Medox

Alla recensioner

Medox

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Solhem Inredning
Solhem Inredning
2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Medox

Vitaminer och kosttillskott är något som är väldigt viktigt att ta, i synnerhet om man bor här uppe i norden och kanske inte ser solen så mycket som man skulle vilja och behöva. Om man vill införskaffa sig nya kosttillskott så kan man såklart åka till en fysisk hälsobutik och prata med personalen och se vad de har för utbud. Men ofta kan det vara svårt att hitta tiden till att gå omkring i fysiska butiker, och man måste även anpassa sig till butikens öppettider. Men i dagsläget är e-handeln så stor att man kan hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online. Man kan även handla kosttillskott online, då kan man i lugn och ro sitta och läsa om nödvändiga tillskott och sedan hitta en nätbutik som säljer just de produkterna. En hemsida och nätbutik som har sitt eget tillskott är Medox

Är produkterna värda sitt pris hos Medox och är kvaliteten bra på produkterna? Är kundtjänsten enkel att nå om jag har några frågor och är returerna enkla att avklara vid behov? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner. Personer som redan har tankar och åsikter om företaget i fråga. 

Mer information om Medox
Medox är ett företag som framställer sitt eget kosttillskott. Tillskottet i sig är tillverkat i Norge med bland annat blåbär och vinbär som ingredienser. De som jobbar på företaget har själva över 20 års erfarenhet inom branschen samt studier vid universitet i Norge. 

Vad erbjuder företaget Medox sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man beställa kosttillskottet Medox. Själva tillskottet innehåller antocyaniner vilket bidrar till kroppens normala funktioner. Om man gör en beställning på tillskottet Medox kommer man att få hem en ask med 30 vegetabiliska kapslar och det ska man ta en till två stycken per dag. Om man aldrig har provar tillskottet och känner för att göra det kan man bli medlem på hemsidan och på den första beställningen få en rabatt på 231 kronor. När man får hem produkten ska man använda den dagligen och vissa märker att produkten fungerar relativt snabbt medans andra får vänta upp till 6 – 12 veckor innan de märker av den. Från och med att produkten är tillverkad kommer den att hålla i rumstemperatur i upp till 3 år. 

Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Medox?
om man undrar över något kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där. Skulle det vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå av någon anledning vill kontakta kundtjänsten kan man göra det antingen via telefon eller e-post. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av Medox? Om ja, skriv då gärna en egen recension


Kosttillskott.