Hudoteket

Alla recensioner

Hudoteket

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Hudoteket

Hudvårdsprodukter använder de flesta av oss dagligen, men var ska man egentligen handla sina hudvårdsprodukter? Såklart att man kan gå till en fysisk affär, men då måste man stressa dit innan butiken stänger, trängas i ett shoppingcenter eller i en butik för att sedan se att produkten man är ute efter är helt slutsåld. Men så behöver man inte göra, det man ska göra är att gå in på hemsidan Hudoteket.se, hos dem kan du shoppa hudvårdsprodukter online och alltid till fri frakt. 


Vem är Hudoteket?
Företagets absolut första salong har funnits ända sedan 1972 och ligger i Jönköping i Sverige. Företaget fortsatte efter det bara att växa och växa och är idag en 600 kvadrats stor affär och cirka 30 kunniga medarbetare. Men inte nog med att Hudoteket har en fysisk affär utan de var även en av de första med att börja sälja skönhetsprodukter via nätet genom en webbshop. Hudoteket är idag Sveriges största, äldsta och mest kompletta skönhetssalong, vilket grundaren och alla medarbetare tillsammans har skapat. 

Vad kan man hitta hos Hudoteket?
Jo, hos detta företag kan du hitta vilka produkter du än kan tänka dig när det kommer till skönhetsprodukter. Men Hudoteket erbjuder även annat än bara produkter, hos dem kan du nämligen även göra en hudanalys online, analysen består av några frågor och när du har besvarat dem kommer du att få ett skräddarsytt hudvårdsschema av företaget. Från och med att du har fått hem din beställning har du möjligheten att ångra ditt köp inom 14 dagar. 

Det finns några olika fraktalternativ när du handlar från Hudoteket och det kommer att variera beroende på storlek och vikt på det som du shoppat. Frakten är gratis men om du vill ha ditt paket levererat hem till dig kommer det att kosta 99 kronor. När det kommer till betalsätt kan du välja mellan några olika som tex direktbetalning. Faktura eller kreditkort. 

Synpunkter, klagomål och frågor till Hudoteket
Om du har några frågor eller funderingar till företaget när det gäller någon speciell produkt eller behöver tips behöver du inte tveka med att höra av dig. Du kan komma i kontakt med dem antingen via telefon eller e-post, om det skulle vara så att de inte svara när du ringer kan du alltid lämna ett meddelande på telefonsvararen; Hudoteket försöker alltid att återkomma till sina kunder så snabbt som möjligt vilken vanligtvis är inom 24 timmar. Om du får hem en produkt som det är något fel på ska du alltid lämna in en reklamation, det ska du göra genom att fylla i ett kontaktformulär. Då ska du komma ihåg att bifoga bild på produkten där felet syns och även beskriva problemet så att företaget kommer att ha så enkelt som möjligt att hjälpa dig. 

Att skriva recensioner om företag man har någon åsikt om är alltid väldigt bra, oberoende om det är en positiv eller negativ recension. Så glöm inte att skriva en egen recension om Hudoteket om du har handlat skönhetsprodukter via dem eller annars har några tankar eller åsikter om dem.