Know Fashion Style

Alla recensioner

Know Fashion Style

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Know Fashion Style

Med färger, mönster och modeller kunna uttrycka sin kreativitet och sin personlighet när det kommer till sin klädstil. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa personer gillar inte alls att upptäcka nya kläder och stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Know Fashion Style har valt att erbjuda klänningar, badkläder och annat. 

Är produkterna värda sitt pris hos Know Fashion Style? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Information om Know Fashion Style
Under 2005 grundades och lanserades företaget och är idag verksamma på marknader runt om i världen. Några av de stora marknaderna som företaget är verksamma på är USA, Kanada, Tyskland och Australien. I företagets sortiment finns det cirka 6 500 olika produkter. Någon fysisk verksamhet driver inte Know Fashion Style idag utan de är verksamma online. 

Vad är det som Know Fashion Style erbjuder?
Olika produktkategorier samt sökfunktion finns inne i nätbutiken. Användarna av hemsidan kan välja i vilken valuta de vill se produkt priserna samt att det är möjligt att skapa ett konto på hemsidan. Från och med att Know Fashion Style har mottagit kundens beställning så skickar de sedan paketet från sitt lager inom 4-10 arbetsdagar, och sedan kan kunden ta emot sitt paket mellan 7 till 25 dagar senare beroende på var hen bor. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket kan hen inom 7 dagar göra en retur på någon produkt. Returen blir godkänd förutsatt att produkten befinner sig i originalförpackningen och är i oanvänt skick. 

Hur kan Know Fashion Style kontaktas?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du gjort något inköp hos Know Fashion Style? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var till hjälp för dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


Olika basplaggs tips.