Hairsale

Alla recensioner

Hairsale

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Hairsale

Om man känner att man har oren hy eller torrt hår så är det inte kört, det kan vara så enkelt att man använt helt fel produkter för sin hy eller sitt hår. Det finns olika texturer både på huden och håret, och det kan ibland vara svårt att veta vilka typer av produkter man ska vända sig till, eftersom det finns så många olika där ute. Hairsale är en nätbutik som säljer produkter inom hårvård, hudvård, kroppsvård etc. 

Innan man väljer att göra en beställning hos Hairsale kan det vara bra att läsa recensioner om dem, för att se vilka produkter och verktyg som är populära och vilka som inte är det. Vi har här inne på OmdömesStälle valt att samla ärliga och oberoende recensioner om företag där ute. 

Om Hairsale
Lotta är personen som både äger och driver LOOP AB, vilket innebär både nätbutiken Hairsale men även salongen Saxokam som ligger i Sundsvall. I sitt sortiment har företaget valt att främst erbjuda produkter inom hår- & hudvård, men de har även andra produkter. Förutom att Hairsale har frisörer anställda så har de även personer som jobbar som representanter, kundtbejänare samt ambassadörer. 

Hairsale erbjuder produkter både för kvinnor och män, och i nätbutiken är produkterna indelade i olika kategorier samt att en sökfunktion finns tillgänglig. I nätbutiken finns en flik nämnd “ Top 10” där de tio populäraste produkterna finns listade. 

Det som erbjuds hos Hairsale
Alla synliga priser i nätbutiken är redan inklusive moms, samt att de är skrivna i svenska kronor. Efter att kunden bestämt sig för vilka produkter hen vill köpa och även lagt dem i sin kundkorg så kan informationen om leveransen och betalningen fyllas i. Betalningarna sker via företaget Klarna och detta betyder för kunderna att de kan betala med kort, direkt via sin bank, på delbetalning eller på faktura. Om kunden väljer att göra ett inköp på 100 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad. Om en beställning är på 99 kr eller mindre så läggs det till en fraktavgift på 46 kr på den. Kunden har möjligheten att få sitt paket levererat inom 3 - 7 vardagar med posten, men de kan även hämta ut sitt paket från företagets salong. Om kunden glömmer att hämta ut sitt paket från posten så kommer kunden att hamna betala en avgift på 150 kr. Inom 14 dagar efter mottagandet av produkten kan kunden ännu lämna tillbaka någon produkt. Om en kund ska göra en retur, eller har några frågor eller funderingar har Hairsale en kundtjänst som kan kontaktas via telefon eller e-post. 

Åsikter om Hairsale
Har du varit kund hos Hairsale? Hur var kvaliteten på produkterna, och var du nöjd över allting som du beställde? Lämna gärna en recension inne hos oss där du med dina egna ord beskriver för oss vad du har för erfarenheter av Hairsale. Var ärlig och oberoende i din recension som du lämnar här på OmdömesStälle. 


Skönhetshemligheter.