OmdömesStalle

  Recensioner Hemfint

  Att renovera eller att bygga ett helt eget hus är något som väldigt många personer kommer att göra någon gång under sitt liv. Vissa gör det tidigare och gör det senare i livet, men oberoende när man gör det så är chansen väldigt så att man någon gång kommer att få skapa något som man helt själv vill. Det är mycket att tänka på när det kommer till att bygga ett eget hus, inte bara det praktiska grejerna så som till exempel vatten och el, men man måste även till exempel tänka på var man ska lägga in fönster, var exakt toaletterna kommer bli och hurudan stil man kommer att vilja ha in i sitt hus. Allt detta tar jättelång tid, vissa väljer att göra det själv medan andra anlitar hjälp. Men oberoende vad man väljer så måste man köpa dessa grejer, man måste till exempel beställa alla fönster, alla dörrar och så vidare. Det finns flera olika företag som erbjuder dessa sorters produkter, både online och i fysiska butiker. Men Hemfint är ett av dessa företag som är verksamma online.

  hur länge tar de att returnera en produkt, kommer man då att få pengarna tillbaka eller ska man välja en ny produkt? Kommer kundtjänsten att svara om jag försöker att komma i kontakt med dem och hur är kvaliteten på produkterna? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Hemfint

  Företaget lanserades och grundades under år 2010, och har sedan dess varit verksamma online där de erbjuder sina kunder till exempel ytterdörrar, innerdörrar, badrumsinredning och andra nödvändiga prylar och det kommer till att bygga eller renovera ett hus. Företaget är endast verksamma online och deras lagar ligger i Broby i Sverige.

  Cashbacker.se - Pengar tillbaka

  Vad erbjuder Hemfint sina kunder?

  Inne på företagets hemsida har kunder möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier, samt att det finns en sökfunktion tillgänglig. När kunden gör du en beställning kommer den vanliga leveranstiden att vara mellan 2 och 6 arbetsdagar, sa länge som produkten finns i företagets lager. Skulle företaget vara tvungna att beställa in produkten som kunden beställde, så kommer leveranstiden att vara mellan 2 och 10 veckor. kunderna har möjligheten att inom 14 dagar från och med att vi har tagit emot sin produkt att lämna tillbaka den.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Hemfint?

  Vill man komma i kontakt med företagets kundtjänst så har kunderna möjligheten att göra det antingen genom telefon eller via e post. Inne på företagets hemsida finns det information om till exempel frakt, returer, reklamationer och så vidare. Skulle kunden möjligtvis vara i behovet av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan gå vidare med ditt ärende.

  Har du någon erfarenhet av företaget Hemfint? Om du har det kan du gå in på hemsidan omdomesstalle.se där du kan skriva en alldeles egen recension där du berätta vad du tyckte om företagets kundtjänst hur de hanterade eventuella reklamationer, och hur det fungerade om man ville returnera någon produkt.


  Vad man ska tänka på angående färgkombinationer.

  Hemfint
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (5)

  3.8
  40% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4.8
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  6
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Fruktansvärt dålig service!!

  Väntat i 1 månad på mitt redan betalda växthus. Fattades kolli när de väl kom efter att jag fått agera mellanhand och informatlr mellan hemfint och fraktbolag efter flera tim i tel kö!

  Ingen har koll på ngt och nu fattas glas och tak och enligt hemfint finns det hos de men det skickas inte!
  När jag ringer säger de hela tiden att de ska återkoppla men inget händer!
  Nu när vi fått stommen så stämmer inte ritningarna!
  Så otroligt dålig service!!

  Av: Jessika Zang10-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  3.5
  rating

  VARNING för Hemfint

  Beställde ett tvättställs skåp som kom hem snabbt på ca 4 dagar. Det fattades en trä del i lådan som jag påpekade direkt till dom. Det tog 2,5 veckor att få ett svar från lagret. Nästan en vecka senare fick jag svar att dom hade beställt en ny del från leverantören och det skulle ta 4 veckor till. Nu har det gått ca 5 veckor och dom svarar inte på mail !!
  Jag påpekade hela tiden att hantverkarna måste åka hem och bygget stod still , men det sket dom fullständigt i. Jag tyckte att dom kunde ta den delen från en annan låda eller skicka en ny , men det svarade dom inte ens på. Nu fick vi gå på Bauhuse och köpa ett nytt skåp mm för att kunna renovera klart.
  KÖP EJ HOS HEMFINT !!!

  Av: John Jonsson24-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Fick böta (!) 400 kronor för att jag skrivit fel telefonnummer

  Dom tog 400 kronor för att ändra mitt telefonnummer på beställningen. Jag hade råkat kasta om två siffror vilket är en mänsklig faktor. BOTTEN! Jag kommer aldrig att handla här igen!

  Av: Christina Wahlsten23-04-2021
  John Jonsson24-04-2021

  Beställde ett tvättställs skåp som kom hem snabbt på ca 4 dagar. Det fattades en trä del i lådan som jag påpekade direkt till dom. Det tog 2,5 veckor att få ett svar från lagret. Nästan en vecka senare fick jag svar att dom hade beställt en ny del från leverantören och det skulle ta 4 veckor till. Nu har det gått ca 5 veckor och dom svarar inte på mail !! Jag påpekade hela tiden att hantverkarna måste åka hem och bygget stod still , men det sket dom fullständigt i. Jag tyckte att dom kunde ta den delen från en annan låda eller skicka en ny , men det svarade dom inte ens på. Nu fick vi gå på Bauhuse och köpa ett nytt skåp mm för att kunna renovera klart. KÖP EJ HOS HEMFINT !!!

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Handla aldrig hos Hemfint!

  Köp aldrig från dem!!!
  Jag beställde fönster och altandörrar till hela huset.
  Vissa kom aldrig och vissa var skadade. Andra hade tillverkningsfel.
  Hopplös kundtjänst och hantering av reklamationer. När ersättningsfönster äntligen kom, efter 3 månader, fick jag bara 1 st när jag skulle fått 2 st. När jag kontaktar dem för att påtala detta får jag inga svar.
  Hela hanteringen har varit hemsk. Det kommer bli ett ärende hos ARN

  Av: Viv19-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  3.5
  rating

  Kundsupport under all kritik

  Alla produkter jag har beställt från hemfint har alltid haft en skada på sig. Vare sig det är transportskada eller en faktiskt fabrikationsfel är supporten under all kritik.

  Supporten består av nyexaminerade individer som inte har någon som helst förståelse för vilka lagar och köpvillkor de som leverantör står inför.

  Gång på gång försöker de med fula trick för att göra konsumenten osäker, så det gäller att vara påläst om vad konsumentköplagen och distansavtalslagen innefattar för att faktiskt behöva peka på specifika paragrafer som de strider mot.

  Till exempel så påpekade de att jag var för sen med att göra en reklamation för en produkt så de kunde inte göra något. Enligt hemsidan är det 2 månader reklamationsrätt (jag reklamerade efter 1 månad och 3 veckor). Enligt konsumentköplagen gäller denna tid från det att varan mottagits, inte sen beställningen gjordes. När jag gång på gång påpekade detta ändrade de sig till slut och låtsades som ingenting.

  Ett annat exempel var att produkten inte alls överensstämde med bilden på hemsidan. Detta är således missvisande produktbilder/falsk marknadsföring och faller under köplagen. Till svar fick jag bara "Vi kan inte göra något, den vi har ser ut såhär."

  De är dryga i sina svar och ger sig inte i första hand för att eventuellt få kunden att tröttna på ärendet eller till slut ge med sig när man hotar med att gå vidare med ARN.

  Kommer aldrig handla från Hemfint igen och avråder samtliga från att göra det. För skulle det hypotetiskt leda till ett kundtjänstärende så kommer det blir en otroligt dålig upplevelse och bara suga ut din energi.

  Av: Christian18-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4.5
  rating

  Skriv din egen recension om Hemfint

  Din recension

  FAQ

  Är Hemfint ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hemfint. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.8/10, med 40% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hemfint?

  Hemfint är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hemfint gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.