Medisera

Alla recensioner

Medisera

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

R
Ronja Ljunghager
Jag beställde ”Hälsokontroll Stor” för att jag ville få en grundlig scanning av mina värden. Så tacksam för insikten var tröttheten kom ifrån och hur lätt det kunde åtgärdas! Informativt och lättöv...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Hälsokontroll Stor

  Jag beställde ”Hälsokontroll Stor” för att jag ville få en grundlig scanning av mina värden. Så tacksam för insikten var tröttheten kom ifrån och hur lätt det kunde åtgärdas! Informativt och lättöverskådligt testresultat samt guld att få ett personligt läkarutlåtande. Smidig bokning, fick tid på labb i mitt kvarter redan dagen efter. Sa att jag har spruträdsla och sköterskan var så otroligt snäll och förstående. Supernöjd!


Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Medisera

Har jag brist på D-vitamin eller kanske järn? Mår mina organ egentligen bra eller tar jag inte hand om dem? Har jag möjligtvis någon könssjukdom eller ska jag strunta i det? Det är frågor man kanske ofta ställer sig själv i vardagen. Och vad ska man göra i dessa situationer, ska man låta det vara eller ska man bita i det sura äpplet och verkligen testa sig? Man kan göra som man vill, men det är många som tror i dag att de måste boka tid på något sjukhus och åka in för att ta några tester. Men så är det inte i dagsläget. I dag har man som privatperson möjligheten att beställa hem olika hemmatester online och sedan testa sig själv eller gå till ett provtagningsställe. Medisera är ett företag där kunden kan beställa ett test online och sedan besöka ett provtagningsställe för att lämna blod.   

Hur fungerar själva testerna om jag väljer att köpa dem via Medisera? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? Det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner 

Mer om företaget Medisera
Medisera är ett svenskt hälsoföretag som har funnits på marknaden under några års tid. Företagets hemsida fungerar som en nätbutik där kunderna kan gå in och beställa och betala för olika tester och sedan har företaget Medisera olika samarbeten med provtagningsställe i Sverige dit kunderna kan gå och lämna blod för att sedan få svar på sina tester. Medisera är certifierad av Trygg E-handel. 

Vad erbjuder Medisera sina kunder?
Olika typer av hälsokontroller och blodprov som Medisera erbjuder sina kunder är tex årlig hälsokontroll, blodprov för seniorer, blodprov för kvinnor/män, test om man har brist på vitaminer eller mineraler och så vidare. Efter att kunden har valt valfri kontroll och betalat för den ska hen boka tid för blodprov. Efter att blodprovet är taget så tar det några dagar och sedan kan kunden ligga in med BankID för att se sin journal. För att kunna använda tjänsten som Medisera erbjuder måste kunden vara 18 år eller äldre. 

Medisera erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att få information om olika hälsokontroller direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna kontakta kundtjänsten hos Medisera?
Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet. 

Har du handlat hos Medisera? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. Kom ihåg att lägga till information som tex hur kundtjänsten behandlade eventuellt ärende, om beställningar enkelt går att genomföra eller eventuell reklamation. 


Hur man kan corona testa sig själv.