Ivrose

Alla recensioner

Ivrose

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Ivrose

Med sin egen stil och design på kläder har man möjligheten att med färger, mönster och modeller kunna uttrycka sin kreativitet och sin personlighet. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa personer gillar inte alls att upptäcka nya kläder och stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Ivrose är ett företag och en nätbutik som erbjuder kläder och accessoarer

Är produkterna värda sitt pris hos Ivrose? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt Ivrose? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Om företaget Ivrose
Under 2015 grundades och lanserades företaget Ivrose och har sedan dess sålt produkter och varit verksamma på cirka 220 olika länder och regioner. Ivrose driver idag inte någon typ av fysisk verksamhet men är verksamma online via sin nätbutik. Ivrose driver även en applikation som går att ladda ner på Google Play eller Appstore för att använda via mobilen eller plattan. 

Det som Ivrose har valt att erbjuda sina kunder
Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är klänningar, nederdelar, överdelar, simkläder och så vidare. Vid varje produktkategori finns det även ett flertal underkategorier. Ivrose levererar sina produkter till länder världen över och den uppskattade leveranstiden är cirka tre till fem veckor. Kunderna har även möjligheten att betala extra för att få paketet levererat snabbare. Kunderna ha räven möjligheten att spåra sitt paket medans det är på väg efter att Ivrose har skickar ut det. Inom 30 dagar från och med kundens mottagandet av paket har de möjligheten att returnera någon produkt. För att göra en retur ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten. 

Hur kunderna kan kontakta Ivrose
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du gjort något inköp hos Ivrose? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var till hjälp för dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


Mode för fester och högtider.