OmdömesStalle

  Recensioner Lampemesteren

  Näthandeln

  fortsätter för varje dag som går att växa, vilket ingen är förvånad av. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Lampemesteren erbjuder via sin hemsida lampor och annan belysning.

  Är produkterna värda sitt pris som säljs hos Lampemesteren ? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Information om företaget Lampemesteren

  Företaget är grundat och lanserat i Danmark men erbjuder sina produkter till flera olika länder runt om i världen. För tillfället arbetar det 46 personer på företaget och i sitt sortiment har de idag 16 000 lampor från 104 olika märken och tillverkare. Lampemesteren driver sin nätbutik online, men de har även en fysisk butik som ligger i Köpenhamn i Danmark.

  Det som Lampemesteren ef erbjuder sina kunder

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida som tex. bordslampor, taklampor, golvlampor och så vidare. Men kunderna har även möjligheten att filtrera för att tex se lampor från endast ett specifikt märke eller modell. Språk och valuta är möjligt att ändra inne på hemsidan, samt att priserna är inklusive moms. Med alla lampor som kunden väljer att köpa så är det en kostnadsfri ljuskälla med. Gör kunden en beställning för 999 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på varje beställning. Den vanliga leveranstiden är upp till 8 vardagar, men skulle det vara så att kunden beställer någon typ av speciallampa så kan leveranstiderna gå upp till 3 veckor.

  Hur kundtjänsten hos Lampemesteren kontaktas

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Lampemesteren genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Lampemesteren ? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Video från företaget Lampemesteren.

  Testfakta testar glasögonglas

  Lampemesteren
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lampemesteren

  Din recension

  FAQ

  Är Lampemesteren ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lampemesteren. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lampemesteren?

  Lampemesteren är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lampemesteren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.