OmdömesStalle

  Recensioner Intimera

  Många personer har kanske varit i ett långt förhållande. Man har haft samma partner under många års tid vilket är roligt eftersom man känner varandra så väl, men det kan även bli tråkigt på vissa fronter om man är en person som behöver lite förändring. Att pigga upp ett förhållande kan man göra på många sätt. Man kan tex leka roliga lekar som man kanske inte gjort förut, man kan åka på semester utan barnen och bara njuta under några veckor och det finns även prylar som kan pigga upp äventyrandet i sovrummet. I dag kan man hitta allt som man kan tänka sig online. Man kan finna nya kläder, helt ny inredning, vitvaror och även såklart sexleksaker och andra prylar för en själv eller till sin partner. Många föredrar att handla sexleksaker online eftersom det är så pass diskret. En hemsida som fungerar som en sexbutik online är Intimera.

  Om jag ska handla hos nätbutiken Intimera, är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget Intimera

  Svenskt företag som äger och driver hemsidan Intimera som har sitt säte i Kalmar i Sverige. Under 2008 grundades och lanserades företaget och de driver i dag inte någon fysisk butik utan är verksamma online. Sedan företaget start har de haft 40 000 kunder som handlat via hemsidan.

  Plantera julros

  Vad erbjuder Intimera sina kunder?

  Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: för henne, för honom, för båda, apoteket. Kunderna kan även välja att via hemsidan filtrera för att se produkter från ett specifikt märke. Intimera levererar sina produkter inom Sverige och om kunderna handlar för 800 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad. Den vanliga leveranstiden från och med att beställningen är gjord är 1–2 arbetsdagar så länge som den beställda produkten finns i företagets lager, i annat fall kan det ta upp till 3–14 dagar. Från och med kunden har mottagit sitt paket har hen 14 dagar på sig att göra en retur vid behov.

  Hur kan kundtjänsten hos Intimera kontaktas?

  Kundtjänsten hos Intimera kan nås genom antingen är e-post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon gång handlat hos Intimera och har några tankar eller åsikter om dem? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt om du eventuellt gjorde en retur.


  Hur man kan starta egen e-handel.

  Intimera
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Intimera

  Din recension

  FAQ

  Är Intimera ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Intimera. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Intimera?

  Intimera är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Intimera gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.