Naturecan

Alla recensioner

Naturecan

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Naturecan

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där det finns olika produkter och kategorier. Naturecan är ett företag som erbjuder CBD-produkter. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Naturecan? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer om företaget Naturecan
Svenskt företag som har funnits på marknaden under några års tid. Företaget erbjuder sina kunder olika produkter som innehåller CBD och de driver en forskningsgrupp som tex besöker olika licensierade hampaodlare i Europa och USA. Naturecan hämtar sin hampa från USA. 

Vad erbjuder Naturecan sina kunder?
Olika exempel på produkter som företaget erbjuder sina kunder är CBD-kapslar, CBD-oljor, Naturecan Beauty och så vidare. Kunderna har möjligheten att använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Om kunderna väljer att göra en beställning från Naturecan som överstiger 450 kr så behöver kunden inte betala någon fraktkostnad. I annat fall läggs det till en leveranskostnad på 59 kr på kundens slutgiltiga beställning. Den vanliga leveranstiden är mellan 3 – 10 arbetsdagar. 14 dagar har kunden på sig från och med hen har tagit emot sitt paket att returnera vid behov. Om det är så att kundens retur blir godkänd så betalas hela summan tillbaka till kunden, beroende på vilket betalningsalternativ kunden valde. För att returen ska bli godkänd ska produkten vara i oförändrat skick. 

Hur kan kundtjänsten hos Naturecan kontaktas?
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, så om man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in där och läsa. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon, genom att skicka e-post till dem eller genom att fylla i ett kontaktformulär

Har du varit kund hos Naturecan? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se. 


Vad är egentligen CBD?