OmdömesStalle

    Recensioner Hemfint

    Att renovera eller att bygga ett helt eget hus är något som väldigt många personer kommer att göra någon gång under sitt liv. Vissa gör det tidigare och gör det senare i livet, men oberoende när man gör det så är chansen väldigt så att man någon gång kommer att få skapa något som man helt själv vill. Det är mycket att tänka på när det kommer till att bygga ett eget hus, inte bara det praktiska grejerna så som till exempel vatten och el, men man måste även till exempel tänka på var man ska lägga in fönster, var exakt toaletterna kommer bli och hurudan stil man kommer att vilja ha in i sitt hus. Allt detta tar jättelång tid, vissa väljer att göra det själv medan andra anlitar hjälp. Men oberoende vad man väljer så måste man köpa dessa grejer, man måste till exempel beställa alla fönster, alla dörrar och så vidare. Det finns flera olika företag som erbjuder dessa sorters produkter, både online och i fysiska butiker. Men Hemfint är ett av dessa företag som är verksamma online.

    hur länge tar de att returnera en produkt, kommer man då att få pengarna tillbaka eller ska man välja en ny produkt? Kommer kundtjänsten att svara om jag försöker att komma i kontakt med dem och hur är kvaliteten på produkterna? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

    Mer information om Hemfint

    Företaget lanserades och grundades under år 2010, och har sedan dess varit verksamma online där de erbjuder sina kunder till exempel ytterdörrar, innerdörrar, badrumsinredning och andra nödvändiga prylar och det kommer till att bygga eller renovera ett hus. Företaget är endast verksamma online och deras lagar ligger i Broby i Sverige.

    Cashbacker.se - Pengar tillbaka

    Vad erbjuder Hemfint sina kunder?

    Inne på företagets hemsida har kunder möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier, samt att det finns en sökfunktion tillgänglig. När kunden gör du en beställning kommer den vanliga leveranstiden att vara mellan 2 och 6 arbetsdagar, sa länge som produkten finns i företagets lager. Skulle företaget vara tvungna att beställa in produkten som kunden beställde, så kommer leveranstiden att vara mellan 2 och 10 veckor. kunderna har möjligheten att inom 14 dagar från och med att vi har tagit emot sin produkt att lämna tillbaka den.

    Hur kan man nå kundtjänsten hos Hemfint?

    Vill man komma i kontakt med företagets kundtjänst så har kunderna möjligheten att göra det antingen genom telefon eller via e post. Inne på företagets hemsida finns det information om till exempel frakt, returer, reklamationer och så vidare. Skulle kunden möjligtvis vara i behovet av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan gå vidare med ditt ärende.

    Har du någon erfarenhet av företaget Hemfint? Om du har det kan du gå in på hemsidan omdomesstalle.se där du kan skriva en alldeles egen recension där du berätta vad du tyckte om företagets kundtjänst hur de hanterade eventuella reklamationer, och hur det fungerade om man ville returnera någon produkt.


    Vad man ska tänka på angående färgkombinationer.

    Hemfint
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (14)

    3.4
    29% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    3.8
    Tjänst
    rating
    2
    Prissättning
    rating
    5.2
    Leverans
    rating
    2.4

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

    Köp inget från detta företag

    Beställde en ATV i början av juni.
    Bara trassel. Fel delar, trasigt kullager, ingen regskylt.
    Svåra att få tag på via mail/telefon.
    Undvik detta företag!!!

    Av: Frida22-07-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    Bemötande som kund

    Beställde ett halvmånefönster inkl spröjs 26 feb 2021,med en leveranstid på 6 till 8 veckor. Fick fönstret 12 juni men ej spröjset. Sände ett mail till Hemfint om detta de svarade dagen efter att kolla varför. Sedan har jag inte hört någonting. Handla inte av Hemfint.

    Av: Kjell Larsson15-07-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    5.5
    rating

    Kundservice Hemfint

    Försökte få info om mått på en produkt via mall, Fick svar på något helt annat. Ringde kundtjänst efter en timma i kö så fick jag tag i kundtjänst. Då skulle de kolla o återkomma. En vecka senare fick jag svar om mått på en helt annan sak.
    Ringde igen gick inte o komma fram.
    Maila, fick svar 2 v senare o då undrade de vilket beställningsnummer produkten har... då gav jag upp. Sämsta kundservice jag varit med om , tur att man inte hann beställa. PUKON!

    Av: Niklas12-07-2021
    Lena 14-07-2021

    Beställde en pool i mars för att vara säker på att få den efter midsommar. Ingen pool kom, ingen hörde av sig trots att jag mailade 3 ggr. På tel svarade uppmanar de sina kunder att Maila men återkopplar inte. Idag, 4 månader senare har jag avbeställt min pool. Vill inte ha den längre. Den sämsta service jag varit med om, kommer aldrig rekommendera Hemfint till någon. Under all kritik.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Vill ha betalt för utebliven leverans.

    Beställde en produkt för flera månader sedan väl medveten om dåligt lagersaldo och lång leveranstid.

    inga problem med det från min sida.

    Fick i början av månaden en uppdatering att man skickat produkten och en faktura skickas.

    Produkten levereras aldrig till fraktbolag, ingen svarar från kundtjänst men fakturan vill man ha betalt för.

    Hemfint anser således att de ska ha betalt för en produkt man inte levererat.

    Skulle inte rekommendera detta företag till någon.

    Utan tvivel försöker de lura sina na kunder på pengar.

    Vad du än gör, handla inte från hemfint.se.

    Det fins inget positivt med ett företag som försöker stjäla pengar från i kunder.

    Av: Sören K22-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Oprofessionellt

    Vår uppfattning efter att ha köpt en träningscykel är - aldrig mer Hemfint!
    Stackars flickor som tyvärr inte kan hantera kunder på ett professionellt sätt.
    Beställt en träningscykel 10 april med bekräftad leveranstid 2-3 veckor. Efter påstötning görs en kontroll med leverantören. Leveransen uppgavs då till mitten juli.
    Ändrade då till en annan färg på cykeln som vi nu erhållit. Dessvärre är själva cykelkroppen skev i bakre svets.
    Maken har nu valt att ”halvsula” bakre stödbenen hellre än att ge sig in i djupare dialog med Hemfints kundtjänst. Funkar bra med en träbit o lite eltejp.
    Han är 83 år så det blir ingen större kraft i cyklingen men behovet till rörelse var akut.
    Hoppas andra har bättre tur med sina köp.
    Gun o Sven Eklund den 17 juni 2021
    Säger en del om bolaget.
    .

    Av: Gun Eklund17-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Uruselt företag

    Uruselt företag. Växthus 1 månad försenat. I leveransen saknas alla monteringsdetaljer skruvar etc. Den efterföljande kommunikationen med kundtjänst är under all kritik. Inget händer, ingen tar ansvar, telefontider är öppen ca 1.5h per dag. Mail svarar de inte på. De lägger på luren i örat på mig när jag säger att jag inte accepterar deras kommunikation och vill veta hur länge jag kan förväntas behöva vänta på delarna. Samt vill häva köpet om de inte kan ge mig information och förbättra sin uppföljning etc. Helt otroligt, hur kan de sova på natten?

    Av: Rikard17-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Vilken dålig affär

    Lång väntetid som följs av transporter som inte kommer i tid eller inte alls.
    En kundtjänst som bara har öppet ett par timmar och då med en kötid på mer än en halv timme. När de sedan svarar kan de inte ge besked utan lovar mejla när de fått besked, vilket de sedan struntar i.

    Av: Björn Weir10-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Köper aldrig mer nått från Hemfint

    Köpte en pool där leveranstid va 2-3 veckor efter 2 månader mailade jag å frågade vart den tagit vägen. Fick till svar om jag ville avbeställa. Efter mycket dribbel och mail skickade så fick jag ytterligare till svar om jag ville avbeställa. Så här i efterhand skulle jag ha gjort det. Fick själv åka å hämta varann hos distributör. Där dem nästan skällde ut mig för att jag inte hämtat den.
    Skulle levererats 17 maj nu är det 2 juni har fortfarande inte fått någon kontakt med hemfint. Det går inte att komma fram på deras telefonnummer heller.

    Av: Magnus Persson02-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    3
    rating

    Reservdel

    Har väntat en månad på att Hemfint ska höra av sig angående en reservdel till läkande kran. Har hört av mig via mail och telefon, men får inget svar! Skulle aldrig handla här igen!!

    Av: Maria Westlund25-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4.5
    rating

    Fruktansvärt dålig service!!

    Väntat i 1 månad på mitt redan betalda växthus. Fattades kolli när de väl kom efter att jag fått agera mellanhand och informatlr mellan hemfint och fraktbolag efter flera tim i tel kö!

    Ingen har koll på ngt och nu fattas glas och tak och enligt hemfint finns det hos de men det skickas inte!
    När jag ringer säger de hela tiden att de ska återkoppla men inget händer!
    Nu när vi fått stommen så stämmer inte ritningarna!
    Så otroligt dålig service!!

    Av: Jessika Zang10-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    3.5
    rating

    VARNING för Hemfint

    Beställde ett tvättställs skåp som kom hem snabbt på ca 4 dagar. Det fattades en trä del i lådan som jag påpekade direkt till dom. Det tog 2,5 veckor att få ett svar från lagret. Nästan en vecka senare fick jag svar att dom hade beställt en ny del från leverantören och det skulle ta 4 veckor till. Nu har det gått ca 5 veckor och dom svarar inte på mail !!
    Jag påpekade hela tiden att hantverkarna måste åka hem och bygget stod still , men det sket dom fullständigt i. Jag tyckte att dom kunde ta den delen från en annan låda eller skicka en ny , men det svarade dom inte ens på. Nu fick vi gå på Bauhuse och köpa ett nytt skåp mm för att kunna renovera klart.
    KÖP EJ HOS HEMFINT !!!

    Av: John Jonsson24-04-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Fick böta (!) 400 kronor för att jag skrivit fel telefonnummer

    Dom tog 400 kronor för att ändra mitt telefonnummer på beställningen. Jag hade råkat kasta om två siffror vilket är en mänsklig faktor. BOTTEN! Jag kommer aldrig att handla här igen!

    Av: Christina Wahlsten23-04-2021
    John Jonsson24-04-2021

    Beställde ett tvättställs skåp som kom hem snabbt på ca 4 dagar. Det fattades en trä del i lådan som jag påpekade direkt till dom. Det tog 2,5 veckor att få ett svar från lagret. Nästan en vecka senare fick jag svar att dom hade beställt en ny del från leverantören och det skulle ta 4 veckor till. Nu har det gått ca 5 veckor och dom svarar inte på mail !! Jag påpekade hela tiden att hantverkarna måste åka hem och bygget stod still , men det sket dom fullständigt i. Jag tyckte att dom kunde ta den delen från en annan låda eller skicka en ny , men det svarade dom inte ens på. Nu fick vi gå på Bauhuse och köpa ett nytt skåp mm för att kunna renovera klart. KÖP EJ HOS HEMFINT !!!

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Skriv din egen recension om Hemfint

    Din recension

    FAQ

    Är Hemfint ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Hemfint. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.4/10, med 29% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hemfint?

    Hemfint är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hemfint gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.