbjuder Önskefoto sina kunder?
Önskefoto erbjuder inte sina kunder endast fotoböcker utan hos dem kan man även hitta annan väggdekoration, olika fotokalendrar, fotokort eller så kan man helt enkelt bara framkalla foton hos dem så att man sedan kan skapa sin egen fotobok hemma. Leveranstiderna kommer att variera beroende på vilken produkt man väljer att köpa, men de tar ungefär 2-4 produktionsdagar för företaget och sedan kommer den vanliga leveranstiden p det vilket är mellan 3 till 4 dagar. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Önskefoto?
Är det så att man har några frågor eller funderingar ås kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man gör det kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan där läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är då stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd över någon produkt och man vill lämna in en reklamation så kan man göra det genom att först kontakta kundtjänsten

Har du någon erfarenhet av företaget Önskefoto? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem. 


Företaget har även en egen app till mobilen där man kan skapa fotoböcker.