OmdömesStalle

  Recensioner Homeroom

  I dagsläget kan man handla allting online, det har så gott som ingen skillnad vad det än är som man behöver eftersom alltid finns på nätet. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik, man behöver inte anpassa sig utgående från några öppettider samt att man kan handla dygnet runt. Varje dag tillkommer det allt fler nätbutiker och allt fler människor väljer att handla online istället för i fysiska butiker. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkt och säljer endast produkter inom den kategorin, medans andra nätbutiker har valt att erbjuda sina kunder ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. En nätbutik som har valt att rikta in sig på möbler och inredning är Homeroom.

  Är produkterna värda sitt pris hos Homeroom? Är kvaliteten bra på produkterna eller kommer de att gå sönder inom första månades användning? Det är frågor man inte kan veta svaret på utan att ha någon erfarenhet av företaget. Så därför är det bra att läsa andra personers recensioner eftersom de redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Homeroom

  Homeroom är ett företag som är del av en ledande e-handelgrupp i Norden där även bland annat Ellos och Jotex ingår. Företaget har haft miljontals kunder och de erbjuder heminredning till sina kunder i Norden. Ellos Group där Homeroom ingår finns i alla de nordiska länderna samt att de har över 700 medarbetare och de omsätter runt 2 miljarder kronor i året.

  Homeroom with Sal & Kristen DiCerbo

  Vad erbjuder Homeroom sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex mattor, kök och hushåll, utemöbler etc. Om man vet exakt vad det är som man letar efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen på hemsidan. Homeroom har ett flertal olika varulager vilket betyder att om man gör en beställning så kan de produkter man beställt komma i olika paketet. Produkterna kommer att antingen levereras till ett ombud eller direkt hem till dig som kund, det beror lite på vad paketet väger. Om man skulle få hem en produkt av företaget och sedan va någon anledning känna sig missnöjd med den så har man 30 dagar på sig att göra en retur från och med att man har fått hem paketet. För att returen ska kunna bli godkänd så måste produkten vara i originalförpackning samt att det måste vara med en ifylld retursedel.

  Hur kan man komma i kontakt med Homeroom?

  Homeroom har en ”FAQ” på sin hemsida där de oftast ställda frågorna finns och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten så kan man göra det antingen via e-post eller på telefon. Kundtjänsten är öppen alla dagar i veckan.

  Har du någon erfarenhet av företaget Homeroom? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om dem.


  Ellos Group.

  Homeroom
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Homeroom

  Din recension

  FAQ

  Är Homeroom ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Homeroom. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Homeroom?

  Homeroom är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Homeroom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.