Alensa

Alla recensioner

Alensa

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Alensa

Väldigt många använder dagligen antingen glasögon eller linser. Om man använder linser och skulle behöva nya så kan man ju såklart åka till en fysisk butik som säljer just de linserna man är ute efter och så kan man köpa dem där. Men att göra det är ganska tidskrävande, man är tvungen till att anpassa sig till butikens öppettider samt att det kan till och med vara så att just dina favorit linser är helt slutsålda, och så är du tvungen att åka till en annan fysisk butik. Men om man inte vill så behöver man inte göra så nuförtiden, eftersom man nu kan handla så gott som allting man kan tänka sig online. Det finns flera olika nätbutiker som säljer just linser, både i Sverige och i många andra länder i världen. Men ett av dessa företag är Alensa. 

Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor. man kan tex hitta svaret på frågor som: är produkterna värda sitt pris? Är kvaliteten bra på produkterna eller kommer de att gå sönder efter första användningen? Är returerna enkla att göra om man skulle känna behovet till det eller inte? 

Mer information om Alensa
Alensa är ett företaget som är grundat och lanserat under 2004 och då började de sin verksamhet som en nätbutik, och driver i dagsläget nätbutiker i de flesta länder i Europa. Företaget har funnits många år på marknaden samt att de även har ett stort och brett lagersortiment. Alensa skickar ut 97 % av alla sina produkter redan samma dag som själva beställningen görs. 

Vad erbjuder företaget Alensa sina kunder?
Företaget erbjuder sina kunder glasögonbågar, kontaktlinser, linsvätskor samt solglasögon. Inne på hemsidan kan man filtrera för att se produkterna i olika kategorier som tex: endagslinser, månadslinser, progressiva linser, färgade linser etc. Om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta vad man letar efter. Leveranserna kommer antingen att levereras med DHL eller Postnord och om man gör en beställning som överskrider 630 kr kommer frakten att vara gratis, och i annat fall kommer man att få betala en fraktkostnad på 39 kr. 

Alensa har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om alla kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med Alensa?
Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man alltid gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man då redan kommer att kunna hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du handlat hos Alensa någon gång? Om du har det kan du börja med att skriva en egen recension om företaget. 


Alensa.