OmdömesStälle

  Recensioner Önskefoto

  Allting blir mer och mer digitalt för varje dag som går. Man kan handla allting online som man är ute efter, man kan studera helt på distans och man kan träffa nya vänner och bekantskaper online. Men med tanke på att alltid blir så digitalt hela tiden så kan det vara svårt att hålla reda på gamla minen, som tex i foto format. För var man tvungen att ta bilder med kameran, sedan gå och få dem framkallade och sedan lägga in varje bild för sig i ett fysiskt fotoalbum. Så är det inte i dag längre. Nu har man alla bilder i mobilen och går just den mobilen sönder så försvinner alla bilder om man inte har säkerhetskopierat dem. Men därför finns det företag som erbjuder sina kunder möjligheten att skapa fotoalbum med de bilderna som de har i mobilen. Det finns flera olika företag i Europa och i Norden som erbjuder dessa tjänster, men ett av dem är Önskefoto.

  Kostar det mycket att skapa ett fotoalbum eller någon annan produkt hos Önskefoto? Hur är det om man vill komma i kontakt med kundtjänsten eller om man vill lämna in en reklamation? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om företaget Önskefoto

  Önskefoto grundades och lanserades under 1974 och är ett av de äldsta företaget i Sverige som är verksamma som ett fotoprodukts företag. Under 2011 gick företaget Önskefoto ihop med ett annat företag som heter albelli vilket är ett av de ledande företagen i Europa inom personliga fotoprodukter. abelli är ett av de snabbast växande företagen i Amsterdam och de har sålt produkter till mer än 4 miljoner personer till folk runt om i Europa.

  Kundens kanal(k)val - Åsa Wallström & Maria Ek Styvén, LTU

  Vad erbjuder Önskefoto sina kunder?

  Önskefoto erbjuder inte sina kunder endast fotoböcker utan hos dem kan man även hitta annan väggdekoration, olika fotokalendrar, fotokort eller så kan man helt enkelt bara framkalla foton hos dem så att man sedan kan skapa sin egen fotobok hemma. Leveranstiderna kommer att variera beroende på vilken produkt man väljer att köpa, men de tar ungefär 2-4 produktionsdagar för företaget och sedan kommer den vanliga leveranstiden p det vilket är mellan 3 till 4 dagar.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Önskefoto?

  Är det så att man har några frågor eller funderingar ås kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man gör det kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan där läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är då stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd över någon produkt och man vill lämna in en reklamation så kan man göra det genom att först kontakta kundtjänsten.

  Har du någon erfarenhet av företaget Önskefoto? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.


  Företaget har även en egen app till mobilen där man kan skapa fotoböcker.

  Önskefoto
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Önskefoto

  Din recension

  FAQ

  Är Önskefoto ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Önskefoto. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Önskefoto?

  Önskefoto är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Önskefotos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.