Lazada

Alla recensioner

Lazada

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Lazada

Köpcenter är ju något som finns på riktigt på fysiska platser, men nätbutiker har även valt att erbjuda sina kunder ett väldigt brett produktsortiment vilket betyder att dessa företag nästan fungerar som ett köpcenter online. Lazada är ett av dessa företag som har produkter i sitt sortiment som har många olika användingområden, samt att de erbjudr en tjänst som gör att vem som helst kan sälja sina produkter via dem. Det som vi på OmdömesStälle har valt att göra att vi vill att alla ska ha en bra upplevelse då de köper produkter, både online och i fysiska butiker. Hur gör vi detta? Jo, genom att på våran sajt samla oberoende recensioner från personer som faktiskt har verklig erfarenhet av företag. 

Mer om Lazada
Lazada Group är något som lanserades under 2012 och är en plattform där kunder och försäljare kan mötas mitt på för att både sälja och köpa in produkter. Lazada finns idag presenterade i sex olika länder och de strävar efter att vid år 2030 betjäna 300 miljoner kunder. Lazada kan användas direkt via webbläsaren på datorn, men de har även en egen nedladdningsbar app som kan användas både på iOS och Android enheter. På Lazada säljs det produkter inom olika produktkategorier såsom: barn och leksaker, elektronik, skönhet och hälsa, kläder för kvinnor respektive män osv. En sökfunktion finns även inne på sajten för att söka bland alla produkter som finns i hela sortimentet. På sajten har Lazada även valt att lista de produkter som är nya för sortimentet, samt de produkter som säljer bäst. 

Det som Lazada erbjuder
Efter att kunden lagt till valfria produkter som hen vill köpa, fyllt i all information om betalning och leverans samt genomfört sin beställning så kommer leveranstiderna att variera beroende på varifrån försäljaren skickar iväg produkten. Den uppskattade leveranstiden är mellan 3 till 20 arbetsdagar räknat från den dagen då företaget tagit emot kundens beställning. När det görs beställningar har kunderna några olika betalningsmetoder att välja mellan och det är: via bank- eller kreditkort, Lazada plånbok eller via ett program vid namnet PayPah. Då kunden gör sin beställning kommer hen att få ett automatiskt mejl som visar att betalningen gått igenom. Räknat från den dagen då kunden fått hem sin produkt finns ännu möjligheten att inom 15 dagar göra en retur. För att returen ska bli godkänd ska produkten vara i samma skick som då kunden tog emot den samt att produkten inte får vara använd. Lazada är ett företag som kan kontaktas antingen genom att ringa dem eller genom chatta med deras virtuella assistent. 

Åsikter och tankar om Lazada
Har du köpt något hos Lazada, eller har du kanske erfarenhet av att sälja produkter via dem? Tyckte du att det var enkelt att handla hos dem och skulle du göra det igen eller inte? Kändes det säkert att handla hos dem och fick du hem allting du beställde? I din recension kan du besvara dessa frågor och även annat du vill lägga till. 


Hur man kan kolla om en hemsida är säker.