OmdömesStälle

  Recensioner Grandado

  Det finns butiker och nätbutiker där ute som har valt att satsa på en viss typ av målgrupp och även skapa produkter som de verkligen ligger tanke och kärlek bakom. Men det finns även butiker där ute som har ett väldigt stort produktsortiment och som erbjuder typ alla produkter man kan tänka sig. Grandado är en hemsida som har valt att sälja produkter som ingår i många olika produktkategorier.

  Kommer jag att kunna vara säker på att kvaliteten är bra eftersom hemsidan Grandado har valt att ta in så många olika produkter? Har företaget valt att tänka på miljön och alla olika utsläpp då de både tillverkar och skickar iväg sina produkter? Hur långa är egentligen leveranstiderna på produkter? Du kan få veta vad andra personer tycker om själva företaget i sig men även produkterna som de erbjuder genom att läsa andra personers recensioner. Och var ska man läsa recensioner? Jo inne här hos oss på OmdömesStälle.

  Om Grandado

  Grandado är ett företag som lanserades och kommer från Kina. De har en samarbetspartner som är i Storbritannien och företaget har valt att satsa på produkter som erbjuds till ett billigare pris än hos andra hemsidor och nätbutiker. Grandado fungerar som en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter från olika fabriker och tillverkare och säljer dem sedan i sin nätbutik. Idag driver inte företaget någon fysisk butik utan är verksamma online via sin nätbutik. Grandado har ett produktsortiment som består av cirka 5 000 000 produkter och exempel på olika produktkategorier är: pyssel, träningsprylar, barnprodukter, produkter för husdjur, inredning, verktyg och så vidare.

  Tjänster som Grandado erbjuder

  Produkterna kan beställas direkt via hemsidan och medans kundens paket sedan är påväg har hen möjligheten att spåra det om de betalar en liten summa. På produkterna ingår det ett års garanti och det ingår även 5% livstidsrabatt på varje efterföljande beställning från och med att kunden har gjort sin första beställning. Det finns två olika leveransalternativ då kunderna gör sin beställning och det är antingen snabb frakt som kostar 1,99€ som tar mellan 15-25 dagar eller det andra alternativet vilket är gratis leveransen som tar mellan 25-30 dagar och är inte spårningsbar. Kunderna har möjligheten att under 100 dagar prova på sina produkter och sedan göra en retur om det skulle vara så att någon produkt inte alls föll i smaken. För att göra en retur ska kundtjänsten kontaktas och det kan göras via telefon eller e-post.

  Erfarenheter av Grandado

  Har du shoppat hos detta företaget vid något tillfälle i ditt liv? Om du har det kan väl du ta och berätta om din upplevelse med dem. Du kan berätta vad du tyckte om storlekarna om du köpte kläder via dem, eller materialet eller annat som du har på hjärtat som du kanske känner att du vill berätta för oss.

  OmdömesStälle erbjuder möjligheten att kostnadsfritt både skriva, men även läsa andra personer recensioner. Det är viktigt att dela med sig av tankar och åsikter eftersom det kan komma och hjälpa många personer där ute.


  Hur man på ett säkert sätt kan handla online.

  Grandado
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  8
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  8
  Tjänst
  rating
  8
  Prissättning
  rating
  8
  Leverans
  rating
  8

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Omdöme

  Hyfsad snabb leverans ca 17dar
  (snabbare än väntat)
  Varorna motsvarade förväntningar.
  Nöjd med mitt köp.

  Av: Anders Nilsson01-10-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  8
  rating

  Skriv din egen recension om Grandado

  Din recension

  FAQ

  Är Grandado ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Grandado. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 8/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Grandado?

  Grandado är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party, Djuraffärer. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Grandados webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.