Notino

Alla recensioner

Notino

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Notino

Att dofta gott är något som väldigt många vill dagligen. Det kan vara att man vill dofta gott då man sitter på kontoret eller så vill man få komplimanger under en utekväll. Parfymer är något som är ganska stort på marknaden och många företag väljer att tillverka dem och även erbjuda den i sitt sortiment. Dock är doftsinnet något som varierar ganska mycket från person till person, samt att en parfym kan dofta helt olika på två personer. Det kan vara väldigt svårt att läsa recensioner när det kommer till parfymer, eftersom doftar kan vara ganska svåra att beskriva. Här hos oss på OmdömeStälle har du och alla dina bekanta möjligheten att både skriva och läsa recensioner kostnadsfritt om företaget som säljer parfymer och andra skönhetsprodukter.

I detta fallet har vi valt att samla recensioner om företaget Notino som erbjuder sina kunder parfymer och andra produkter inom smink- och skönhetsvärlden.

Mer om Notino
Notiono’s historia började under år 2004 i Tjeckien med huvudmålet att göra Europa vackrare. Målet är fortfarande detsamma som det var vid starten men under årens gång har företaget tagit fram nya produkter och även utökat sitt sortiment. Notino är verksamma online i 24 olika länder och sedan starten har de haft 13 miljoner kunder. Vid starten fanns Notiono endast som nätbutik men har med åren utvidgat sig och finns idag som flera fysiska butiker i länder runt om i  Europa. På företaget arbetar 1200 personer som pratar 19 olika språk med sina kunder.

Det som Notino erbjuder
Kunderna kan inne på sajten lägga till helt valfria produkter i kundkorgen, efter det kan kunden betala för sitt inköp direkt med kort, via internet banken, via faktura eller på delbetalning. Inne i nätbutiken finns vissa produkter som inte kommer att kosta något alls att leverera, men på det allra flesta beställningar läggs det till en fraktavgift. Då kunder göra sin beställning kan han välja mellan några olika leveransmetoder, som till exempel att få paketet hem till dörren eller att söka det själv till ett utlämningsställe. Vill en kund få paketet hem kommer det att kosta 89 kr, men 49 kr om kunden väljer att hämta det själv. Får kunden hem en produkt och kanske upptäcker att det är fel produkt, eller att det var en present som inte gick hem så finns möjligheten att lämna tillbaka en produkt och få pengarna tillbaka inom 90 dagar. För att göra en retur, eller om det finns några frågor eller funderingar och ska kundtjänsten kontaktas, vilket kan göras både på mejl och telefon.

Erfarenheter av Notino
Har du valt att dofta gott eller göra en fin sminkning tack vare produkter från Notino? Skulle du då kunna säga att du är nöjd med produkterna? Finns det något du skulle vilja ändra på och tror du att du kommer handla hos dem igen eller inte? Besvara dessa frågor i en recension som du lämnar här inne hos oss.


Sminktips.