OmdömesStälle

  Recensioner JFR

  Smink, kläder och accessoarer av alla dess slag, färger och former är något de allra flesta använder dagligen. Man kan köpa dessa saker i fysiska butiker men det betyder även att man ska hitta tid till att köra till affären, hitta parkeringsplats, trängas med alla andra för att sedan hitta det plagget man önskat men upptäcka att det inte ens finns i din storlek. Det är inte så roligt, men därför kan man med dagens teknik beställa kläder online, det finns alltid ett stort utbud och även mycket storlekar att välja mellan, returer är även alltid enkla att göra. Ett företag som erbjuder kläderonline är JFR.

  Om JFR

  Företagets historia börjar redan 2009 då grundaren till JFR stod mellan ett svårt val, att fortsätta att studera som hon höll på med eller hoppa av skolan för att försöka fullfölja sina drömmar, vilket var att bygga upp hennes eget företag. Hon valde det sistnämnda. JFR börja med att sälja smycken som hade en personlig gravyr, det gick bra men grundaren kände att det inte riktigt var hennes grej. Efter det satsade JFR på att sälja handväskor, bälten, solglasögon; men inte heller då kände sig grundaren riktigt nöjd. Det var då som hon bestämde sig för att börja sälja kläder, kläder som har en lite mer cool stil även.

  Detta är produkter som man kan hitta hos JFR.

  Vad erbjuder JFR?

  Företaget erbjuder kläder, smink, skor, och accessoarer online. Inne på deras hemsida kan du kolla igenom vilka olika kategorier de erbjuder, nyheter som finns inne på hemsidan och även vilka produkter som just nu har något specialerbjudande. Om du är osäker på vilken storlek som du ska köpa så erbjuder JFR en storleksguide, men skulle det vara så att du beställt fel storlek ändå erbjuder JFR öppet köp i 30 dagar. Om man vill returnera en vara till företaget måste den vara i helt ursprungligt skick, det är inte en godkänd retur om varan har tvättats, varit använd eller har blivit hanterad vårdslöst. JFR erbjuder en leveranstid på 1 – 3 dagar, om du beställer under 400 kr kommer fraktavgiften att vara 29 kr men om du beställer över 400 kr är det gratis frakt. Att byta en produkt mot en annan är alltid gratis hos JFR men om du vill returnera en vara helt och hållet kommer det att kosta 49 kr. De olika betalningsalternativ som erbjuds hos JFR är kortbetalning, avbetalning, faktura eller direktbetalning.

  Klagomålshantering hos JFR

  Om du har några frågor eller funderingar till företaget kan du kontakt deras kundtjänst, det kan man antingen göra via e-post (info@jfr.se) eller så kan man fylla i ett frågeformulär som finns inne på hemsidan under fliken ”kontakta oss”. Om du känner dig missnöjd med din produkt som du fått hem eller upptäcker att det är något fel på den ska du lämna in ett klagomål, det ska man göra via e-post till företaget genom att skicka en beskrivning på problemet och även genom att bifoga bilder.

  Har du någonsin handlat via JFR? Om du har gjort det så glöm inte att skriva en egen recension om företaget och berätta dina åsikter och tankar om dem.

  JFR
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  4
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  4
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Hemsk

  Så otrevlig den där Jennifer!!

  Av: Anonym15-01-2021
  Jennifer JFR.se08-04-2021

  Hej Anonym! Vet inte vem du är eller vad jag gjort för att du ska uppfatta mig som otrevlig. Jag får såklart ursäkta för vad jag gjort. Du får gärna kontakta mig på jennifer@jfr.se så att vi kan reda ut det hela. :) XO Jennifer, JFR.se

  Leah21-06-2021

  Hemsk service. Har kontaktat dem flera gånger utan något svar. Beställ inte härifrån.

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om JFR

  Din recension

  FAQ

  Är JFR ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om JFR. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder JFR?

  JFR är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till JFRs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.