Hatstore Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Hatstore

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Michel Camara
Köpte två kepsar från hatstore och efter ca 1 vecka börjar den ena kepsen bli blekt och går från mörkblå till lila. Jag kontaktar hatstore och får detta svaret.. Hej, Jag förstår dig och tack...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Varning! Tar ej ansvar får dåliga produkter

  Köpte två kepsar från hatstore och efter ca 1 vecka börjar den ena kepsen bli blekt och går från mörkblå till lila. Jag kontaktar hatstore och får detta svaret..

  Hej,

  Jag förstår dig och tack för bilderna. Det är egentligen inget fel på kepsen.

  Det vi ser är att solljus som ljusnar upp färgen och det har vi haft gott om sista tiden. Det är inget som styrs av tiden. Det kan ske från 1 vecka upp till 1 år. Kepsarna är inget vi tvättar vardagligt som man till exempel gör med andra plagg. Och så utsätts kepsarna mer än vad vanliga kläder gör.

  Bomullskepsar är känsliga och bleks lättare, mörka färger är också känsligare. Hur som helst förstår jag att det känns tråkigt så om du vill fixar jag en rabattkod till dig på 25 % som du kan använda vid ett köp av en ny keps.

  Tack!

  Erlind
  Service Hero
  Killen som heter Erlind påstår att en keps för 300kr ska hålla i 1 vecka och erbjuder mig 25% på en ny keps så dom kan tjäna mer pengar på mig istället för att lösa mitt ärende. Kommer såklart aldrig handla där mer och jag blev rekommenderad denna sida av några vänner som samlar på kepsar och även dom tycker detta är sjukt och kommer dra sig för att handla där fler gånger.

  Har jobbat i butik i 8 år och vi hade aldrig gjort eller kommit undan med detta där.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

1 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

5 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...