Lappeliten

Alla recensioner

Lappeliten

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore
Estore
5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Grandado
Grandado
1 recensioner

Det finns butiker och nätbutiker där ute som har valt att satsa på en viss typ av målgrupp och även skapa produkter som ...

Lappeliten

När barnen är i skolan eller på ett daghem så vet man som förälder att när man ska hämta sitt barn så kan det vara svårt att komma ihåg exakt vilka plagg som är just ditt barns. Många kläder ser ofta ganska likadana ut samt att barnen kanske har bytt kläder under dagen om de blivit blöta eller smutsiga. En sak man kan göra på förhand är att markera alla kläder med en penna och skriva på varje plagg vem kläderna gör till, det är ganska så tidskrävande samt att de väldigt enkelt slits bort då man tvättar kläderna. Men det finns faktiskt företag som kan hjälpa till i just denna situationen. Det finns flera olika företag som erbjuder olika sorters produkter och prylar men ett företag som är verksamt med namnet Lappeliten erbjuder namnlappar som man sedan kan fästa på alla barnets kläder och plagg. 

Om jag väljer att göra en beställning hos Lappeliten är produkterna värdas sitt pris då? Kommer produkterna att hålla eller kommer de att gå sönder efter första användningen. Det är bara ett fåtal av alla frågor som man kanske undrar över som man inte kan veta svaret på innan. Därför kan det vara bra att läsa recensioner innan som är skriva av personer som redan handlat hos företaget i fråga. 

Mer information om Lappeliten
Lappeliten är ett företag som är grundat och lanserat i Norden och de driver en nätbutik där de erbjuder sina kunder namnlappar som man sedan kan fästa på kläder och liknanden produkter. 

Vad erbjuder Lappeliten sina kunder?
På företagets hemsida finns det olika namnlappar att välja mellan där de tillverkas av olika material samt att man kan fastsätta dem på olika sätt på kläderna. Klisterlapparna som företaget säljer kan man fästa på kläderna genom att tex stryka på dem och man kan lägga dem på olika produkter som vattenflaskor, matlådor, kläder etc. Klisterlapparna tål både diskmaskin och tvättmaskin samt även torktumlare och mikrovågsugn. Inne på hemsidan finns det lite olika set att välja mellan och därför finns det även olika priser på produkterna. När man gör en beställning på hemsidan så kan man förvänta sig att få dom levererade inom 3–5 arbetsdagar beroende på vilken tid och på vilken dag man lägger sin beställning. Alla beställningar som görs via företaget kommer att levereras med PostNord. När det kommer till själva betalningen då man gör sin beställning så kan man välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, med Swish eller så kan man betala på faktura via Klarna. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Lappeliten?
Har man några frågor eller funderingar kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via e-post eller på telefon. Men innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på företagets hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga där. 

Har du någon gång handlat hos Lappeliten? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Lappeliten.