Knittingroom

Alla recensioner

Knittingroom

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

G
Gabriel
Garn Léttlopi Aprikos. Och fy, detta har varit det värsta jag har varit med om! har väntat 4-5 månader och har fortfarande inte fått mitt garn, kan förstå att det är svårt o få in garner men det kä...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Garn Léttlopi Aprikos

  Garn Léttlopi Aprikos. Och fy, detta har varit det värsta jag har varit med om! har väntat 4-5 månader och har fortfarande inte fått mitt garn, kan förstå att det är svårt o få in garner men det känns ju lite som dom inte ens försöker lägga undan till sina kunder. Borde finnas en lag på hur många försenelse man kan få ha i en sån här beställning, speciellt när dom talar om sig själva o så jävla högt om kvalité och "skickar till hela världen" bullshitt.
  Så fort jag nämner min mina försenelse med kundsupport, då är det som jag pratar med en vägg "Ja men det finns folk som har väntat ett år" Sist gång jag ringde o klaga på 2 månader försenligheter då sa dom "folk som har väntat 3-4 månader". Nää FYYYYY vilken dålig service

  Och jag skulle rekommendera att hitta någon annan sida som är mer pålitlig och tänker på sina kunder.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Knittingroom

Olika hobbies kommer för evigt att vara olika för alla personer. Det kommer alltid att finnas dessa personer som vill göra fartfyllda grejer eftersom det aldrig vill sitta still och har tråkigt, men det kommer också finnas dessa personer som kanske vill sitta i soffan med en kopp te och läsa en bok eller sticka en tröja. Här i Norden är det ganska vanligt att vi går med yllestrumpor och även stickade tröjor nästan hela året om. Om man är en person som vill börja sticka själv vart ska man vända sig då, ska man gå till en tygaffär och se vad de har eller ska man beställa garn på nätet? Knittingstore är ett företag som erbjuder garn, broderier och mönster.

Hur är kvaliteten på garnet som företaget erbjuder sina kunder? Erbjuder företaget även veganska alternativ eftersom jag inte vill sticka med äkta ull? Är det möjligt att lämna tillbaka en produkt om man inte alls känner sig nöjd? Här på har du möjligheten att läsa recensioner av personer som redan har erfarenheter av företaget. 

Mer om Knittingroom
Knittingroom är ett företag som är grundat och lanserat av personer som själv finner intresset av att sitta och sticka eller virka. Företaget har drivit sin verksamhet redan i några års tid och i sin nätbutik har de produkterna från flera olika varumärken inom branschen. Förutom att företaget erbjuda produkter har det även valt att skapa en klubb för personer som har intresset av att virka eller sticka och medlemmarna kommer att få tillgång till speciella erbjudanden och klubb dagar.

Vad är det som Knittingroom erbjuder?
Produkterna i nätbutiken indelade i flera olika kategorier som i sin tur har flera underkategorier. Om en kund är ute efter ett garn från ett speciellt varumärke kan sökfunktionen användas direkt för att söka produkter från endast det märket. Om en kund inom Sverige väljer att göra en beställning på 599 kr eller mer då kommer företaget att bjuda på normal leveransen, om beställningens slutsumma dock slutar på mindre än det läggs det till en avgift på beställningen. Från och med den dagen att kunden gjort sin beställning kan hen räkna med en normal leveranstid på två till fyra vardagar. Leveranstiden kan dock förlängas om det gör så mycket beställningar under en högsäsong eller högtid. Får kunden hem en produkt som hen inte känner sig riktigt nöjd med då kan en retur göras inom 14 dagar för att få pengarna tillbaka. Företaget har en kundtjänst som kan nås på e-post eller på telefon under vanliga arbetstider.

Åsikter om Knittingroom
Det skulle vara väldigt roligt om du kunde skriva en recension om detta företaget om det är så att du har några erfarenheter av den. Du kan skriva en recension där du använder dina egna ord och berättar för-och nackdelar som du upplevde då du gjorde din beställning. Var ärlig och oberoende i din recension som du lämnar här hos oss på OmdömesStälle. 


Tips då man stickar.