Mister Spex

Alla recensioner

Mister Spex

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Mister Spex

Väldigt många använder dagligen antingen glasögon eller linser. Om man använder linser och skulle behöva nya så kan man ju såklart åka till en fysisk butik som säljer just de linserna man är ute efter och så kan man köpa dem där. Men att göra det är ganska tidskrävande, man är tvungen till att anpassa sig till butikens öppettider samt att det kan till och med vara så att just dina favorit linser är helt slutsålda, och så är du tvungen att åka till en annan fysisk butik. Men om man inte vill så behöver man inte göra så nuförtiden, eftersom man nu kan handla så gott som allting man kan tänka sig online. Det finns flera olika nätbutiker som säljer just linser, både i Sverige och i många andra länder i världen. Mister Spex är ett företa som erbjuder både linser, glasögon och solglasögon.  

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Mister Spex kan man finna svaret på många knepiga frågor. man kan tex hitta svaret på frågor som: är produkterna värda sitt pris? Är kvaliteten bra på produkterna eller kommer de att gå sönder efter första användningen? Är returerna enkla att göra om man skulle känna behovet till det eller inte? 

Mer om företaget Mister Spex
Under 2007 lanserades och grundades företaget Mister Spex och i sitt sortiment har de tex glasögonbågar från 100 olika märken. Mister Spex driver e-handelsbutiker i 10 länder samt att de driver 30 egna butiker i Tyskland. 

Vad erbjuder Mister Spex sina kunder?
Inne i företagets nätbutik finns det olika produktkategorier som kunderna kan använda sig av och vid varje produktkategori finns det flera underkategorier. Mister Spex erbjuder glasögon och produkter både för kvinnor och män. Inne via företagets nätbutik har kunderna även möjligheten att boka en synundersökning hos någon av företagets samarbetspartners. I nätbutiken kan kunderna även filtrera för att se produkter från vissa varumärken. Om kunden väljer att göra en beställning för 700 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 39 kr. Den vanliga leveranstiden från att kunden har gjort sin beställning är 1 – 6 arbetsdagar, men vissa produkter kräver individuell anpassning och då gäller en leveranstid på 5 – 14 arbetsdagar. 90 dagars öppet köp gäller på produkterna. 

Hur kan kunderna kontakta Mister Spex?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Mister Spex genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du handlat hos Mister Spex? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Produkter som Mister Spex erbjuder sina kunder.