Marks and Spencer

Alla recensioner

Marks and Spencer

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Marks and Spencer

Många har troligtvis hört talas om det ganska så kända köpcentret Marks and Spencer som ursprungligen kommer från Storbritannien men driver idag butiker i flera länder. De är ett företag som har ett ganska brett sortiment inom olika kategorier och hos dem finns det produkter för kvinnor, män och barn. Varför har Marks and Spencer blivit så pass kända under åren, har deras produkter ett väldigt bra pris eller är kvaliteten på produkterna bra? Allt läsa recensioner om olika företag innan man bestämmer sig för att göra inköp är väldigt viktigt, därför ska man även skriva recensioner. Hos oss kan du bland annat läsa recensioner om företaget Marks and Spencer men även om många andra företag

Mer info om Marks and Spencer
Marks and Spencer eller Marks and Sparks grundades under 1884 av Michael Marks och Thomas Spencer. Företaget huvudkontor ligger i London men de driver fysiska butiker i 40 olika länder världen över. På företaget arbetar det idag cirka 78 000 personer och Marks and Spencer är även en koncern som är noterad på Londonbörsen. 

Företagets produkter kan köpas direkt via deras egna hemsida men även som sagt i de fysiska varuhusen. Nätbutiken levererar sina produkter till flera länder i världen bland annat Sverige och priserna kan ses i svenska kronor, dock kan hemsidan endast användas på engelska. Om en kund väljer att börja prenumererar på företagets nyhetsbrev kommer de att få 10% rabatt på det första inköpet de gör. 

Det som Marks and Spencer erbjuder
Produktkategorier som finns inne på sajten är till exempel: man, kvinna, barn, hem, underkläder samt erbjudanden. Efter att kunden bestämt sig för vilka produkter hen vill köpa kan de läggas till i kundkorgen och efter det kan köpes betalas med bank- eller kreditkort, direkt via internetbanken, via PayPal eller Apple Pay. På sajten är det inte möjligt att betala med presentkort, dock kan det göras i företagets fysiska varuhus. Om en svensk kund väljer att göra en beställning på 900 kr eller mer kommer hen inte behöva betala någon fraktavgift, i annat fall läggs det till en avgift på 90 kr på beställningen. Kunden kan räkna med att få sitt paket inom 10-12 arbetsdagar räknat från den dagen då paketet lämnar lagret. Det finns möjligheten att returnera en oanvänd produkt inom 35 räknat från dagen då köpet gjordes. På returer som skickas från Sverige ska kunden betala en returavgift på 128 kr. Vid frågor eller funderingar har Marks and Spencer en kundtjänst som är kontaktbar via e-post eller på telefon. 

Erfarenheter av Marks and Spencer
Har du handlat hos Marks and Sparks, online eller kanske i ett fysiskt varuhus? Tycker du att produkterna som de säljer är bra eller inte, och tycker du att företaget ska vara så omtalat som de faktiskt är? Tror du att du kommer att handla hos dem igen eller inte? Berätta varför du tycker som du gör om dem i en recension som du publicerar här på OmdömesStälle för vem som helst att läsa. 


100 stycken julklappstips.