Grandado

Alla recensioner

Grandado

17% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Anders Nilsson
Hyfsad snabb leverans ca 17dar (snabbare än väntat) Varorna motsvarade förväntningar. Nöjd med mitt köp.Läs vidare
A
Anne Nilsdotter Berg
Har skickat detta till företaget: Varan har tydligen gått i retur från Commerze i Borås. Såg detta då jag tyckte det dröjde innan leverans via tracking gårdagen. Jag har inte fått något sms frå...Läs vidare
B
Bernt Albert
Beställda batterier kostade 65kr + 20kr spårningsavgift. FRI FRAKT men tillkommande kostnader avgift PostNord 75kr, moms 25%. 65kr blev i slutänden 285kr ! Läs vidare
H
Helena
Beställde enkelt men efter ca två veckor får jag mejl att de beklagar att jag inte fått paketet. Hur vet de att jag inte fått paketet??? Jag har inte ens klagat. Och i mejlet skriver de att det är ...Läs vidare
I
Ing-Mari
Radion spårad, anlände Eskilstuna den 8 april 2022 Jag bor 16 mil från Eskilstuna. Ingen radio har kommit. Ingen går att nå för klarhet. Idag är det den 30 april 2022. Ingen bryr sig! Resan från ...Läs vidare

Alla recensioner (12)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Omdöme

  Hyfsad snabb leverans ca 17dar
  (snabbare än väntat)
  Varorna motsvarade förväntningar.
  Nöjd med mitt köp.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Flugvingefamilj

  Har skickat detta till företaget:

  Varan har tydligen gått i retur från Commerze i Borås. Såg detta då jag tyckte det dröjde innan leverans via tracking gårdagen.
  Jag har inte fått något sms från Commerze ang att varan ankommit som brukligt är.
  Jag fick ett brev från postnord om att en vara skulle hämtas ut för drygt en vecka sedan utan något förtydligande om vad det gällde. Hade då i samband med detta beställt varor från ett annat företag via instabox Commerze.
  Jag fick ett sms medd som brukligt från Commerze ang denna vara och någon dag senare även en påminnelse, brevet från postnord kom nästkommande dag utan specifikation. Jag trodde då att det gällde varan som fanns att hämta i instabox och sade till min man att de var snabba med brev när det bara gått några dagar efter sms.
  Man kan inte veta att man fått en försändelse utan sms om detta ej heller via ett brev utan specifikation om vara att hämta ut.
  Vi handlar ofta via nätet och har ej varit med om denna anonymitet tidigare, man vet ej att varan kommit via sms, får brev utan specifikation. Ver ej vari felaktigheten ligger. Kanhända Commerze ej informerats om mobilnr som uppgavs vid beställningen? En specifikation i brev från postnord ang försändelsens art skulle ha skett. Kanske försändelsen ej uppgav detta till Commerze?

  Har ej fått något svar som utlovats av företaget inom 2 dagar, kommer säkert ej att få något alls!

  Besviken, kommer inte att handla av denna firma igen!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  batterier

  Beställda batterier kostade 65kr + 20kr spårningsavgift. FRI FRAKT men tillkommande kostnader avgift PostNord 75kr, moms 25%. 65kr blev i slutänden 285kr !


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Sugrör

  Beställde enkelt men efter ca två veckor får jag mejl att de beklagar att jag inte fått paketet. Hur vet de att jag inte fått paketet??? Jag har inte ens klagat. Och i mejlet skriver de att det är säkert postens fel och det är inte deras fel. Vidare skriver de att om jag vill ha min produkt får jag lägga in ny order och jag kommer få 20% rabatt. Känns som automatiskt mejl de skickar och något paket har aldrig ens skickats till mig.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Nödradio

  Radion spårad, anlände Eskilstuna den 8 april 2022 Jag bor 16 mil från Eskilstuna. Ingen radio har kommit. Ingen går att nå för klarhet. Idag är det den 30 april 2022.
  Ingen bryr sig!
  Resan från Kina till Sverige gick på ca 1 månad sedan………


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Black board

  Inte värt att betala lite billigare.
  Nu har det gått över en månad.
  Dessutom var ett antal av pennorna helt trasiga när dom väl kom fram efter låång tid.
  Den såkallade "kundtjänsten" är helt omöjlig att få både svar ifrån eller fylla i formuläret.
  Tänker ALDRIG handla här nåt mer!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  GB pockit bag

  I ordered it before reading reviews of GRANDADO. It was a BIG MISTAKE!! Grandado (Sweden) Problems:
  1-They charged in my bank more money than I bought.
  2- Bad Customer Service
  3-The link with the Order number does not show where is the parcel. It just says "Not found"
  4- When you buy you see that delivering time is 3-5 days. Then when you buy it you get to know by customerservice that it takes up to 30 days!!! This is really cheating!
  I have filled the form to get the money back...I got an automatic email that they will answer in 48 hours! An the money refund takes 14 days!! So unfair...After buying they withdraw the money in seconds but to get the money refund takes 2 weeks almost WTH??!!
  NOT WORTH TO BUY IN GRANDADO.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Batterier Arlo pro2 samt laddare

  Jag beställde 2 batterier samt laddare X 2, alltså 4 batterier och 2 laddare men fick endast 2 batterier.
  Trots att det tydligt står i det mail jag fick som konfirmerade ordern att jag beställt mer hävdar kundtjänst via chatt att jag bara beställt två batterier.
  Handla INTE här!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Myntfickor

  VARNING VARNING VARNING
  .RENA RAMA SKÄMTET.
  Sköpte 42 plastfickor , myntfickor.
  Fick en Ett styck för 154 kronor.
  Mailar och klagar, men får tillbaka att det är rätt beställt.

  Varning köp inget av Grandado.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Vattentät bbq grill skyddskåpa för weber 7152 kolgrill utomhus camping bbq tillbehör 124 x 65 x 101cm × 1

  Rena skämtet.. efter 2 månader kom in i brevlådan liten paket med skydd för grillen, materialet gick sönder redan medan jag öppnar den.. jag verkligen skrattar åt mig själv, så dumt av mig att slutföra beställning på detta.. man lär sig👍


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Golf mk4 växelspak

  Ärligt talat. Beställde min växelspak den 26 Mars och jag tror ej på att den ens kommer skickats med tanke på alla recensioner jag har läst. Får väl hålla tummarna. I värsta fall e. Polisanmälning om bedrägerier som gäller ✌🏼


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  signalhorn


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Grandado

Det finns butiker och nätbutiker där ute som har valt att satsa på en viss typ av målgrupp och även skapa produkter som de verkligen ligger tanke och kärlek bakom. Men det finns även butiker där ute som har ett väldigt stort produktsortiment och som erbjuder typ alla produkter man kan tänka sig. Grandado är en hemsida som har valt att sälja produkter som ingår i många olika produktkategorier. 

Kommer jag att kunna vara säker på att kvaliteten är bra eftersom hemsidan Grandado har valt att ta in så många olika produkter? Har företaget valt att tänka på miljön och alla olika utsläpp då de både tillverkar och skickar iväg sina produkter? Hur långa är egentligen leveranstiderna på produkter? Du kan få veta vad andra personer tycker om själva företaget i sig men även produkterna som de erbjuder genom att läsa andra personers recensioner. Och var ska man läsa recensioner? Jo inne här hos oss på OmdömesStälle. 

Om Grandado
Grandado är ett företag som lanserades och kommer från Kina. De har en samarbetspartner som är i Storbritannien och företaget har valt att satsa på produkter som erbjuds till ett billigare pris än hos andra hemsidor och nätbutiker. Grandado fungerar som en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter från olika fabriker och tillverkare och säljer dem sedan i sin nätbutik. Idag driver inte företaget någon fysisk butik utan är verksamma online via sin nätbutik. Grandado har ett produktsortiment som består av cirka 5 000 000 produkter och exempel på olika produktkategorier är: pyssel, träningsprylar, barnprodukter, produkter för husdjur, inredning, verktyg och så vidare. 

Tjänster som Grandado erbjuder
Produkterna kan beställas direkt via hemsidan och medans kundens paket sedan är påväg har hen möjligheten att spåra det om de betalar en liten summa. På produkterna ingår det ett års garanti och det ingår även 5% livstidsrabatt på varje efterföljande beställning från och med att kunden har gjort sin första beställning. Det finns två olika leveransalternativ då kunderna gör sin beställning och det är antingen snabb frakt som kostar 1,99€ som tar mellan 15-25 dagar eller det andra alternativet vilket är gratis leveransen som tar mellan 25-30 dagar och är inte spårningsbar. Kunderna har möjligheten att under 100 dagar prova på sina produkter och sedan göra en retur om det skulle vara så att någon produkt inte alls föll i smaken. För att göra en retur ska kundtjänsten kontaktas och det kan göras via telefon eller e-post. 

Erfarenheter av Grandado
Har du shoppat hos detta företaget vid något tillfälle i ditt liv? Om du har det kan väl du ta och berätta om din upplevelse med dem. Du kan berätta vad du tyckte om storlekarna om du köpte kläder via dem, eller materialet eller annat som du har på hjärtat som du kanske känner att du vill berätta för oss. 

OmdömesStälle erbjuder möjligheten att kostnadsfritt både skriva, men även läsa andra personer recensioner. Det är viktigt att dela med sig av tankar och åsikter eftersom det kan komma och hjälpa många personer där ute. 


Hur man på ett säkert sätt kan handla online.