Logitech

Alla recensioner

Logitech

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Logitech

Där ute det finns det hur många olika produkter som helst och hur många olika märken som helst. Det här ingen skillnad om det handlar om mobiltelefoner, kläder, smink och skönhetsprodukter eller annat. Ska man köpa sig någon ny produkt så kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig. Men allt som oftast är ju Google bästa platsen när man ska göra sin research. Men att googla är inte det enklaste, och därför kan det vara riktigt bra att få läsa ärliga och pålitliga recensioner som andra människor har skrivit om något märke eller någon produkt. När det kommer till prylar så är vissa nya märken och dyker upp ofta, medans gamla märken fortfarande lanserar nya produkter. Logitech är ett elektronikföretag verksamma runt om i världen. 

Är produkterna värda sitt pris hos Logitech? Hur bra är företagets produkter efter att man har använt om ett eller flera år? Hur lång är garantin på det olika produkterna, och om jag får hem en produkt som jag använder under en viss tid och sedan går den sönder vad ska jag göra då? Inne hos oss kan du få svar på detta i form av olika recensioner

Mer information om Logitech
Under 1981 grundades Logitech och är idag ett aktiebolag verksamma som ett elektronikföretag med cirka 8 000 anställda. Företagets huvudkontor ligger i Schweiz och de är verksamma på marknaden som erbjuder hårdvara i världen. Då företaget började producera sina produkter så tillverkades de i fabriker i USA, Taiwan och Irland men senare under 2005 så flyttades produktionen till Suzhou i Kina. Över hälften av företagets produktsortiment tillverkas i Kina och resten av produktionen är utlokaliserad hos andra och går till andra tillverkare. 2008 hade Logitech tillverkar en miljard möss. Företagets produkter säljs via deras hemsida men även via olika återförsäljare runt om i världen, både i fysiska butiker och online. 

Det som Logitech erbjuder sina kunder
De olika produkterna som Logitech erbjuder är tex datormöss, tangentbord, högtalarsystem men även handkontroller och rattar främst framställda för Xbox och Playstation. Inne på hemsidan och i nätbutiken finns en sökfunktion för att söka bland alla produkter som finns i sortimentet, samt att det finns produktkategorier med flera underkategorier. Från och med att kunden har mottagit sin produkt som hen köpt direkt från Logitech hemsida så gäller en returtid på 30 dagar. För att göra en retur ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten.

Logitech har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos Logitech
Företaget har en kundtjänst som kan nås antingen genom att ringa dem på telefon eller via e-post. Är det så att en person redan då har gjort en beställning via företaget så kan det bästa vara att hen lägger till sin ordernummer.  Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du gjort något inköp hos Logitech? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, om du lämnade tillbaka någon annan produkt och annan valfri info. 


Produkt som finns i företagets sortiment.