Grandado

Alla recensioner

Grandado

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Anders Nilsson
Hyfsad snabb leverans ca 17dar (snabbare än väntat) Varorna motsvarade förväntningar. Nöjd med mitt köp.Läs vidare
V
Viktor

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Omdöme

  Hyfsad snabb leverans ca 17dar
  (snabbare än väntat)
  Varorna motsvarade förväntningar.
  Nöjd med mitt köp.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  signalhorn


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Grandado

Det finns butiker och nätbutiker där ute som har valt att satsa på en viss typ av målgrupp och även skapa produkter som de verkligen ligger tanke och kärlek bakom. Men det finns även butiker där ute som har ett väldigt stort produktsortiment och som erbjuder typ alla produkter man kan tänka sig. Grandado är en hemsida som har valt att sälja produkter som ingår i många olika produktkategorier. 

Kommer jag att kunna vara säker på att kvaliteten är bra eftersom hemsidan Grandado har valt att ta in så många olika produkter? Har företaget valt att tänka på miljön och alla olika utsläpp då de både tillverkar och skickar iväg sina produkter? Hur långa är egentligen leveranstiderna på produkter? Du kan få veta vad andra personer tycker om själva företaget i sig men även produkterna som de erbjuder genom att läsa andra personers recensioner. Och var ska man läsa recensioner? Jo inne här hos oss på OmdömesStälle. 

Om Grandado
Grandado är ett företag som lanserades och kommer från Kina. De har en samarbetspartner som är i Storbritannien och företaget har valt att satsa på produkter som erbjuds till ett billigare pris än hos andra hemsidor och nätbutiker. Grandado fungerar som en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter från olika fabriker och tillverkare och säljer dem sedan i sin nätbutik. Idag driver inte företaget någon fysisk butik utan är verksamma online via sin nätbutik. Grandado har ett produktsortiment som består av cirka 5 000 000 produkter och exempel på olika produktkategorier är: pyssel, träningsprylar, barnprodukter, produkter för husdjur, inredning, verktyg och så vidare. 

Tjänster som Grandado erbjuder
Produkterna kan beställas direkt via hemsidan och medans kundens paket sedan är påväg har hen möjligheten att spåra det om de betalar en liten summa. På produkterna ingår det ett års garanti och det ingår även 5% livstidsrabatt på varje efterföljande beställning från och med att kunden har gjort sin första beställning. Det finns två olika leveransalternativ då kunderna gör sin beställning och det är antingen snabb frakt som kostar 1,99€ som tar mellan 15-25 dagar eller det andra alternativet vilket är gratis leveransen som tar mellan 25-30 dagar och är inte spårningsbar. Kunderna har möjligheten att under 100 dagar prova på sina produkter och sedan göra en retur om det skulle vara så att någon produkt inte alls föll i smaken. För att göra en retur ska kundtjänsten kontaktas och det kan göras via telefon eller e-post. 

Erfarenheter av Grandado
Har du shoppat hos detta företaget vid något tillfälle i ditt liv? Om du har det kan väl du ta och berätta om din upplevelse med dem. Du kan berätta vad du tyckte om storlekarna om du köpte kläder via dem, eller materialet eller annat som du har på hjärtat som du kanske känner att du vill berätta för oss. 

OmdömesStälle erbjuder möjligheten att kostnadsfritt både skriva, men även läsa andra personer recensioner. Det är viktigt att dela med sig av tankar och åsikter eftersom det kan komma och hjälpa många personer där ute. 


Hur man på ett säkert sätt kan handla online.