OmdömesStalle

  Recensioner Himmelriket

  E- handel

  och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Himmelriket är en nätbutik och ett företag som erbjuder sexleksaker.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Himmelriket? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer info om företaget Himmelriket

  Företaget Himmelriket är grundat och lanserat i Sverige och de är ett företag som erbjuder sina kunder produkter inom erotikbranschen. Himmelriket fungerar som en återförsäljare och de köper in sina produkter från olika tillverkare runt om i världen. Företaget är verksamma online samt att de har en fysisk butik i Sverige som ligger i Harmånger.

  Vad erbjuder Himmelriket sina kunder?

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida samt att det finns en sökfunktion tillgänglig för kunderna att använda. Produktkategorierna som finns på företagets hemsida är tex: för honom, för henne, övrigt, tillsammans, förspel och passion och så vidare. Oberoende hur stor eller liten beställning kunderna väljer att göra så läggs det till en fraktavgift på 59 kr på varje beställning. Betalningarna som kunderna kan välja mellan sköts med Klarna och kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Den vanliga leveranstiden är upp till 5 dagar då kunderna beställer.

  Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Himmelriket?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Himmelriket genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos Himmelriket? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Vad man ska tänka på vid e-handel.

  Mat-och pysselbloggaren Madame Edith berättar hur hon får pengar tillbaka på allt hon handlar

  Himmelriket
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Himmelriket

  Din recension

  FAQ

  Är Himmelriket ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Himmelriket. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Himmelriket?

  Himmelriket är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Himmelriket gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.