JFR

5 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för JFR kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för JFR:

OmdömesStälle (2)
TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. JFR erbjuder produkter med blandad kvalitet och storlekar, med en del problem med leverans och orderbekräftelse (23%). Trots höga priser, erbjuds bra produktkvalitet och snabb leverans (17%). Företaget behöver förbättra logistik och kommunikation för att öka kundnöjdheten. Kundtjänsten har både brister och positiva aspekter, med vissa kunder som uppskattar personlig service (30%) medan andra klagar på långsam respons och felaktig information (56%). Kommunikationen kritiseras för att vara otillräcklig och bristfällig (80%), vilket påverkar kundnöjdheten. Webbplatsen får ett lågt betyg med många förbättringsområden (20%), och returpolicyn har fördelar som ersättning för trasiga produkter, men kan vara krånglig och dyra (30%). Sammantaget finns det utrymme för förbättringar inom JFR, särskilt inom kommunikation, logistik och webbplatsens tillförlitlighet.

Produkt

“Dålig uppföljning av beställning”

“Bra kvalitet”

“Passar bra”

“Extremt snygga kläder och sjukt snabb leverans! Rekommenderar STARKT!”

👍 29   👎 59

JFR-produkter har blandade recensioner med nackdelar som dålig kvalitet, olika storlekar i kläderna (23%), och problem med leverans och orderbekräftelse (34%). Trots höga priser, erbjuds bra produktkvalitet och snabb leverans (17%). Det finns risk för defekta produkter och bättre alternativ på marknaden (15%). Sammantaget är JFR ett företag med utrymme för förbättringar och blandade kundupplevelser. (11%)

Leverans

“Försenad leverans utan avisering”

“Snabb leverans”

“Sen leverans”

“Extremt snygga kläder och sjukt snabb leverans! Rekommenderar STARKT!”

👍 15   👎 49

JFRs leverans har en blandad feedback från kunderna. Trots att vissa uppskattar den snabba leveranstiden (20%), upplever många förseningar och problem med fel storlekar och produkter som inte finns i lager (50%). Kommunikationen och spårningsinformationen brister, vilket leder till förvirring och missnöje (30%). Sammantaget verkar JFR behöva förbättra sin logistik och kundkommunikation för att öka kundnöjdheten.

Kundtjänst

“Otrevliga och oansvariga kundtjänst”

“Svarar inte på kundserviceärende”

“Oseriöst företag med bristande kundservice”

“Otrevlig personal”

“Bra storleksrekommendation”

👍 25   👎 64

Kundtjänsten på JFR får blandade recensioner, med vissa som upplever den som dålig och oseriös (56%), med långsam respons och felaktig information. Andra är mer positiva och uppskattar den personliga och tillmötesgående servicen (30%), samt snabb leverans och kompensation vid problem (14%). Sammantaget verkar det vara brister i kommunikationen och kundservicen som skapar missnöje hos vissa kunder, medan andra är nöjda med den personliga och hjälpsamma servicen de har fått.

Kommunikation

“Ingen orderbekräftelse och bristande kommunikation”

“Försenad leverans utan avisering”

“Dålig uppföljning av beställning”

“Oseriöst företag med bristande kundservice”

👍 10   👎 62

JFR: s kommunikation verkar vara otillräcklig och bristfällig enligt recensionerna med en procentandel av 80%. Många kunder klagar på långsamma svar på mejl, brist på orderbekräftelse samt problem med leveransdatum och felaktig information. Å andra sidan, en mindre andel av recensionerna, 20%, påpekar att företaget har fint och trevligt personal som kommer med roliga idéer för kunderna. Julklappar har levererats i tid och produkter har varit av bra kvalitet enligt vissa kunder. Sammanfattningsvis tycks det finnas en del utmaningar med JFR: s kommunikation och kundservice, vilket kan påverka kundnöjdheten.

Webbplats

👍 2   👎 7

JFR:s webbplats får ett lågt betyg enligt ovanstående recensioner. Negativa aspekter inkluderar att det finns bättre hemsidor att handla från, ohållbara produkter och felaktig information. Dessutom har det förekommit problem med ordrar som står som 'slutförda' utan att vara levererade. Det finns många förbättringsområden som behöver åtgärdas för att öka kundnöjdheten och pålitligheten på webbplatsen. (20%)

Returpolicy

👍 2   👎 23

JFRs returpolicy har både fördelar och nackdelar. Å ena sidan erbjuds ersättning för trasiga produkter och det finns möjlighet att reklamera defekta produkter, även om processen kan vara krånglig. Å andra sidan kan returkostnaderna vara höga, upp till 133:-, och vissa kunder har blivit nekade att göra en retur. Det finns också problem med olika storlekar av samma plagg och vissa kunder har upplevt brister i material och kvalitet. Det positiva är att priserna är rimliga, men den förvirrande returpolicyn och kravet på extra arbete för att reklamera kan vara avskräckande för vissa kunder. Totalt sett finns det room for improvement när det gäller JFRs returpolicy. (30%)


Om JFR

JFR är ett företag som erbjuder kläder, smink, skor och accessoarer online. Grundaren började företaget 2009 med att sälja smycken med personlig gravyr, men övergick sedan till att sälja handväskor, bälten och solglasögon innan hon fokuserade på att sälja kläder med en coolare stil. JFR erbjuder en storleksguide och möjligheten till öppet köp i 30 dagar. Leveranstiden är 1-3 dagar och frakten är gratis vid beställningar över 400 kr. Kunder kan använda olika betalningsalternativ som kortbetalning, avbetalning, faktura eller direktbetalning. Vid eventuella klagomål kan kunder kontakta JFR:s kundtjänst via e-post eller fylla i ett frågeformulär på deras webbplats. Klagomål kan också skickas via e-post med en beskrivning av problemet och bilder.


Kontaktinformation

Fabriksvägen 3

446 37 Älvängen

Sverige

📧 info@jfr.se

🌐 www.jfr.seKategorier

Nätbutiker | Mode