Kuvert-sverige

Alla recensioner

Kuvert-sverige

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Kuvert-sverige

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Kuvert-Sverige är ett företag som driver en nätbutik och de erbjuder sina kunder kuvert och andra förpackningsföremål.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Kuvert-Sverige? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Kuvert-Sverige
Företaget och dess nätbutik är en av de största varulager av förpackningsföremål i hela världen. De har ett brett sortiment där det ingår flera olika produkter och de har kuvert i mer än 30 olika storlekar samt mer än 100 färgnyanser och kombinationer. De som arbetar på företaget har erfarenhet inom branschen och hos dem kan man även beställa prover och broschyrer gratis om det är så att man ska göra en större beställning hos dem. 

Vad erbjuder Kuvert-Sverige sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier, man kan använda sig av sökfunktionen för att hitta det man är ute efter eller så kan man se vilka produkter som är de mest populära. När man gör en beställning hos företaget så kommer den vanliga leveranstiden att vara mellan 3 till 5 arbetsdagar men både leveranstiden och kostanden för frakten kommer att beräknas och variera beroende på vilket land man väljer att få sitt paket till. Skulle man få hem en produkt från företaget och sedan känna sig missnöjd över den så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur och få sina pengar tillbaka. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Kuvert-Sverige?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man antingen göra det via e-post, skicka till dem via Whatsapp eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten så kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man redan då kommer att hitta svaret på sin fråga. 

Har du handlat hos företaget? Om du har det kan du skriva en egen recension


Tips på egna inbjudningskort.