Gshopper

Alla recensioner

Gshopper

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Gshopper

Att handla via nätet är ju nästan det enklaste man kan göra så länge man vet hur man ska göra. När det kommer till butiker online så fungerar nästan alla lika där det gäller att lägga valfria produkter i korgen och sedan betala för dem. Ofta har man samma betalningslaternativ och sedan efter några dagar får man hem sina produkter. Det är många som tycker om att handla online eftersom de slipper träffa männiksor på riktigt och de kan i lugn och ro även välja produkter de vill ha och inte vill ha. Gshopper är en nätbutik med ett sortiment beståendes av olika produkter som tex parfymer, skönhetsprodukter, smink osv. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Gshopper? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva ärliga recensioner eftersom de kommer både att hjälpa olika företag men även privatpersoner. 

Mer info om Gshoppper
Gshopper är en återförsäljare online som är grundat av en person vid namnet Yin Rujie. Företaget levererar sina produkter till 156 olika länder världen över och de köper bland annat in sina produkter från olika länder som tex Sydkorea, Japan, Frankrike osv. På Gshopper arbetar det idag 200 personer samt att de har lanserat en egen app och via den kan även nätbutiken nås. 

Det som Gshopper erbjuder sina kunder
Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida, men det finns även en sökfunktion så att kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet. Språket på hemsidan går att ändra, och även i vilken valuta produkt priserna är i. Det läggs till en fraktavgift på kundernas beställningar, men det räknas ut beroende på hur stor beställning är och även till vilket land den ska levereras. När det kommer till betalningen så kan kunderna välja mellan att betala med kredit- eller bankkort, American Express eller Paypal. Den vanliga leveranstiden är mellan 2 till 7 arbetsdagar. 

Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos Gshopper
Skulle det vara så att det är en person som undrar över något så är det möjligt för he att komma i kontakt med kundtjänsten hos Gshopper genom att skicka e-post till företaget och ställa vilka frågor som helst. Då kunden kontaktar kundtjänsten kan hen komma ihåg att lägga med sitt ordernummer eftersom det troligtvis försnabbar ärendet. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du någon erfarenhet av Gshopper? Kan inte du vara snäll då och berätta för oss här på OmdömesStalle vad du tyckte om just detta företag. Och efter att du har berättat vad du tyckte om detta företaget kan du även helt gratis skriva recensioner om andra företag som du har handlat hos förut. Du kan tex berätta vad du tycker om kvaliteten på produkter och även om du skulle tipsa om dem eller inte. 


Sminktips.