Hatstore

Alla recensioner

Hatstore

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Michel Camara
Köpte två kepsar från hatstore och efter ca 1 vecka börjar den ena kepsen bli blekt och går från mörkblå till lila. Jag kontaktar hatstore och får detta svaret.. Hej, Jag förstår dig och tack...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Varning! Tar ej ansvar får dåliga produkter

  Köpte två kepsar från hatstore och efter ca 1 vecka börjar den ena kepsen bli blekt och går från mörkblå till lila. Jag kontaktar hatstore och får detta svaret..

  Hej,

  Jag förstår dig och tack för bilderna. Det är egentligen inget fel på kepsen.

  Det vi ser är att solljus som ljusnar upp färgen och det har vi haft gott om sista tiden. Det är inget som styrs av tiden. Det kan ske från 1 vecka upp till 1 år. Kepsarna är inget vi tvättar vardagligt som man till exempel gör med andra plagg. Och så utsätts kepsarna mer än vad vanliga kläder gör.

  Bomullskepsar är känsliga och bleks lättare, mörka färger är också känsligare. Hur som helst förstår jag att det känns tråkigt så om du vill fixar jag en rabattkod till dig på 25 % som du kan använda vid ett köp av en ny keps.

  Tack!

  Erlind
  Service Hero
  Killen som heter Erlind påstår att en keps för 300kr ska hålla i 1 vecka och erbjuder mig 25% på en ny keps så dom kan tjäna mer pengar på mig istället för att lösa mitt ärende. Kommer såklart aldrig handla där mer och jag blev rekommenderad denna sida av några vänner som samlar på kepsar och även dom tycker detta är sjukt och kommer dra sig för att handla där fler gånger.

  Har jobbat i butik i 8 år och vi hade aldrig gjort eller kommit undan med detta där.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Hatstore

En mössa, hat eller annan huvudbonad kan verkligen göra en outfit helt fulländad. Att använda tex en mössa är inte bara snyggt utan det är även praktiskt eftersom vinterhalvåret uppe i Norden kan vara ganska kallt, mörkt och grått. Att gå med keps är något som varit populärt väldigt längre redan, det är populärt inom vissa sporter, när det kommer till vissa stilar och kläder samt att det är praktiskt. När det kommer till att köpa olika kepsar så finns det många olika hemsidor och butiker som säljer just olika kepsar. Vissa personer gillar att gå till fysiska butiker och kolla utbudet där så att de verkligen kan prova på nya kepsar, medans andra personer gillar att beställa online och sedan se vad de får hem. Hatstore är en nätbutik som säljer hattar, mössor och kepsar. 

Hur är kvaliteten på produkterna hos Hatstore? Är returerna enkla att göra om man känner behovet av det och hur är det då det kommer till reklamationer? Det är frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Hatstore
Hatstore är ett företag och en hemsida som grundades och lanserades under 2011 i Sverige. Företaget är verksamma online, och har inte någon fysisk butik. I företagets sortiment ingår det över 5 000 modeller på kepsar och mössor och de levererar sina produkter till Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Frankrike, Spanien, Storbritannien och Nederländerna. 

Vad erbjuder Hatstore sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier samt att en sökfunktion finns tillgänglig. För att få handla via hemsidan måste man vara åtminstone 18 år eller ha målsmans tillstånd. Görs det inköp via hemsidan på summor som överstiger 499 kr tillkommer det ingen fraktavgift på den beställningen, annars tillkommer det en fraktkostnad på 29 kr för kunden. Betalningsleverantören som finns hos Hatstore är Klarna vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Paketen levereras till kundernas brevlåda, och ryms det inte dit kommer de att gå till det närmaste ombudet. 

På produkterna hos Hatstore ingår det 100 dagars öppet köp, och skulle kunden vara i behovet av att returnera en produkt för hen själv står för returkostnaden vilket ät 40 kr. vissa produkter som tex munskydd går ej att returnera på grund av hygieniska skäl. 

Hur kan kundtjänsten hos Hatstore nås?
Kundtjänsten hos företaget kan kunderna komma i kontakt antingen genom antingen e-post eller på telefon, kundtjänsten är öppen vardagar mellan kl. 09:00 – 12.00. Inne på företagets hemsida finns en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation eller ett klagomål ska hen börja med att kontakta kundtjänsten via e-post för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av Hatstore? Om du har det kan du skriva en egen recension om dem inne på omdömesstalle.se där du berättar vad du tyckte om deras kundtjänst, kvaliteten på deras produkter, leveranstiderna och hur storlekarna var på produkterna. 


En video i samband med Hatstore.