Hatstore Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Hatstore

0% Skulle handla här igen

I rampljuset: vad säger våra kunder? Skriv en recension

M
Michel Camara
Köpte två kepsar från hatstore och efter ca 1 vecka börjar den ena kepsen bli blekt och går från mörkblå till lila. Jag kontaktar hatstore och får detta svaret.. Hej, Jag förstår dig och tack...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Varning! Tar ej ansvar får dåliga produkter

  Köpte två kepsar från hatstore och efter ca 1 vecka börjar den ena kepsen bli blekt och går från mörkblå till lila. Jag kontaktar hatstore och får detta svaret..

  Hej,

  Jag förstår dig och tack för bilderna. Det är egentligen inget fel på kepsen.

  Det vi ser är att solljus som ljusnar upp färgen och det har vi haft gott om sista tiden. Det är inget som styrs av tiden. Det kan ske från 1 vecka upp till 1 år. Kepsarna är inget vi tvättar vardagligt som man till exempel gör med andra plagg. Och så utsätts kepsarna mer än vad vanliga kläder gör.

  Bomullskepsar är känsliga och bleks lättare, mörka färger är också känsligare. Hur som helst förstår jag att det känns tråkigt så om du vill fixar jag en rabattkod till dig på 25 % som du kan använda vid ett köp av en ny keps.

  Tack!

  Erlind
  Service Hero
  Killen som heter Erlind påstår att en keps för 300kr ska hålla i 1 vecka och erbjuder mig 25% på en ny keps så dom kan tjäna mer pengar på mig istället för att lösa mitt ärende. Kommer såklart aldrig handla där mer och jag blev rekommenderad denna sida av några vänner som samlar på kepsar och även dom tycker detta är sjukt och kommer dra sig för att handla där fler gånger.

  Har jobbat i butik i 8 år och vi hade aldrig gjort eller kommit undan med detta där.


Andra personer tittade också på

Logo Klingel

Klingel

1 recensioner

Klingel Recensioner - Upptäck vad andra säger om företagetDet är alltid viktigt att få en inblick i företagets rykte...

Logo Hunkemoller

Hunkemoller

2 recensioner

Recensioner inom underklädesbranschenInom underklädesbranschen är recensioner, åsikter och erfarenheter värdefulla verkty...

Logo Timarco

Timarco

5 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo NA-KD

NA-KD

2 recensioner

NA-KD RecensionerI dagens digitala värld är det viktigt att kunna läsa och dela åsikter och erfarenheter om olika företag...